Sari la conținut

performant

EX+
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de performant

  1. Adica .... daca te duci cu act de vanzare cumparare si cu factura ti-l inregistreaza? La ce primarie? Hmmm.... nu prea cred !! iti mai trebuie si omologarea de la rar! Eu am si act de vanzare cumparare si factura, ar fi super daca s-ar putea inmatricula doar cu atat! Ps; docamdata se pune praful pe el, fac rodajul la loganel(easy 1.5 dci)
  2. Ciudat, eu tot malaguti f12 (2003) am, imi porneste fara baterie, sta la relanti dar cand ii dau acceleratie nu se accelereaza, se ineaca. La mine am si un actipild pe care scrie ca nu este recomandat sa il pornesti fara baterie. Pe langa cdi mai are si o mica centrala cu un led rosu care palpaie(ducati energia). Dar daca spui ca al tau merge si fara baterie, inseamna ca nu ai acea centrala! Sunt modele care nu au! Din cate stiu , semnalizarea, claxonul si pornirea tine de baterie. Semnalizarea merge, dar nu primeste curent constant si poate afecta releul de semnal! Multe bafta! Ps; acid de baterie se gaseste la aproape orice magazin de piese auto. 5 lei 1 un litru.
  3. Malaguti phantom f12 ac 2003, 7000km ! Care e si de vanzare(vreau enduro) pret 1200 euroi, toba sport gianelli, carburator malossi sport, role 4 gr yamaha, ambreiaj modificat! 100km/h YM aloje_marius tel 0768392650
  4. Eu nu va recomand frana de spate, practic degeaba o pui la viteza mare 60-80.... chiar si la viteza mai mica te duci sanie , binenteles trebuie sa te uiti si pe carosabil cand pui frana. Si o sa cazi intodeauna cand nu stii ce ai sub sha, daca ai un scuter cu rotzi de bicicleta gen free , la cea mai mica curba sau denivelare ai mari sanse sa cazi!
  5. Cei care nu sunt in aceasta situatie, va rog sa va abtineti de la comentari! Cat despre acte, am auzit de la cineva ca se poate face o declaratie notariala precum ca ai pierdut cartea de identitate(pt ca se poate intampala) Si te prezinti cu ea la rar si iti fac ei acte. Nu stiu sigur 100%, dar ar fii ilogic sa nu se poata, pt ca le poti pierde! Nici eu nu am cartea de identitate(italia) am factura in romana cu datele si serile scuterului pe ea, si act de vanzare cumparare tip! Am fost la rar, si m-au respins, ca nu am actele de provenienta, nu am timp si chef momentan, dar daca o sa am , ma duc din nou la rar cu declaratia notariala si va spun ce am facut!
