Sari la conținut

roro

Membra
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    bacau / randers
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    gsxr600

roro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. roro

    Danemarca

    Buna idee Rider in the sky Tocmai pentru ca sunt din ce in ce mai multe motociclete in dk,am deschis un grup pe facebook ca sa fie mai usor. Am sa incerc sa postez toate expozitiile,intalnirile si cursele de care aflu. Grupul se numeste Motociclisti in dk si sper sa se adune cati mai multi membri.
  2. roro

    Danemarca

    Doar 1256? Ai scapat ieftin. Sezonul se deschide maine 1 martie,cand majoritatea asigurarilor sunt valabile.S-ar putea sa gasesti si unele "Åben hus" la unii dealeri cu diferite oferte,lansari de noi modele,etc
  3. roro

    Danemarca

    multumesc pt corectie
  4. roro

    Danemarca

    http://www.magacin.dk/motorcykler/danske-mc-forhandlere/ar2753/ In josul paginii ai o lista cu toti dealerii din Copenhaga,si poti intra la fiecare pe site sa vezi cam ce ofera. Nu cred ca ai sa gasesti "magazine serioase", cum e louis ul in germania,dar majoritatea dealerilor au si echipamente moto (mai multe decat sunt afisate pe site). Pt ce cauti tu ,trebuie sa te uiti dupa beklædning.
  5. roro

    DETALII LEGISLATIVE

    M-am si intors de mult. Danezii nu zic nimic pentru ca sunt mai permisivi,dar nimeni de aici nu trece in germania fara db killer (daca e cazul bineinteles) pentru ca ,din ce spun ei ,daca esti oprit pt asa ceva,nu mai ai voie sa pleci de pe loc cu motorul pana nu remediezi problema.
  6. roro

    Danemarca

    Din cate stiu eu ,inafara de magazinele din centrul orasului ,in Randers este un shopping center la iesirea spre Århus,dar nu foarte mare . Orasul este destul de frumos si curat. In centru sunt majoritatea barurilor,discotecilor si restaurantelor ,iar ca atractii turistice au o copie dupa casa lui Elvis : http://www.elvispresley.dk/ si padurea tropicala http://www.regnskoven.dk/en/. Despre reteaua de tranport in randers,nu stiu ce sa iti zic,pt ca nu am folosito niciodata,dar la nivel national gasesti orice legatura pe www.rejseplanen.dk Transportatorii de care a zis si crazy devil ii gasesti pe forumul de pe danemarca.dk. In general iti iau in jur de 1,5-2 euro /kg ,dar trebuie sa ii gasesti pe cei care pleaca sau trec si prin Bucuresti,pentru ca majoritatea sunt din Iasi,Roman.Poti sa mai trimiti pachete cu autocarul ( Comati cursa Bucuresti-Ålborg ),care are statia in Århus,chiar daca trece si pe langa Randers,sau prin posta.
  7. roro

    Danemarca

    stepstone.dk ,jobindex.dk, workindenmark.dk,jobbank.dk ,it-jobbank.dk,version2.dk/it-job Eu sunt destul de aproape de Randers.Ce vrei sa afli mai exact?
  8. roro

    DETALII LEGISLATIVE

    multumesc de raspunsuri.i am gasit db killer in sfarsit,si sper sa nu avem probleme
  9. roro

    Danemarca

    a mea e o K1 si a costat 40.000kr inmatricularea. daca pleci din danemarca,primesti banii pe taxa inapoi,calculata la momentul respectiv ,minus 15% din valoare,dar nu mai putin de 4000kr pt motociclete sau 7500 pt masini.
  10. roro

    Danemarca

    am inmatriculato aici anul trecut(a mea e fetita) .am tinuto cu nr de ro acum 3 ani ,dar atunci se mai putea. daca vrei sa te duci pe circuit nu te primesc daca treci de 100db
  11. roro

    DETALII LEGISLATIVE

    as dori la vara sa ajung din Dk in Franta,dar am inteles ca in Germania exista reglementari in privinta nivelului sonor admis si as dori sa aflu mai multe detalii,daca stie cineva mai multe in privinta asta
  12. roro

    Danemarca

    E si ea cu mine,bineinteles.Asteptam sa inceapa sezonul.Id ul meu e rodi25el Cel mai cunoscut punct de interes e Skagen ul,iar in rest trebuie sa alegi o directie si sa pleci.Cel mai recomandat e sa ai si o harta in rucsac .Eu am vazut multe zone frumoase,mai ales de a lungul coastelor si prin zonele cu paduri. Drumurile sunt foarte bune,dar atentie la radare.Ploua foarte des ,si mai mereu bate vantul. Nu recomand autostrazile pentru ca nu au protectie de vant ca cele din Germania si se simte,iar in general au limitare de 110. Au anumite locuri in apropierea porturilor de exemplu unde se aduna motociclistii mai ales in week end sau anumite zile.
  13. roro

    Danemarca

    Nu sunt trasee ca in tara,dar drumurile sunt f bune si se gasesc si locuri frumoase. Eu stau pe langa Silkeborg.
  14. roro

    alte discutii Bacau

    toate de la un gsxr600 k1
×
×
  • Creează nouă...