Sari la conținut

Freelancer

Membru
  • Număr conținut

    195
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Freelancer

  1. Imi pare tare rau, Viorel era un super baiat.

     

    M-am uitat acum pe inregistrare, baba statea pe dreapta, daca veneam si o vedeam chiar si cu semnal nu m-as fi asteptat sa intoarca, sa taie toate benzile.

     

    Eu as fi fost fix in aceeasi situatie, chiar daca o vedeam ca are semnal si pleaca de pe marginea drumului.

     

    Daca era incadrata si avea semnal, era clar ce intentie avea.

     

    Insa asa nu, clar nu m-as fi asteptat sa intoarca pe celalalt sens.

  2. Ma nene, Galen asta chiar exista? Are prieteni motociclisti in viata reala? Ca am inteles ca prin CJ nu-l iubeste nimeni.

    Si asta, ca si ala de pe topicul cu Sanzieni care nu a fost in stare nici macar sa citeasca titlul topicului, ce sa mai zic de postarile anterioare... :moron:

    Oricum ar fi, e obositor sa citesti posturi lungi deseori sterile ca si cuvantarile unui lider "old scool" dinainte de 89...

    - parerea mea -

    ( intru foarte rar si scriu si mai rar, asa ca nu irositi energie in a combate ce am scris mai sus, sunt scopuri mai nobile)

  3. Salut,am pierdut cartea de identitate si tocmai ce mi-a expirat ITP-ul.

    - pot sa fac alta in Bucuresti chiar daca el e inmatriculat si eu am buletin in alt oras?

    - se poate face la o statie cu oameni prietenosi ITP-ul asa fara carte?

    sper sa fie posibila varianta a 2-a :)

  4. Daca prietenul tau a spus si inca sustine ca motociclistul a rupt oglinda pana sa cada, atunci minte grav si-mi arata ca e foarte probabil sa-l fi atins intentionat pe cel cu motorul sau cel putin sa incerce sa ii arate cine are oo pe strada si ca nu se face asa o depasire.

     

     

     

     

     

    Intamplator cunosc si relatarea soferului auto.

    Este opinia lui, adevarata sau nu, asa cum este si cea a motociclistului.

    Insa nu inteleg atitudinea voastra orbeasca de a se arunca in gol cu supozitii, pareri si chiar concluzii.

    Mai bine ar fi sa incercati sa aflati adevarul si sa nu va uniti in jurul unei presupuse situati neadevarate(nu am vrut sa spun minciuni).

    Daca cele spuse de sofer se adevereste, cum veti privi situatia.. "shit hapends"? Tot soferul e de vina, doar pt ca e sofer? Si motociclistul e inger doar ca merge pe 2 roti?

    Si cu injurile cum ramane?

    Cu rahatul aruncat?

    Cu sustinerea unu mincinos?

     

    Nu zic ca asa este, dar daca pana la urma, asa cum relateaza partea opusa, motociclistul a cazut singur (dezechilibrat)dupa ce a rupt oglinda ca razbunare a unei sicanari mai devreme si avea alcolemie 0.18 si piciorul rupt era de fapt teatru ca sa se dea lovit...daca ar fi asa , ce ati zice?

     

    De multe ori adevarul e la mijloc... nu luati apararea cuiva doar din spirit de turma.

     

    Apropos.. ami bine ganditi si nu ma acuzati pe mine pe nedrept.

  5. varza pozitionarea tobei si periculoasa

     

    Excluzand cat este de sclipitoare si "bascula", in afara de posibilitatea ca uleiul/etc ce mai arunca pe esapament sa ajunga pe cauciuc, ar mai fi si alte dezavantaje?

    Ma gandesc la faptul ca motorul este echilibrat pe axa longitudinala si faptul ca nu mai are 5,6, etc kg sau cat cantaresete toba si evacuarea stock de pe dreapta ar putea influenta si nu pozitiv.

  6. Daca un asa mester s-ar apuca sa frece lantul cu peria de sarma... ar scoate 2 pete de rugina si ar curata tot ce e pe acolo zincat sau orice de genul care protejaza, nu stiu cum se numeste acel strat.( recunosc, nu stiu multe lucruri ..)

    Asa ca , pe laterale sau din parti, daca-l freci se duce, o sa fie aceeasi culoare, insa de la rugina. Dar.. e plin de specialisti si suntem recunoscatori pentru sfaturi.

     

     

    e clar...cumpara-ti scuter.. :)))daca dai cu peria de sarma pe lateralele lantului se duc o-ringurile...esti campion... :))

×
×
  • Creează nouă...