Sari la conținut

Dani Motorishtu

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dani Motorishtu

  1. vad ca intreaba lumea tot mai des despre adusul moto din Italia. EU pot ajuta cu transportul si chiar cu cautat, gasit, cumparat si radiat moto, saptamanal. pe messenger seara dupa ora 18:30 sunt zilnic danutz_ii@yahoo.com Strada buna tuturor !!
  2. Asta cu cheia de bujii am intrebat si io aKu cateva luni...Chiar nu are nimeni de vanzare articulate de 18??? Oare cumparata una de 17, incalzita si batuta pe o bujie de 18 nu ar merge? krapa?? Sau la Louis, cei care stiti, nu este, cam cat ar costa...
  3. Vand o Honda VT 500 Shadow. Am cumparat-o eu personal de aici din Italia, de la concesionar si am primit 2 ani de garantie. Motorul este inmatriculat de 3 saptamani, este in Timisoara si a facut in tara 80 de km. Are 6 viteze, si ca sa fiu io sigur ca e totul ok, am schimbat innainte de folosinta uleiul (Motul), filtru ulei, antigel, lichid de frana. Merge super, supun la orice proba, test de mecanica etc.. Vreau vreo 2500 de eu Vand pt ca merg in tara doar o luna pe an (pt intrunirea de la Timisoara), si nu am timp sa circul si cu Hondita asta. Pt cei interesati mail, PM, seara pe mess
  4. si inca ceva...........cineva mi-a zis ca semeringurile sunt semeringuri si gata...........ca nu trebuie originale..... Ca doar trebuie sa iau masura de la cele originale, sa merg la un magazin de piese de masini, la aia cu rulmenti, etc, si daca gasesc marimea aia e ok..... ????!!!!!! io nu stiu ce sa zic dar dupa mine cred ca alea de rulment sunt pt forte de rotatie, si nu de presiune prin comprimare................Nu as vrea ca dupa cateva zile sa piarda iarasi......... Voi ce ziceti?
  5. need help pls! nu are nimeni semeringuri de furca pt un Gixxer de 600 din 2002? scuze ca nu caut pe topicul de service, dar eu cred ca aici unde sunt toti gixxeristi imposibil sa nu aibe cineva (contracost bineinteles) sau macar sa-mi zica de unde sa le cumpar... respecte tuturor!
  6. SALUTARI TUTUROR POSESORILOR DE GIXERE!!! Am si eu nevoie de ajutorul vostru... Azi am observat ca unul dintre telescoapele din fata (gsxr 600, 2002) pierde ulei, pe partea de sus, deci pe langa tija! daca stie careva ce trebuie sa fac, cat ulei sa pun, daca trebuie sa schimb semeringurile, rog sa raspunda in orice mod, raspuns aici, mail, pm, yahoo messenger, orice sfat e binevenit. Motorul este in Timisoara, e cineva dispus sa-mi dea o mana de ajutor? Respecte si strada buna tuturor!
  7. Salut Spune-mi te rog daca tu ai facut acele modificari si cum ai reusit sa ascunzi toate firele de sub shea?Merci din pacate aceasta modificare nu a fost facuta de mine. Era deja seaua coborata. Mi-a placut mult ca e coborata mult, stau bine pe ea. Eu am schimbat toata fata, furca, ghidonul, farul, scaritele, semnalizarile, oglinzile, etc.....dar inca cum spuneam mai am de lucru. Care dintre voi are sa fie prezent la intrunirea de la Timisoara? sa rezerv masa si berile!
  8. uite si foto cu honditza mea... mai am inca de facut o gramada laea ca sa ajunga cum o visez eu, dar incet incet ca lipsesc si timpul si finantzele. Mi-ar trebui si mie o cheie de bujii de 18 articulata, stie cineva de unde si cat costa? Voi de pe unde v-ati descurcat? Blackrider, la profil ce mai am de completat?
  9. salut posesorilor de shadow! BINE V-AM GASIT!!! Scriu si eu pt prima data dupa ce am citit toate cele 55 de pagini. Imbucurator ca pe zi ce trece devenim tot mai multi. FELICITARI TUTUROR!!! Am si eu shadow 600, de 3 ani dar din pacate din lipsa timpului nu am reusit sa-l folosesc decat o data (2 saptamani de concediu), cand am facut 5 mii de km fara probleme. Innainte de asta motorul era oprit de mai bine de 2 ani asa ca am pus baterie noua, bujii noi, ulei nou, filtre noi, lichid in radiator nou. Acum ca am sa am iarasi un concediu, se implineste anul de cand nu l-am vazut si nu l-am pornit. Care dintre consumabile credeti ca ar trebui sa le shimb iarasi? Ce ar trebui sa fac mai intai, de unde sa incep. Bateria cred ca desii noua nu are sa mai fie recuperabila, e tipul pe gel. Motorul a dormit pe intreg parcursul acestui an in casa, la loc de cinste, in fosta camera a mea, deci la o temperatura ok. Problema e ca pt a il duce in casa la etajul 2 am atins de trepte si rupt furtunul de la radiator la pompa de apa. Stie cineva unde il gasesc si cat costa? Cam atat, maine o sa pun si foto cu Hondita mea. Strada buna tuturor si bem o burta de beri cand ne-om vedea la intruniri!!!
  10. uite ca vreau sa intreb si io ceva, dat fiind ca asta e topicul cu tobe......... Am un Shadow 600 din '91, are tobele goale (cu filtrele scoase), si sincer face o muzica misto, chiar i-mi place nu e zgomotul ala spart, toarce fain...........doar ca problema (des intalnita la cam toti cu tobe goale) ca lasand acceleratia, da rateuri, si bubuiturile alea nu-mi plac deloc.......Asa ca, meseriasi in domeniu, ce se poate face??? Se poate remedia in vreun fel fara a modifica zgomotul actual???
  11. uite ca vreau sa intreb si io ceva, dat fiind ca asta e topicul cu tobe......... Am un Shadow 600 din '91, are tobele goale (cu filtrele scoase), si sincer face o muzica misto, chiar i-mi place nu e zgomotul ala spart, toarce fain...........doar ca problema (des intalnita la cam toti cu tobe goale) ca lasand acceleratia, da rateuri, si bubuiturile alea nu-mi plac deloc.......Asa ca, meseriasi in domeniu, ce se poate face??? Se poate remedia in vreun fel fara a modifica zgomotul actual???
×
×
  • Creează nouă...