Sari la conținut

Lucianno

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.pozeprofesionale.ro
  • Yahoo
    petrulucian2004@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki EX4, Yamaha FZ1000s, Scuter Aprillia Atlantic 500

Vizitatori Recenți Profil

133 citiri profil
  • GPZ

Lucianno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Toba e in stare impecabila, exact ca in poze. Toba a apartinut fratelui meu care s-a prapadit din cauza medicilor in urma unui accident moto si o donez pentru o cauza nobila unei persoane care chiar are nevoie de ea. In nici un caz vreunui samsar.
  2. O sa-mi fac timp ca sa vin si eu cu siguranta! ... la aceasta comemorare a motociclistilor (printre care si fratele meu care ne-a parasit acum 3 luni cu Fazerul sau.) Si am sa-i rog pe colegii fratelui meu de la Cotidianul si Realitatea Romaneasca sa vina sa faca un reportaj despre aceasta comemorare si mesajul ei!
  3. Slujba de inmormantare incepe la 11:00 si va tine in jur de o ora. Iar la cimitir...o sa inceapa pe la 12:30 Unul din prietenii nostrii... cu un suzuki intruder albastru o sa ii astepte de la ora 10:00 in piata Alba-Iulia pe ceilalti motociclisti care vor sa participe... Am inclus si o harta cu locatia bisericii si a cimitirului. Le multumesc anticipat tuturor celor care vor fi prezenti.
  4. Are foarte, foarteeee multi prieteni. Nici eu care sunt fratele lui nu stiam ca are atat de multi prieteni pana acum. El este internat la spitalul Municipal (universitar) , la terapie intensiva. Etajul este restrictionat vizitatorilor. Cu greu am reusit sa-l vad si eu de 2 ori de cand a fost internat. Starea lui este similara. A trecut de perioada critica in care se putea intampla mai rau. Zilele trecute a avut febra... dar i-a trecut. Organismul lui rezista si inca se lupta. Edemul se afla in stadiu de resoarbere... dar acesta e un proces lent. Zona creierului afectata de edem este trunchiul cerebral - cel care regleaza activitatea organelor interne. Medicii ii dau sanse foarte mici... si spun ca in cazul in care isi revine... e posibil sa ramana cu sechele. Totusi sanse exista... si daca Dumnezeu o sa-l ajute cred ca nu va ramane cu sechele. Multumesc tuturor celor care s-au rugat si se roaga in continuare pentru Nic, pentru ca stiu ca aceste rugaciuni ii prind bine si-l ajuta sa lupte cu severa afectiune pe care o are. Eu cred ca o sa-si revina pana la urma... dar nu-i va fi usor. Are nevoie de ajutorul nostru!...spritual. Sper totusi sa-si revina cat mai repede pentru ca medicii au zis ca orice zi in plus de coma nu e buna. Doamne ajuta!
  5. Oameni buni! Nic este inca in viata! si asa trebuie sa ramana! Nici nu concep sa fie altfel si va rog sa nu mai starniti zvonuri FALSE!!! Eu sunt fratele lui si stiu exact cum sta situatia! Duminica noaptea in jurul orei 4 a facut acel edem cerebral. Pana acum situatia lui nu s-a schimbat ... e in continuare grava. (adica inca nu si-a revenit) Medicii ne-au informat ca se alfa intr-o perioada in care se poate intampla orice! Eu personal l-am vazut si arata ok... nu mai era palid ca in ziua accidentului.. respira obisnuit... (contuzia pulmonara s-a mai ameliorat) si pentru ca stiu ca fratele meu este un tip (de 28 ani) foarte puternic care iubeste viata sunt convins ca va trece si peste acest obstacol! Din cate am inteles eu de la unul dintre doctori... este foarte posibil ca el sa fi intrat in stadiul in care edemul incepe sa se resoarba. Doctorii fac tot ce se poate. Procesul de resoarbere al edemului este foarte lent. Iar din acest motiv medicii ne-a spus ca trebuie sa asteptam sa treaca minim 72 de ore... ca sa se poata observa evolutia si sa vedem daca se stabilizeaza. De aceea pana atunci nu se poate pronunta nimeni. Acest proces de resoarbere poate dura destul de mult...(chiar si luni de zile). Noi speram ca va dura foarte putin pentru ca altfel Nic poate ramane cu traume severe in functie de zona cerebrala afectata. Apelez la voi toti sa va indreptati gandurile pozitive asupra lui pentru ca atunci cand mai multi oameni fac asta efectul se simte. Mai ales pe cei care au credinta in Dumnezeu ii rog din suflet sa spuna macar "Tatal nostru" pentru Nic si sa-l pomeneasca, atunci cand se gandesc la el. Eu personal cred foarte mult in Dumnezeu si sunt convins ca daca ne rugam toti pentru el o sa-si revina mult mai repede si o sa se faca bine! E CEL MAI BUN LUCRU PE CARE PUTETI SA-L FACETI PENTRU NIC DACA INTR-ADEVAR VRETI SA-L AJUTATI SI VA PASA! Va multumesc mult de tot pentru sprijin si abia astept sa revin cu vesti bune!!! si apoi eventual sa facem o intalnire moto sa cinstitm pentru sanatatea lui Nic si a celor care iubesc viata si se lupta pentru ea din rasputeri! DOAMNE AJUTA-L PE NICOLAE-IULIAN !!!
×
×
  • Creează nouă...