Sari la conținut

Saredot

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    andrei_toderas

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2008
  • Numar Moto
    TM 46 TDE

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 125R;Cagiva Raptor 125 ; Honda CBR 600 F4

Saredot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vand Honda CBR F4 28000km Cauciucuri Michelin In stare foarte buna. Stare foarte buna. Crash pads. Mansoane CBR. Lant in stare buna. Semnalizatoare Carbon. Pret Negociabil. Se poate vedea in TIMISOARA http://cautare.mobile.ro/vehicule/details.html?id=142120356 0728 453123 Andrei
  2. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...004-287162.html Daca vreti mai pun si alte poze . Vand Cagiva Raptor 32 cp. Andrei 0741208884
  3. Salut Eu am avut un CBR 125R negru , Acum am Cagiva Raptor . Intalniriole propuin sa le facem la Mall ca doar avem o varsta la care ne "dam" prin mall. Astept telefonul vostru sau id de mes la detali . haideti sa facem Andrei 0741208884
  4. Dupa o zi de umblat in oras (am fost la parada din Timisoara Mos Craciun vine pe motocicleta), cam 5 ore am ajuns si acasa, unde nu am mai reusit sa desjac portbabajul .Cheia refuza sa invarta yala si cred ca nici nu intra pana la capat , mi se pare ca ramana afara 2-3 mm. Pe timpul paradei am umblat la portbagajul fara nici o problema. Am inauntru lantul moto si o laveta. Cum il deschid? HELP! Andrei, Timisoara P.S.: Am pus wd-40 , l-am lasat ca caldurica.l-am fortat de s-a indoi cheia huh.gif . In butuc se aude ca se misca ceva dar nu por sa vad deloc in portbagaj daca e blocat. Stiti ce si cum trebuie sa dezmembrez ca sa vad daca e stricat butucul sau daca e blocat ceva in incuietoare?
  5. Am precizat ca am folosit un spray care are proprietatile unui sparay de dezghetare(wd-40) si ca l-am lasat la caldura asa ca nu frigul este problema ci ceva mecanic. Mersi Dan Cata oricum. Stiti cum se poate rezolva problema?, mecanic?
  6. Am pus wd-40 , -am lasat ca caldurica.l-am fortat de s-a indoi cheia . In butuc se aude ca se misca ceva dar nu por sa vad deloc in portbagaj daca e blocat. Stiti ce si cum sa dezmembrez sa vad daca e stricat butucul sau daca e blocat ceva in incuietoare?
  7. Dupa o zi de umblat in oras pe frig (am fost la parada din Timisoara Mos Craciun vine pe motocicleta), cam 5 ore la temperatura +3'C, am ajuns si acasa unde nu am mai reusit sa desjac portbabajul .Cheia refuza sa invarta yala si cred ca nici nu intra pana la capat , mi se pare ca ramana afara 2-3 mm. Pe timpul paradei am umblat la portbagajul fara nici o problema. Am inauntru lantul moto si o laveta. Cum il deschid? HELP! Andrei, Timisoara
  8. A reusit cineca sa delimiteze Cbr-ul ? Adica sa fi mert pana in 90 -100,(ca al meu) sa ii faca ceva si sa mearga 130! In a 5-a la 9 mii de ture am 100 si nu urca mai mult iar in a 6-a sa nu mai vorbim .Turatia scade progresiv de la 8 mii in jos pana nu mai am putere Deci cu acceleratia blana in a 6-a la 100 scade viteza si trebuie sa schimb dinnou in a 5-a. Sfaturi ?
  9. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...005-115329.html Vand Hond CBR 125R . Pret 2200 negociabil. Trimiteti-mi mail , sunati , adaugati idul de mess cum vreti dar daca aveti ceva intrebari nu ezitati sa mi le adresati. Motorul merge super si arata impecabil,nici o zgiietura!I-am pus rim stripes rosii si arata super. Este adus din Germania de pe mobile.de anul acesta la 3500km. Consum urban 3L/100km. Inmatriculata cu acte in regula. Se poate conduce cu A1(evident).Tinuta doar in garaj. Pentru a vedea motorul in Timisoara ma contactati si vin eu cu el.
  10. Foarte tare. Mai e valabil? Si as vrea sa stiu daca chestia cu 80km/h e valabila? ms
  11. Sunt incepator pe un Cbr 125 R. Sunt de parere ca ar fi super sa ne intilnim intr-un anumita loc noi( 125)si alti incepatori. Propuneti un loc de intilnire (mal,galeria 1...)si o zi (sambata de exemplu). Va astept sa iesiti in fata Ps: -ing RULZ!!!
×
×
  • Creează nouă...