Sari la conținut

kelshak

Membru
  • Număr conținut

    138
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    kelshak

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Suzuki GZ 250
  • Numar Moto
    ZUK
  • Club
    SlowRiders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    custom
  • Interests
    Photographer at large

kelshak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Inca un filmulet de atmosfera cu India vazuta in goana Tuk-Tuk-ului: https://www.youtube.com/watch?v=ubV0LYc8gvs Eu zic ca daca aveti timpul si posibilitatea, ar fi mare pacat sa ratati chestia asta.
  2. Brosura si in romana aici: www.issuu.com/1001adventures/docs/2016_05_tuktuk_ro
  3. Dragi prieteni, daca nu aveti inca planuri de 1 mai, va invit alaturi de mine si de 1001adventures.ro, intr-o aventura unica! O cursa de ricse motorizate pe coasta de vest a Indiei. Opt zile intense de cursa, apoi cateva zile de relaxare la plaja. Ca sa va faceti o idee, va atasez un filmulet de prezentare: Detaliile concrete si complete le gasiti aici: http://issuu.com/1001adventures/docs/2016_05_tuktuk P.S. e obligatoriu permisul de moto
  4. Am fost acum doua saptamani pe Targoviste-Sinaia. E foarte frumos, dar e execrabil drumul. Fix pe serpentine unde e placerea mai mare.. sunt gropi, denivelari, santuri.. etc. Aveti grija.
  5. Depasirea intr-o intersectie nu este permisa.
  6. Pfuai.. baieti.. va multumesc mult pentru sfaturi si pentru efortul de a le scrie asa detaliat. Macar acum imi pot face o strategie in caz de necaz, folosindu-ma de experienta voastra. Deci multumesc inca o data.
  7. Si solutiile astea functioneaza si pentru roti cu camera?
  8. Din moment ce e cu camera pentru ca sunt roti cu spite, nici nu mi-am pus problema sa rezolv pana singur. Nici nu cred ca se poate. Problema era cum demontez roata ca sa o duc la o vulcanizare.. Pana la urma cred ca si culcatul mobrei pe-o parte e o varianta.. decat s-o las pe vreun butuc in mijlocul drumului si sa mi-o darame vreun curios..
  9. Fara cric central nu pot demonta nici roata ca sa o duc la vulcanizare.. ca doar nu trantesc mobra pe-o parte )
  10. De fiecare data cand plec la drum, ma obsedeaza problema asta. Cum rezolvi o pana la o motocicleta care nu are cric central, si nici cauciucuri tubeless. In special cand esti undeva pe drum? Are cineva vreo schema, vreo idee? Vreun sfat? Multumesc!
  11. Mersi! Am gasit cu google. Nu stiam de ei si am crezut ca e un tip "Iorgu" din Tunari.. Acum am vazut ca e service in toata regula.
  12. multumesc! prefer sa dau 150 de lei undeva decat sa bajbai eu si sa ma bag la ceva la care nu ma pricep deloc. deci concret vreo vopsitorie stiti?
  13. Salutare! Imi poate cineva recomanda o vopsitorie in Bucuresti unde imi pot revopsi aripa din fata de la mobra? E doar un negru lucios.. deci nu ar trebui sa fie complicat. Dar nu vreau sa arate de parca a facut-o cineva cu spray-ul. Adica sa fie profi cat de cat. Si daca imi puteti da si o parere referitoare la costuri. Cam cat credeti ca m-ar costa treaba asta? Multumesc!
  14. Fix in locul ala m-a lovit unul drept in usa (eram cu masina) anul trecut. Facea exact aceeasi manevra - adica iesea din stadion si o lua la stanga. Si colac peste pupaza mai era si cadru MAI. Ca deh.. asa-s astia de la Dinamo. Cat despre stalpisorii aia care au fost acolo candva, culmea este ca de la bun inceput aveau o gaura de trecere lasata acolo, probabil fix pentru domnii de la Dinamo. Cred ca stiu motorul. Motociclistul sta cumva pe aleea Circului?
  15. Am fost iar in vizita la Muzeul de motociclete Tulcea si am facut si niste poze. Atat la muzeu cat si la atelierul unde se reconditioneaza batranele motociclete. Dati vorba mai departe, spuneti la prieteni.. aici va fi ceva frumos in viitor.
×
×
  • Creează nouă...