  6. Eu stiu pe cineva tot cu un kimko, cu alarma , cica asa la luat de nou, caruia i sa furat scuterul din curte cu tot cu alarma! Dar partea buna e ca la gasit cu ajutorul alarmei! Mergand pe strada si butonand telecomanda a auzit bipaitul(binenteles bulan) la gasit tot la el in cartier! Pentru cine are bani si un scuter mai valoros de protejat, va recomand alarma cum am eu pe golf-ulet, cu pager iti arata cand porneste alarma si de ce porneste! Dar nu stiu daca poate fii pusa si pe scuter! Bafta, si fara evenimnte de genul acesta!
  7. Iti dai seama ca degeaba ne-ai spus nr , cel mai bine ar fi ca duminica sa te prezinti in targ! Sa iti iei dupa tine niste prieteni mai solizi ca poate o sa ai nevoie! Toti tigani le vopsesc, le curata serile si le vand in targ la prosti! Bafta !
  8. Eu mi-am rezolvat problema schimband arculetele de la ambreiaj, mi-a luat vreo 2 ore sa le montez, dar a meritat! Acum cu toate modificarile pe care i le-am facut scuterului(carburator sport malossi, role yamaha 4gr, arculete ambreiaj mai tari, si toba gianelli extra) Viteza aprox 95 - 100 km/h , consum....... 5.8% uauuuuuuu! Dar in regim de forja maxima, daca as merge si eu mai normal sigur ar scadea la 4%; Dar nu ma pot abtine! Bafta si purtati casca nu fiti tigani !
  9. La 45 accelereaza repede? Daca da inseamna ca ai limitare! F12 are limitare la variator, are o saiba inainte de placa exterioara de la variator, sau daca are cdi s-ar putea sa fie limitat din el! Bafta!
  10. Nu trimite lumea aiurea pe la rar! Eu am la scuter factura in romana si act de vanzare cumparare tip, si nu am rezolvat nimic la rar, nici nu sau uitat la ele, mi-a spus ca-mi trebuie c...atul ala de talon in italiana(cartea de identitate) Am dat si peste un jegos de examinator, avea numai figuri in cap. Mi-au facut un dosar in care scrie lipsa acte de provenienta! Nu stiu ce sa mai fac, am vb cu un baietas in trafic si mi-a spus ca nici el nu a avut acel talon dar a reusit sal inmatriculeze! Cine stie cum le inmatriculam si noi, sa ne lumineze? fiti cu ochi n' patru , si nu fiti manelisti purtati casca!
  11. Iuliu Nu locuiesc in germania, ma interesa un magazin in romania, bucuresti chiar. Ca situri unde sa ma uit la ele gasesc si eu ! Ms oricum!
  12. Avea cam mult 300ml , cam atat avea si al meu cand l-am scurs , si iam bagat fix 110ml(cu o siringa) Atat am vazut ca scrie in cartea de service ca tre sa bag! Si pot spune ca sa simtit o oarecare diferenta, parca trage mai bine! Pt ca prob. ii ingreuna transmisia! Bafta si cat mai multi km fara prob!
  13. Aveti idee unde gasesc si eu arculete sport pt ambreiaj. Am schimbat toba si acum nu mai are deloc cuplu la turati mici, si saracul ambreiaj cupleaza la turati mici, si plec ca o rama de pe loc! De acea imi trebuiesc arcuri mai tari, sa nu mai cupleze ambreiajul asa repede! PS; la scoter centre nu au deocamdata! Multumesc anticipat!
  14. performant

