Sari la conținut

zomahar

INACTIV
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    zomahar@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Husi, Vaslui
  • Motocicleta
    Aprilia rs50

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra hoinar;)) MBK STUNT, Aprilia rs50

zomahar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. zomahar

    Aprilia rs50

    e posibil sa fie jiclorul.Daca e prea mare bujia o sa fie inchisa la culoare, daca e prea mic, mai albicioasa.Daca e caramizie atunci nu e problema jiclorului.Sper sa ii dai de capat!
  2. salut baieti! Ma poate ajuta cineva cu o problema la Aprilia rs50 `99? Se intampla ceva asemanator cu patinatul ambreiajului, insa i`am schimbat recent discurile de ambreiaj si tot imi "patineaza" la turatie mare si cupleaza si decupleaza in functie de acceleratie, cand e mai slaba cupleaza bine, cand e mai puternica sare repede in turatii dar nu creste si viteza (cam patineaza as putea spune eu). Stie cineva care ar putea fi problema?Mentionez ca discurile de ambreiaj cat si arcurile sunt noi.Iar sufa de ambreiaj este reglata cat sa "prinda jos ambreiajul", deci nu il tin eu debreiat. help me! PS: Am crezut ca problema e din cauza discurilor de ambreiaj prea uzate, insa le-am schimbat si problema persista! Sa ma mandresc putin:
  3. Sry daca sunt offtopic, dar, tot legat de Aprilia rs 50 ( `99)vreau sa ma ajute cineva daca se poate: Se intampla ceva asemanator cu patinatul ambreiajului, insa i`am schimbat recent discurile de ambreiaj si tot imi "patineaza" la turatie mare si cupleaza si decupleaza in functie de acceleratie, cand e mai slaba cupleaza bine, cand e mai puternica sare repede in turatii dar nu creste si viteza (cam patineaza as putea spune eu). Stie cineva care ar putea fi problema?
  4. cine imi poate oferi un cauciuc 90/80-17 la un pret mai mic ? (poate fi s-h sau nou ) Mersi PS:as avea nevoie si de unul 130-90-17
  5. sry nu mai e valabil anuntul am vandut scuterul , pana la urma lam rezoilvat cu un jiglor mai mare
  6. Am nevoie de cateva piese de APRILIA RS50 `99 : --toba sport (sh) --scarita pasager stanga (sh) --becu de faza lunga cu tot cu infiletoare(nou sau sh) --cablu kilometraj(nou sau sh) --cablu turometru (nou sau sh)
  7. nu ma poate ajuta cineva cu un cauciuc pentru aprilia rs50 `99 100/80/17 ceva mai ieftin s-h ?
  8. mersi.Cu ce jale ma uitam la el urcat in masina cum mi`l lua ...off :| .Acum ma bucur ca imi iau masina ) oricum cu masina nu poti face ce faci cu scuteru :| tot scuteru ramane la corason )
  9. vand urmatoarele piese CARENE PENTRU YAMAHA SLIDER CABLU ACCELERATIE (MERGE MAI LA TOATE MODELELE DE SCUTERE) CUREA NOUA MARCA BRANDO PENTRU MINARELLI ROLE 16*13 DE 6GR SI 7 GR MALOSSI CILINDRU SI CHIULOASA POLINI SPORT 70CC MINARELLI VERTICAL PE AER AMBIELAJ MINARELLI VERTICAL ARIPA AEROX CULOAREA NEAGRA(NOUA NU AM FOLOSIT`O.AM INCERCAT S`O PUN PE SCUTER DAR NU SE POTRIVESTE) PRET NEGOCIEM PENTRU ELE . NU-S ZGARCIT (MI`AM VANDUT SCUTERU SI ASTEA MI-AU RAMAS).
  10. carb de 17.5 dellorto. Deacord si eu,scuterele pe injectie sunt de`al dracu de puturoase si limitate din toate modurile .
  11. consum 3-4% mers decent ....in blana maxim 5%
  12. Din cate stiu un motor de 125cc in 2t cam spinteca ,dar cred ca raman cel putin Punct pe oglinda cel putin cine stie.. Ready? Eu sunt disperat dupa o masina in acest moment altfel,chiar ,dupa ce am cheltuit atat pe el, nu l`as da pe 20 de mil.apoi sunt f multumit de el,doar ca trebuie facuta si asta daca da o minune peste mine poate ajung sa`mi cumpar si masina si sa pastrez si scuteru.Pana atunci...ii de vanzare in continuare
×
×
  • Creează nouă...