Sari la conținut

love

INACTIV
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    decebalh

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1993
  • Numar Moto
    capitala

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Capra 1,25 socialista, vulcan 800

love's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. servus!..ce mai faci?Unde ai disparut? Ti-ai pus in final burgmanul la punct? Cum merge? Ai folosit Duralube? Ai scazut consumul de ulei?

  2. Frumoasa urare! Dar cum crezi tu ca putem fi atenti la supape , daca era o anvelopa intelegeam ca poti fi ''atent'' la ea, dar asa?
  3. Am pus azi Super DuraLube la schimbul de ulei, dupa 5 minute de functionare motorul are alt ''zgomot''. Va tin la curent dupa ce fac 500 km cum sta cu : consumul de ulei, consumul de benzina, pornirea de dimineata si noile performante ale motorului.
  4. Vreau sa fac un tratament pentru motorul de la Burgmanul meu de 400 (are peste 44000 km). Ce a folosit (Dura Lube, metabond, etc) si de unde a cumparat?
  5. @Vittore Stii cumva unde gasesc in Bucuresti span de Inox?
  6. Are cineva filtre pentru toba originala de Burgman 400 (toba mea e goala si suna groaznic)?
  7. Momentan este la service, cei care mi-au montat anvelopa fata si spate nu si-au facut treaba corespunzator (anvelopa fata nu calca corect pe janta iar janta spate avea nevoie de putina roluire, bucsele de la bascula sunt bune). I-am mai schimbat rolele de la variator si urmeaza sa-mi vina si variatorul nou (curea noua inca nu am montat-o deoarece fuliile de la variator erau putin uzate). Maine i-l iau de la service si va spun cum se comporta cu voblajul.
  8. love

    Maxiscutere

    Daca scooterul era furat de la tine? Chiar vrei sa incurajezi aceasta practica? @- nu am decat 2300 lei Exista un proverb romanesc : Intinde-te cat ti-e plapuma! (din pacate romanii nu inteleg acest proverb) Nu uita! daca conduci un motociclu neinmatriculat pe drumurile publice este o infractiune.
  9. love

    Maxiscutere

    http://www.scuter-centre.ro/ am luat eu azi de la ei 125 lei
  10. love

    Maxiscutere

    Anvelopa spate este schimbata si se prezinta ok. Ramane sa verific bucsele de la brat cand voi schimba amortizorul spate.
  11. love

    Maxiscutere

    - nu cred ca sunt anvelope ''special fabricate'' pentru Burgman (poate recomandate) - astept pe privat un pret la amortizor.
  12. Eu am facut comparatie cu un Vulcan de 800 care pot spune ca ala tragea bine jos, scooterul e un pic mai puturos la demaraj dar imi place ca trage constant intre 80 si 160. Cand cumpar un SH ii schimb toate consumabilele (nu am incredere in vechiul propietar).
  13. love

    Maxiscutere

    Cu anvelopa veche facea la fel, am pus anvelope speciale de scooter produse de pirelli si le-am ales pe cele mai moi pentru o aderenta buna. Ramane momentan sa verific bucsele de la bascula spate (multumesc de idee @E.Z.rider) sa vad daca au jocuri (poate gasesc un amortizor spate nou sau unul reparat, cel pe care-l am e terminat).
  14. Dupa parerea mea cred ca am facut o afecere buna, motorul nu e obosit si trage bine. De scapat ulei nu scapa pe nicaieri (verificat temeinic). Bujia , placutele de frana fata spate ,antigelul , si cele enumerate mai sus le-am schimbat inainte de a ma urca pe el (am un principiu, cand esti pe doua roti nu merita sa faci rabat la consumabile). Am vrut atunci sa-i schimb si cureau dar n-am gasit, acum dupa 2000 km cu el m-a lasat (patineaza un pic la demaraj, momentan e tras pe dreapta, maine primesc piesa si va fi gata). Motorul nu scoate fum la pornire si nici in mers, ulei i-am dat sintetic motorex 15-50 (motorul are 45.000 km), poate sa consume si din cauza ca uleiul este 100% sintetic. Cu privire la demaraj... este mai puturos decat vulcanul de 800, dar sunt multumit de el (cu cel vechi m-a deranjau ciolanele de la curent). Este adevarat ca am carnet din 93 dar am stat ''calare'' doar 8 ani din 17 (92-97 cu o socialista de 125,un an am condus fara carnet ca nu aveam 18 ani, nu exista a1 pe atunci iar examenul includea si traseul impreuna cu politistul in spatele tau). In concluzie... cine ma poate ajuta cu un amortizor pentru bascula spate?
×
×
  • Creează nouă...