Sari la conținut

OPITZ

Membra
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    tanacu
  • Carnet moto din
    2015

OPITZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Felicitari!!! Din punctul meu de vedere, organizarea a fost la superlativ. Bravo!!!
  2. O fata care sta mai bine in sa decat multi baieti !!!

  3. Felicitari organizatorilor si participantilor!
  4. nu stiu altii ce fac dar eu voi fi la Metro la orele 16. Daca nu apre nimeni, imi vad singura de drum si ramane sa ne-ntalnim direct la locatie. Daniela --- Mesaj completat în 17 Aug 2007 10:46 ------------- nu stiu altii ce fac dar eu voi fi la Metro la orele 16. Daca nu apre nimeni, imi vad singura de drum si ramane sa ne-ntalnim direct la locatie. Daniela
  5. Eu ma intorc duminica dar cu siguranta gasesti pe cineva cu care sa te-ntorci sambata, mai ales ca unii aleg sa vina sambata dimineata, sa manance un mic si-apoi apoi sa se intoarca la Bucuresti. Din pacate, multe din fetele cu care-am vorbit n-au stiut de aceasta intrunire si si-au planuit o plimbare la mare. Dar, usor-usor, sper sa ne strangem cateva si sa mergem. Propun sa ne-ntalnim la orele 16.00 la Metro Militari. ok?
  6. Eu plec vineri din Bucuresti. Mai merge cineva? Daniela
  7. Sunt blonda cu cornite si volan De combinatia asta ce zici?
  8. CBR 600 FSport se aliniaza si ingroasa randurile
  9. Daca se cere si daca se vrea... de ce nu?! Imaginile vorbesc, uneori, de la sine:)
  10. Dragul meu, tare ambiguu comentariul tau. Ce sa-ntelegem noi de-aici? Ai vazut dar n-ai vazut, parca era dar nu era, era putin lovit sau grav... De unde stii ca n-a fost vina lui? Evident ca ne dorim sa blamam pe orice altcineva mai putin pe motorist dar pana nu sunt probe clare, cred ca te lansezi cu prea mare inversunare intr-o poveste care are multe foi. Parerea mea.. fara suparare! Sanatate tuturor!!! D.
×
×
  • Creează nouă...