Sari la conținut

ferdinand

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ferdinand

  1. salut Marco. Avand in vedere ca ti-am urmarit relativ activitatea pe forumul acesta si am si conversat putin cu tine pe ym, nu pot sa te felicit. Nu stiu zau cat de multumit esti de combinatia(compromisul) care ti-a iesit pana la urma, insa sper ca ati amintesti despre ce am discutat cu tine in legatura cu turele de genul asta. Din ce ai relatat tu aici, ai cehiltuit o carca de bani de-an p.lea si ai pierdut si timp cu sutele de km facuti in plus de pomana fara sa ajungi sa ati atingi scopul. Cu alte cuvinte "mersul la plesneala" si-a spus cuvantul. Sper doar ca ai invatat din asta pt ca tura intentionata de tine e doar de incalzire in comparatie cu cea pe care vrei sa o faci prin Africa. Bafta!!
  2. Cam asta ar fi treaba cu "plesneala". Conclluziile le tragi si singurel Mane si vis-a-vis de motoafrika 2008 crede-ma ca trebuie sa-ti faci bine lectiile. Eu sunt inca pe felie. Bafta!
  3. Hai sa traim cu totii brasoveni motociclisti si nu numai. Si conform topicii cateva imagini cu tovarasa.
  4. Intr-adevar o experienta unica. Am navigat pe site-ul aminit inainte de a vedea ca este mentionat si aici. Mi-au dat lacrimile citind despre aceasta calatorie si vizionand fotografiile. Au fost lacrimi de bucurie vis avis de faptul ca "se poate", fiind nevoie inainte de toate de vointa si dedicatie. Si mai mult surprins am fost de felul in care ati reactionat cei de aici de pe forum (pozitiv). Personal, un impatimit al motociclismului in general, sunt atat de bucuros sa constat ce " oameni pe doua roti - de treaba" avem pe drumurile nationale si internationale. Sunt cu un picior in avion sa ma intorc defintiv ACASA si nerabdator sa va intalnesc pe la intruniri si drumetii. Va am in colimator de ceva vreme. Ferdinand
×
×
  • Creează nouă...