Sari la conținut

Freelancer

Membru
  • Număr conținut

    195
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    07.2008

Freelancer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. suna lumea la politie ca lasa cainii in masina la soare.......... dar e ok sa dea peste tine avand in calcul si varianta ca te poate omora sau termina pe viata. kah... esti ..
  2. Freelancer

    B 199 NIX decedat

    Imi pare tare rau, Viorel era un super baiat. M-am uitat acum pe inregistrare, baba statea pe dreapta, daca veneam si o vedeam chiar si cu semnal nu m-as fi asteptat sa intoarca, sa taie toate benzile. Eu as fi fost fix in aceeasi situatie, chiar daca o vedeam ca are semnal si pleaca de pe marginea drumului. Daca era incadrata si avea semnal, era clar ce intentie avea. Insa asa nu, clar nu m-as fi asteptat sa intoarca pe celalalt sens.
  3. prima varianta de On Any Sunday https://www.youtube.com/watch?v=2iDfmhZAiUA
  4. Oricum ar fi, e obositor sa citesti posturi lungi deseori sterile ca si cuvantarile unui lider "old scool" dinainte de 89... - parerea mea - ( intru foarte rar si scriu si mai rar, asa ca nu irositi energie in a combate ce am scris mai sus, sunt scopuri mai nobile)
  5. Cand am trecut pe la ora 17 pe Maniu de la intersectia cu Valea Cascadelor era plin de nisip de la o betoniera ce lasa o dara destul de mare pe sensul autostrada->oras. Daca e un santier in zona avem sanse si maine sa fie la fel. Asfalt curat.
  6. http://www.click.ro/video/un-motociclist-se-ciocneste-de-o-masina-finalul-e-mai-ceva-ca-intr-un-film
  7. tratament eco,bio, naturist etc, pentru dureri de cap
  8. Exact nu stiu cum se procedeaza cand intinzi lantul la motorul tau....verifica daca faci lucrul asta ok adica sa si ramana blocat pe pozitie axul spate dupa ce intinzi. Dar daca s-ar lungi asa de fiecare data eu cred ca nu ar mai fi calcat de mult pe foaie si pinion...
  9. ce bine ca ai anuntat asa repede, pot cunoscutii sa se intereseze de starea lui si sa mearga imediat la spital/motor....
  10. Posibil simering de la cutia de viteze de la axul ce tine pinionul, nu stiu denumirea tehnica Curge doar in mers si nu mereu, mai ales la o forja si il arunca peste tot.
  11. Poate e blocat din cauza sistemului ce da lock la ghidon ( nu stiu exact cum e la tine facuta treaba asta). Cat despre ploaie.. poate sa vina potopul. Daca ar fi stat plin cu apa nu se mai bloca ).
  12. Salut,am pierdut cartea de identitate si tocmai ce mi-a expirat ITP-ul. - pot sa fac alta in Bucuresti chiar daca el e inmatriculat si eu am buletin in alt oras? - se poate face la o statie cu oameni prietenosi ITP-ul asa fara carte? sper sa fie posibila varianta a 2-a
×
×
  • Creează nouă...