Sari la conținut

Bogdan GSR

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bogdan GSR

  1. Sal Probleme majore eu nu am avut. A trebui s aschimb lantul in jur de 17000, dar probabil nu l-am intretinut cum scrie la carte, adica l-am curata si la 2000km cateodata. Se salbise atat de rau ca nu mai aveam ce sa-i fac. Faza cu vibratiile mi se pare ciudata, ca eu sincer nu am avut asa ceva. Ceva foaret fin si la drum lung, cu viteze mari, sa zic, cand ma opream simteam in palme ceva ca o furnicatura. In rest nimic. Consum afara pan ain 130km/f - 5.5 - 6, in oras in jur de 9. Pe autostrada la peste 200km/h, peste 10. Acum tine cont ca eu am 125kg si se pune si asta.
  2. Stiu ca suntem foarte putini la ora asta in Romania, poate ne putem numara pe degetele de la o mana, dar sper ca aceats acomunitate sa se mareasca, la fel cum s-a intamplat si cu prietenii nostrii GSR-istii. Astept raspunsuri d ele eenetualii posesorii sau doritori sa-si achizitioneze aceasta motocicleta
  3. Salut tuturor GSR-istilor. Nu am mai intrat de ceva vreme pe aici si vad ca s-a marit considerabil comunitatea. Eu am avut unul din primele GSR-uri in Romania (cred ca la 3-lea) si am fost mai mult decat multumit de aceasta motocicleta. Am petrecut alaturi de ea 20 000 km si m-a plmbat prin multe locuri, inclusiv la MOTO GP Brno in 2007. Super manevrabila, iertatoate si chiar cuminte, mai ales cu mine care am peste 120kg. Primul lucru pe care l-as pune si acum este parbrizul, ca sa te poti bucura de ea si la drum lung si viteze mari. Eu am investit in cel mai mare de la suzuki (original - 300 euro) dar si-a meritat toti banii. Apoi crash paduri, la care am recurs si eu dupa prima tranta. Au urmat tobe Leo Vince aluminiu, protectie lantz metalica cu inscriptie, catea accesorii d ecarbon, oglinzi carbon etc. A fost prim amotocicleta si pt mine si m-a invata multe. Pentru asta va ramana tot timpul motorul meu de suflet. Acum, dupa 2 ani jumate l-am vandut. Sper ca cel care l-a cumparat sa aiba grija de el la fel cum am facut si eu. In ultimavreme imi "ramases cam mic" si am trecut la fratele lui mai mare B-king. Despre acesta va trebui sa deschid un topic nou, ca sa nu amestecam treburile. Sper ca acum, ca tot si-a mai revenit vremea, s ava vad pe toti la Arc miercurea. P emine ma veti recunoaste usor, ca nu sunt prtea multe B-King-uri in oras (sper ca nu pt mult timp). Pentru cei care si-au curatat galeriile de la tobe cu solutii de la Loius - se curata extraordinar de bine cu solutie de curat inoxul pentru obiecte de baie si bucatarie. Credeti-ma ca am testa si ies ca noi. Daca va mai pot ajuta si cu late sfaturi despre GSR va stau la dispozie oricand.
  4. Am vazut pe strada in ultima vreme din ce in ce mai multe astfel de modele, si deoare sunt si eu fericitul posesor al unei asemenea motociclete, mi-ar place sa cred ca putem forma o mica comunitate in randul motociclistilor. Nu uitati ca GSR 600 a fost cel mai vandut naked in 2006 in Italia, lucru care spune multe despre acest model.
×
×
  • Creează nouă...