Sari la conținut

ovewan

Membru
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://ovewan.blogspot.com
  • Yahoo
    ovewan@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    aprilie 2003
  • Motocicleta
    HD Dyna Street Bob

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuky bandit 400cc, Yamaha TRX 850, fazer FZ1
  • Interests
    IT, muzica

ovewan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. daca e nevoie de o escala in Bucuresti aveti aici un apartament cu 2 camere (una ocupata de mine si mandra) da ne descurcam cu o canapea si niste saltele. garaj nu e dar zona e linistita asa ca legam mobrele in fata blocului fara probleme. berea e ca in posturile de mai devreme:). exista si mecanic ieftin si bun foarte aproape. Ovidiu - 0722 230 304
  2. cand esti calare pe capra aia pe care o indemni spre o rampa pe care nu ai putea sa stai in picioare....nu iti mai da mana sa scrii pe forumuri nerozii. urca-te. da-te. te filmez eu la Red Bull Romaniacs 2009 promit.
  3. incredibil, exceptional, frumos. bravos
  4. ai dreptate. nu are importanta cat a mers ala cu semnalul pus (in fond nici nu poti masura nu-i asa?). avea semnalul pus...omu' vroia la stanga.
  5. ovewan

    Site "educativ"

    sustin ideea de mutat la incepatori. acu ca mi s-au inmuiat genunchii ma duc sa fumez o tigara.... are idee cineva cat trebuie sa fi avut la ora baietii aia din ultimele poze de au ajuns in halul acela?
  6. cred ca la spumele pe care le-as fi avut pe mine in acel moment, instinctul meu de conservare ar fi spus "da-l pe jos. nu mai imi pasa. ma duc sa ma culc, trezeste-ma cand e gata tot. A! sa nu uit! da-i una si tatalui lui ca nu l-a invatat ce trebuie."
  7. frate din schema reiese ca daca iti continuai drumul intrai perpendicular in el. DE CE MAMA DRACU NU AI FACUT-O??? ca intrai cu roata fata il dadeai pe jos si tu nu cred ca pateai mare lucru. sau gresesc?
  8. Autostrada - Slobozia - Tulcea - Murighiol Tulcea - Murighiol e ok drumul. sa nu o luati pe la Harsova ca o sa va blestemati zilele.
  9. va dati seama ce miros de shaorma lasa in urma motorul ala care are blana de oaie pe sa?
  10. poate vor sa schimbe bordurile mai. pentru asta vor sa faca masuratorile. si iti cer sfatul ca un specialist ce te gasesti ca doar le-ai incercat duritatea si pozitionarea nu? niste narozi.....
  11. am ajuns in foarte putine situatii de a evita un accident pentru ca sofez preventiv. Respectiv in orice intersectie fie ca am sau nu prioritate intru ca si cand nu as avea, si ca si cand toate conservele ar avea incepatori la volan care nu stiu de capul lor. Si cativa antevorbitori au dreptate. Tobele nu ajuta deseori. O tanti blonda schimba de pe banda II pe banda I linistit si suav PESTE MINE!! Claxon toba etc nimic! insa o cizma aplicata ferm pe portiera dreapta a readus-o pe duduie de pe miristile incantarii de a sofa, pe soseaua dura si reala unde era sa ma tavaleasca.
×
×
  • Creează nouă...