    Carnet

    Am "B" de vreo 2-3 ani, dar de cand ma stiu ma dau cu bicla, dirt jump! Dar mai nou sunt scuterist!
  15. Fratilor spuneti-mi si mie un magazin, service care sa aiba arculete de ambreiaj si sa fie deschis si sambata.......! bucuresti Ms crazyfrog sigur asta e problema! dar nu am avut timp sa le schimb! Mai e o prob , nu stiu de care sa-mi iau, ce culuare! Ca nu am turometru, ca-mi faceam o idee de cuplu maxim! la ce ture! Oricum de abia astept sa-mi pun!
  16. Banuiesc ca ai toba sport, role mai usoare... etc Mie imi ia si 6% cand mi-l fac de race(role 4gr, toba sport, arcuri ambreiaj,carburator sport) In mod normal imi ia 3% maxim! Daca nu ai asa ceva, iti consuma foarte mult 5%, in mod normal ar fii vreo 3%! Bafta..
  17. Si mie mi se intampla chestia asta dar, doar atunci cand il spalam mai tare, sau cand mergeam prin ploaie mai mult timp. Imi intra apa la shok si fiind electric tura motorul singur! Verifica socul ca de acolo s-ar putea sa fie! Nu are cum sa fie de la reglajele de la carburator, pt ca spui ca dupa ce se incalzeste merge bine!? De obicei un motor se tureaza cand are prea multa benzina sau nu are aer(atungi cand tragi socul) Bafta!
  18. Pai si nu trage greu cu role de 7gr? prinde 70km/h? Sa va spu ce am incercat eu: role: 4gr demaraj foarte intarziat, dar dupa 10-15 km/h demareaza foarte tare(constant) pana la aprox 80-90 km/h, dar va spun sincer cred ca omoara motorul rau de tot, dupa 30 de min de mers, se deregleaza relantiu, merge ciudat, si are demarajul si mai intarziat! 6.5gr demaraj mai mic decat cu toba originala, dar mai bun decat 4gr, pleaca tot incetut demareaza de la 15 la 35-40 km/h dupa care scade cuplu si creste mai greu pana la 80 km/h dar ajunge si pana la 90! 7.5gr demaraj asemanator cu 6.5gr poate mai mic, dar cuplu este foarte sacazut si nici 65km/h nu mai atinge! Din ce am vazut manualul de reparati, nu are decat un arc mare principal. Dar poate ma insel!? Si sunt curios cam la ce pret este un arc bun! Sa fie neaparat ceva de firma! Si daca chiar schimba in bine mersul scuterului! Astept sugesti in continuare!
  19. Nu am spus nimanui sa stinga farurile, ci am recomandat leduri in loc de becuri puternice. Pt ca au un consum mai mic de putere!
  20. Prietene daca nu ai nici o treaba cu electrica nu vb!Sunt electrician de 5 ani, fac orice tip de electrica, Chiar nu ai observat ca atunci cand pornesti farurile scade turatia motorului? Alternatorul nu alimenteaza doar farurile, ci si sistemul electronic al scuterului, si totodata sistemul de aprindere , care este cel mai mare consumator, cand aprinzi farurile randamentul acestuia scade! Si mai mult de atat la orice masina, motocicleta si avion.... ce vrei tu.. orice consumator de energie creste consumul de combustil. Macar mai uitate si tu pe discovery poate mai inveti si tu ceva despre acest domeniu! Nu mai vorbiti in nestire de cauza!
  21. Toba se potriveste la urmatoarele modele de scutere: Aprilia RALLY Air 95/99 RALLY Liquid 95/99 SR 50 DITECH 04 SR 50 KAT 00/03 SR 50 R FACTORY 05 SR Air/Liquid 94/01 SR STEALTH 96/01 SR WWW 97/01 Gilera RUNNER 97/01 RUNNER IE 02/03 RUNNER KAT 02/03 STALKER 97/01 TYPHOON 95/01 Honda X8R-S 98/01 X8R-X 98/01 Malaguti F10 JET LINE 93/01 F12 DIGIT 02/03 F12 PHANTOM Air 94/01 F12 PHANTOM Liquid 94/01 F15 FIREFOX Air/Liquid 97/01 MBK BOOSTER NEXT GENERATION 98/06 BOOSTER R 92/06 BOOSTER SPECIAL/SPIRIT 95/06 NITRO 97/01 OVETTO 98/01 STUNT 01/06 Peugeot CLASSIC 04 ELEGANCE 04 LUDIX ONE 04 SNAKE 04 SPEEDFIGHT Air/Liquid 96/01 TREND 04 Piaggio NRG 95/01 NRG 50 Power DD 05 NRG 50 Power Purejet 05 NRG MC2 95/01 NRG MC3 IE 02/04 NRG MC3 KAT 02/04 Yamaha AEROX 95/06 BW'S NG 02/06 BW'S Original 02/06 NEO'S 95/01 SLIDER 01/06 SILENCE-RUL ESTE DIN FIBRA DE CARBON PRET 300 RON!
  22. Tine frana de spate apasata maxim 1 min dupa ce pornesti motorul si nu o accelera! si o sa vezi ca merge, asa imi facea si mie, si asta erea solutia! Daca nu merge uitate bine la surubul de masa daca e oxidat nu da bine bujia la masa si iti face probleme. bafta, si ochi'n 4
  23. Toate piesele arata si functioneaza impecabil! detali si poze pe mess aloje_marius sau PM!
×
×
  • Creează nouă...