Sari la conținut

nico_pico

INACTIV
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    nicioleta_gheorghiu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Yamaha Virago 250
  • Numar Moto
    SB 91 BIJ

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CZ 125 JAWA 350
  • Interests
    motoare,muzica...bla bla

nico_pico's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. votez pt. 13 cu toate ca lucrez in sapt. aia! dar cred ca e mai bine ca lucrez ca am fraiele in maini!
  2. nico_pico

    Accidente Sibiu

    Azi am facut ultimul drum impreuna cu tine! Cred ca ne-ai auzit! Te vom pastra viu in inimile noastre mereu.... ADIO NICK..................................................................... ........................................................asteapta-ne....venim si noi...............
  3. nico_pico

    Accidente Sibiu

    cei de la transilvania tatoo au facut un filmulet. le multumim!
  4. nico_pico

    Accidente Sibiu

    Ai ajuns un inger! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Fiti tari fetelor! Va asteptam acasa...
  5. nico_pico

    Accidente Sibiu

    ok Alinutza. Bine ca nu e singura! tinem legatura.
  6. nico_pico

    Accidente Sibiu

    Suntem cu totii cu gandul, cu sufletul alaturi de el si ne rugam pentru Nick! Laura este singura la Tg mures! ea si nick sunt foarte apropiati! Cred ca ar trebui sa mergem si sa ii dam putere sa treaca peste grozavia asta! Motociclisti din Tg. Mures va rugam poate treceti pe la spital sa vada Laura ca nu este singura in aceste momente tragice! Sibieni? Cine s-ar baga la un drum pana acolo? Cu vreo conserva ca s-au anuntat furtuni....... Dumnezeu sa-l ajute!
  7. Din cauza temperaturii de afara...azi, joi, 15.10.2009 intalnirea este direct in R&B incepand cu ora 19:30. Va asteptam cu drag!
  8. Pfuai tu Ramo! Ce am mai ras de pozele alea...numai fetze fetze....horror....muhahahahhahahaha
  9. drums.gif Lume, lume! Cu ocazia inceperii sfarsitului de sezon motorizat se organizeaza mare petrecere mare!!! Havu (patronul R&B-ului) vrea sa faca un chef in cinstea noastra.Asadar se ofera sa ne cinsteasca cu mici pentru fiecare si cu ceva beri! Cheful este sambata 10.10.2009 incepand cu ora 20:30 in R&B. Haideti sa facem o seara memorabila cum numai noi stim sa o facem. Borco ne va canta si incanta; va fi si karaoke asa ca cine vrea poate sa cante din toti plamanii iar noi ceilalti o sa dansam... biggrin.gif . Moldo ne va canta si el cred....si poate si eu (daca ma imbat destul de tare...hahahahaha).Empu cred ca poti sa aduci chitara sa ne canti si tu!!!!! Astea fiind spuse va rog frumos sa confirmati prezenta pana joi 8.10.2009 ca sa stim cata carne de mici sa comandam! PARRRTYYYYYY!!!! Mesaj completat Aaaaaaaaa....am uitat sa va spun ca barul se va inchide pentru noi! Deci vom fi doar noi...cu mic, cu mare, cu catel, cu purcel, cu iubiti si iubite, cu amici si cu cine mai vrem noi sa venim! beer.gif
  10. Lume, lume! Cu ocazia inceperii sfarsitului de sezon motorizat se organizeaza mare petrecere mare!!! Havu (patronul R&B-ului) vrea sa faca un chef in cinstea noastra.Asadar se ofera sa ne cinsteasca cu mici pentru fiecare si cu ceva beri! Cheful este sambata 10.10.2009 incepand cu ora 20:30 in R&B. Haideti sa facem o seara memorabila cum numai noi stim sa o facem. Borco ne va canta si incanta; va fi si karaoke asa ca cine vrea poate sa cante din toti plamanii iar noi ceilalti o sa dansam... . Moldo ne va canta si el cred....si poate si eu (daca ma imbat destul de tare...hahahahaha).Empu cred ca poti sa aduci chitara sa ne canti si tu!!!!! Astea fiind spuse va rog frumos sa confirmati prezenta pana joi 8.10.2009 ca sa stim cata carne de mici sa comandam! PARRRTYYYYYY!!!! Mesaj completat Aaaaaaaaa....am uitat sa va spun ca barul se va inchide pentru noi! Deci vom fi doar noi...cu mic, cu mare, cu catel, cu purcel, cu iubiti si iubite, cu amici si cu cine mai vrem noi sa venim!
  11. nico_pico

    Bancuri

    saracii barbati!!! (am purtat ochelari de cal...am vazut doar ce ma interesa)
  12. nico_pico

    Bancuri

    După o lungă si fierbinte noapte de sex, el observă pe noptiera ei poza unui alt bărbat. Începe să îsi facă griji. - Este sotul tău? întreabă el nervos. - Nu, blegutule, îi răspunde ea, tachinându-l usor. - Atunci este iubitul tău? continuă el putin mai relaxat. - Da de unde, tu esti iubitul meu, îi sopteste ea la ureche. - Este fratele sau tatăl tău? insistă el, sperând să primească un răspuns afirmativ. - Nu, nu, nu, răspunde ea, râzând. - Păi, nu înteleg, cine naiba e? - Sunt eu, dragă, înainte de operatie... Mesaj completat De ce au barbatii constiinta curata? Inca nu au folosit-o. Ce e rau daca 2 barbati intr-un Mercedes se ciocnesc la 150 km/h de un zid de beton? E pura risipa, ar fi incaput 5. Un barbat cumsecade moare la 40 pentru ca nevasta sa mai aibe ceva de la viata... Cum se cheama un barbat inteligent, sensibil si aspectuos? Un zvon. Ce a fost primul barbat pe luna? Un bun inceput. De ce barbatii sunt ca norii? Dupa ce au disparut, mai poate deveni ziua buna.
  13. Multumim Ramo! Tare faine poznele! Ai si de la iesirea de la Ghiocelu'?
×
×
  • Creează nouă...