Sari la conținut

stefystef

INACTIV
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Buzau

stefystef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. De cagiva asta vorbiti ca a fost pe la multa lumea ? M.ar interesa sa cumpar un planet desta, dar costa mult intretinerea? se comporta bine ? se merita sa.mi cumpar pentru inceput.?
  2. Salut. Am si eu un scuter Piaggio Free ) . Am desfacut astazi filtru de aer pentru ca se auzea foarte urat. Partea din mijloc a buretelui era gaurita, s-a mancat jumatate din burete,tin sa precizez ca filtru de aer nu a mai fost curatat de vreo 25.000km. (de cand este scuteru). Am incercat sa pun 2 straturi de folie (gen polistiren),dar se auzea foarte gros si urat, am incercat sa pun si o bucata de burete obisnuit ( burete de tabla),dar tot gros se auzea. Cu ce anume as putea sa-l inlocuiesc.?!? ast. rasp. Mesaj completat Astept si eu un raspuns. cu ce anume sa inlocuiesc buretele vechi....
  3. Inteleg. si nu imi poti gasi si mie un loc sau macar sa-mi spui ce as putea lucra pentru inceput barman sau ospatar.. cum se angajeaza deobicei? am cazare la ei , mancare? se da teapa la noii veniti ? mai exista si ciubucuri? .... ms.
  4. Pai eu as putea sa vin de la 1iunie. De lucrat nu am mai lucrat niciodata, dar nu sunt stangaci. Nu conteaza zona, mai putin in Vama Veche,dar daca nu gasesc in alta parte o sa lucrez si acolo. Eu vreau sa mai vin cu inca un prieten, ca sa nu fiu singur pe acolo ). Unde anume as putea sa lucrez si care ar fi conditiile ,salariul, programul..? ms .ast rasp.
  5. Salut. Daca tot s-a deschis acest topic cu "Mangalia. Litoral. Mare..." Ma gandeam daca ma poate ajuta cineva in gasirea unui loc de munca pe litoral , pe timpul verii : ca ospatar, barman, ..... Si cu sfaturi in legatura cu acest lucru. . Sunt cls a 11 si vreau sa-mi strang niste bani vara asta , ca sa-mi iau si eu un motor. Ast sfaturi.. Raman recunoscator...
  6. Salut. Am 16 ani 1.75 si 65kg ca tip somatic sunt ectomorf. Am mai fost la sala timp de 3 luni,dar o luna si ceva am lucrat mai serios. In acele 3 luni ma duceam la sala de 5-6 ori pe saptamana.Am facut bine sau nu? Pot spune ca se vedea o diferenta , mai putin in zona pieptului. Ca alimentatie , mancam orice: piept de pui, mazare, peste, oua,lactate,fructe(mere si banane),ciorbe,.......etc. Vreau sa ma apuc iar de sala si as vrea sa-mi cumpar niste suplimente nutritive, creatina sau proteina ? ce imi recomandati pentru tipul meu somatic. ms.
  7. Normal ca functioneaza cand il cumpar, dar dupa 1000km , o mai merge )?!
  8. Pai nu stiu. Doar atat mi-a spus vanzatorul : RxR Racing
  9. chiar nu stiu mai multe detalii. asa mi-a zis vanzatorul ca ia pus kit de 75 RxR Racing. Macar spune-mi la general despre firma sau ma rog... ... o idee , dk este bun sau nu
  10. Salut. Imi puteti spune daca ati auzit sau daca exista set motor RxR Racing. ?! sau este vreo firma chinezeasca...? ms
  11. Bravo.Felicitari.! cat ai luat pe el 500e?
  12. Multumesc ca ma-ti informat. Asa am auzit si eu ca este nasol sa se strice astea pe injectie. Cel putin la mine in oras cica nu repara nimeni deastea pe injectie ( cica nu se baga ).
  13. Frumos sliderul tau, dar nu ma pasioneaza, cred ca mananca benzina de rupe.Poate reusesti sa-l vinzi sau sa-l pastrezi . Cred ca nrg-ul este delimitat.
×
×
  • Creează nouă...