Sari la conținut

GPZ

Membru
  • Număr conținut

    121
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://motociclism.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2000

Vizitatori Recenți Profil

1.124 citiri profil

GPZ's Achievements

  1. Nu am avut nici un fel de problema, cu moto sau cutie, absolut nimic din ce ai scris tu. Prima generatie, de care mentionezi tu, este cea de 700 (670 cm3), poate acolo sa fi fost probleme. Prima inmatriculare este 04 sau 05 2015. Istoricul este in cartea de service, sigur. Eu nu imi fac griji cu privire la motor/cutie, sincer. Doar topcase, de 47 litri. Sub sa doar casca open face. La cele cu roti mari mai greu cu spatiu pentru full face. Posibil sa atingi cu toata talpa, picioarele le poti intinde fara probleme.
  2. Salut, Eu am un Integra S DCT. DCT este o cutie cu doua ambreiaje, similara cu DSG in cazul masinilor (VW). Este foarte confortabila cutia pe Drive. Daca vrei sa schimbe mai sus in ture, o poti pune in Sport, si ai si modul manual, cu butoane de - si +. Consumul este de 3,5%, este un motor cunoscut pentru consumul redus si fiabilitatea crescuta (rezista la multi km). Practic, cei 2 cilindrii de 750 cm3 sunt exact jumatate din motorul pus pe Honda auto (4 cilindrii), este un motor cu un cuplu la turatii reduse. Nu are foarte multi cai putere. Practic Integra este o motocicleta cu carene de scuter, fiind foarte confortabila datorita pozitiei.
  3. GPZ

    Dau Spre Donatie!

    Salut, as dori eu ghetele. Poti sa imi lasi un numar de telefon pe mesaj privat? Multumesc.
  4. Salut, as vrea Samsung Galaxy S4, daca mai este valabil. Multumesc.
  5. Salut, unde ai gasit Axo cu reducerea aceasta? Multumesc
  6. As merge si eu pentru un traseu de cateva ore, sper sa nu apara ceva care sa schimbe decizia.
  7. Salut, eu am o Integra NC 750 DCT, confirm consumurile foarte bune!
  8. Trebuie sa ai in vedere faptul ca, daca ii dai in judecata si pierzi, vor solicita si cheltuieli de judecata din partea ta. In cazul unei firme mari ca ABG, care contracteaza SCA mari, aceasta asistenta juridica poate fi scumpa. De luat in calcul.
  9. Manusile au ajuns la mine. Multumesc danutu_m!
  10. Daca nu o ia colegul, sunt si eu interesat, tot din Bucuresti. Te rog anunta daca nu o ia el, ca sa te contactez. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...