Sari la conținut

crazy_frog

Membru
  • Număr conținut

    199
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Oradea
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    GSX-R 600 K2
  • Numar Moto
    BH 12 DEU
  • Club
    Nici unul.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GSX-R 600 1998 SRAD

Vizitatori Recenți Profil

1.285 citiri profil

crazy_frog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vand Suzuki GSX-R 600 an 2002, toba Micron, filtru aer BMC, placute si kit de lant schimbate recent. Pret 2400 euro. Detalii la 0745.242.007 - Andrei
  2. Da am vazut doar ca dureaza destul de mult pana se face livrarea... Si despre pinioane?
  3. Trebuie sa imi schimb lantul si pinioanele. Ce sa aleg : DID sau EK chains ? Dar pinioane : JT sau ESJOT ? Si in final de unde sa le cumpar?
  4. crazy_frog

    Accidente

    Orcine ar fi de vina este mare pacat de faptul ca cineva a platit cu viata pentru aceasta gresala. Motocicleta implicata in acest accident a fost primul meu motor, insa cel care o conducea era al 3-lea propietar la care a ajuns dupa ce am vandut-o. Niciunul dintre ei nu au schimbat numarul de inmatriculare, e acelasi care l-am pus eu, asa ca va dati seama ce spaima au tras unii dupa ce au auzit vestea, mai ales ca si la noul motor am tot BH XX DEU. Sincere condoleante familiei indurerate.
  5. Pana la urma a trebuit sa schimb garnitura de chiuloasa. Are idee careva dintre voi care ar fi pretul corect pentru manopera necesara inlocuirii garniturii?
  6. Mersi de raspuns. Ma apuc de treaba.
  7. Am si eu o problema asemanatoare : La un GSX-R 600 2002 Dupa ce ajunge temperatura apei spre 100 grade incepe sa creasca nivelul in vas si pe la 104 incepe sa arunce afara. Ventilatorul porneste pe la 104 grade. Cu motorul rece am deschis capacul de la radiator si am pornit motorul insa nu au aparut bule de aer, eu l-am lasat pornit doar cateva minute( cam pana a ajuns pe la 35-40 grade), trebuia sa il las mai mult ca sa vad daca apar bule de aer? Bulele de aer ar trebui sa apara permanent sau asa din cand in cand? Mesaj completat Si cum iti dai seama daca este bulit capacul de umplere al radiatorului? Eu m-am tot uitat la el dar nu am vazut sa iasa abur pe langa el...
  8. Mersi de raspuns. La tine ce alte simptome ai mai ovservat? Mentionez ca ieri pe intreaga perioada in care m-am plimbat nu am avut alte simptome, adika temperatura era normala , motorul tragea ok. Diferentele acestea de nivel le-am avut de prin toamana dar atunci nu bolborosea si nici nu arunca antigelul afara si odata am completat cu antigel cand am ovservat ca are nivelul scazut, de aceea ma gandesc ca ar putea prea mult antigel si atunci arunca afara surplusul?
  9. Ieri am scos mobra la plimbare prima data in anul asta dar au aparut si primele probleme. Prima ar fi ca m-am ales cu un cui in roata spate, nu lasa aer dar nici nu cred ca e bine sa il las acolo si am sa merg la o vulcanizare sa vad ce se poate face. A doua problema cred ca este mai grava : daca se incalzeste motoru pana porneste ventilatoru (cred ca pe la 107 grade) incepe sa arunce antigel din vasul de expansiune iar daca il opresc pe la vreo 90 de grade se aude un zgomot la vasul de expansiune ca si cand ar fierbe vasul sau ar sufla ceva in el. Uneori cand il opream nivelul in vas era peste nivelul de maxim alteori sub nivelul de minim iar acum e scazut aproape de fundul vasului. M-am uitat la nivelu de ulei dar pare sa fie ok nu are urme de apa in el iar antigelul din vas are culoarea ok. Daca ma poate ajuta careva cu vre-un sfat raman dator.
  10. crazy_frog

    Accidente

    Motocicleta era un Kawa de 600 de prin 99 nu era Ducati si nu era a celui care a condus-o. Cei doi baieti nu sunt in coma. Pe pasager l-au operat aseara pentru ca avea fractura deschisa la picior si acum este bine insa urmeaza un lung proces de recuperare iar riderul are fracturi la picior si la mana care vor fi operate cred maine. Riderul avea doar categoria B si experienta pe motor aproape zero plus ca era teribilist.
  11. Intradevar se poate suda plasticul. Exista un fel de baghete la fel ca electrozii pentru aparatele de sudura numai ca sun din plastic si prin topire se lipesc. Sunt mai multe modele pentru mai multe tipuri de plastic. Pe interior la carena scrie din ce fel de plastic ii facuta ABS, etc. Am vazut la un baiat carena lipita de el prin aceasta metoda si pot sa spun ca lipitura este foarte puternica, poate la fel de puternica ca si plasticul original. Bafta !
  12. crazy_frog

    Accidente

    Si eu il stiam pe baiat... R.I.P
  13. Ar fi ok sa imi pun Michelin Pilot Sport pe fata si pe spate Michelin Pilot Power ?
  14. crazy_frog

    Accidente

    Dumnezeu sa il odihneasca in pace...
×
×
  • Creează nouă...