Sari la conținut

andrew

Membru
  • Număr conținut

    205
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    1994
  • Numar Moto
    este
  • Club
    The HELLmets

Informații profil

  • Motociclete detinute
    2007 - Piaggio S2 2007 - Gilera Runner SP 50

andrew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Are cineva de vanzare un scut/aparatoare nichelat(a) pentru toba unui Suzuki Burgman AN650? Ma intereseaza urgent si sa fie in stare foarte buna. Multumesc.
  2. Salutare tuturor. Sunt proaspat posesor al unui Burgman 650 Executive (2007) si, pentru inceput, as avea 2 intrbari la voi. 1. Unde pot gasi sa-i downloadez gratuit manualul (owner/service)? 2. Dat fiind faptul ca am sarit brusc de la un scuter mic (Gilera Runner SP50) la un maxiscuter de asemenea proportii, as vrea sa stiu cum este indicata franarea in cazul Burgmanului (cam cat la suta fata si cat la suta spatele)? De pilda, la Gilera foloseam 70-80% spatele; era mai usor iar centrul de greutate se gasea evident in mare masura in partea din spate. Multumesc frumos si s-auzim de bine!
  3. RrOMANIA - tara tuturor posibilitatilor! (pentru unii) P.S. Nu am nimic sa le reprosez celor accidentati, din contra, insa justitiei rromane si lui nistorescu:
  4. Accidentul s-a produs undeva pe data de 19. http://stiri.botosani.ro/stire/8673/Tanar+...cleta!.html Pe 23 a ajuns la PROTV.
  5. andrew

    motocross

    S-a desfasurat astazi, 21.06.2009. Tot ce pot spune este ca a fost foarte frumos (circuit si concurenti). Despre organizare si spectatori ma abtin. P.S. Am si niste poze; cand o sa am ceva timp am sa le postez.
  6. Da, am citit ce a scris disney si mi se par si mie reprobabile faptele descrise de ea. Totusi, mi se pare ca este vorba de un caz relativ izolat, care nu impune stergerea de pe forum a userului "Nightwolf". Cum spuneam, fiecare are greselile sale si plateste pt. ele dupa merit. Probabil ca daca eram in locul lui disney, eram eu acela care initia un astfel de post precum al ei. Insa, in cele pe care le-am scris, am avut in vedere intreaga comunitate de aici care beneficiaza uneori de informatiile oferite de Nightwolf. P.S. Nu, nu vreau sa ma pun bine cu nimeni de pe acest forum intr-un mod atat de meschin precum cel pe care il insinuezi tu, drept urmare nu trebuie sa "pup pe unde apuc" si nici intimidat nu ma simt.
  7. Fratilor, am citit topicul de fata si l-am recitit apoi pt. a-mi da seama cum s-a ajuns la aruncatul asta cu scuipati in stanga si-n dreapta. Se pare ca "vinovat" este Nightwolf. De ce? Pt. simplul fapt de a se inflamat la adresa unor useri care au scris niste mici aberatii, probabil in ideea de a lua si ei parte la discutie. Apoi au venit altii care s-au legat de faptul ca personajul "in culpa" - Nightwolf - lucreaza in politie, e "militaian", are sau n-are motor s.a.m.d. Oameni buni, din cate am ajuns sa-i cunosc activitatea pe forum (si nu pe cea din timpul serviciului) a lui Nightwolf, acesta a aparut nu de putine ori aici, voluntar, si a pus umarul sa se faca lumina in cazul unor accidente in care nu se stia mai nimic sau informatiile care circulau erau, mai mult sau mai putin, denaturate, plus lamuririle de ordin legislativ pe care le-a oferit unora dintre noi atunci cand acestia pareau sa aibe nevoie. Acest lucru mi se pare laudabil si imi doresc sa continue si de acum inainte in folosul comunitatii moto. E adevarat ca a existat o perioada, daca imi aduc bine aminte, in care, sustine el, cineva posta aberatii de pe userul lui, iar acest lucru a provocat indignarea forumistilor. Se pare insa ca acea perioada s-a stins demult. Asadar, nu inteleg de ce trebuie sa aruncam atat de tare cu noroi in el?! Pt. ca are si el uneori, ca si noi dealtfel, fobiile lui, nervii lui, derapajele/greselile lui mai mult sau mai putin controlate? Toata lumea spune ca el este platit din banii nostrii bla, bla, bla. Nene, pt. ce scrie el pe forum nu este remunerat din banii nimanui, nu va mai impacientati atat. Este prezent aici, cum am mai scris, VOLUNTAR, nu pt. ca are vreo indatorire de serviciu sau a depus vreun juramant in acest sens. Asta doar daca n-o fi agent sub acoperire, ca tot ne plac noua teoriile conspiratiei. Sincer, imi pare rau ca trebuie s-o spun, cred ca pe acest forum sunt mult mai multi useri cu iq sub 90 (sau chiar fara asa ceva) care spun ineptii si "se baga in seama" aiurea oricand au sau n-au ocazia. Dar, ce mai conteaza, toti suntem imaculati si putem arunca nestingheriti cu pietre. Parerea mea.
  8. http://teodorescu.blog.cotidianul.ro/2008/...pre-nistorescu/
  9. andrew

    Accident Gilera DNA

    mda, asa este, my fault. Dimitris are dreptate insa eu m-am uitat mai mult la ce a spus Alveola - clar incorect. Iata si litera legii: "Art. 106. - (1) Pe un drum public prevazut cu minimum trei benzi pe sens, când conducatorii a doua autovehicule circula în aceeasi directie, dar pe benzi diferite si intentioneaza sa se înscrie pe banda libera dintre ei, cel care circula pe banda din dreapta este obligat sa permita celui care vine din stânga sa ocupe acea banda."
  10. andrew

    Accident Gilera DNA

    nene, nu stiu de unde ati scos-o p-asta cu prioritatile la schimbarea benzilor de circulatie pe acelasi sens de mers, dar eu stiu ca oricine vrea sa treaca de pe o banda pe alta este obligat sa se asigure, sa semnalizeze si sa acorde prioritate, indiferent daca e pe banda 1, 2, 3...100 si trece pe banda 7, 8, 9... 1000.
  11. Hahaha, hai baieti, unghiutele la control c-a venit inspectia.
  12. Haha, eram sigur ca asta ai sa spui. Daca citeai remarca lui T Rex mai sus, intelegeai ironia.
  13. mda, iar tu se pare ca ai o mare problema cu marcile pe 2 roti... posibil se trage "de la inaltimea" KYMCO SUPER 9-50 SPORT EDITION R.R.-ului.
  14. Eu propun sa nu mai posteze nimeni un topic nou pe "Accidente". Niciodata. In niciun fel. E bine?
×
×
  • Creează nouă...