Sari la conținut

scorpyo982

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.facebook.com/Scorpyo982
  • Yahoo
    scorpyo982

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Calan (HD), RO/ Goito (MN), IT
  • Carnet moto din
    16-06-2011
  • Motocicleta
    Suzuki V-strom 650 ABS 2013
  • Numar Moto
    EA57506
  • Club
    CORVIN Riders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    1 Peugeot F051; 2 First Bike Turbo 100cc; 3 Yamaha TZR 2003; 4 Yamaha TZR 2007; 5 Yamaha XS400; 6 Honda CBX 650e; 7 Yamaha FZR 600

scorpyo982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daniel - https://www.facebook.com/Scorpyo982
  2. Salutare tuturor! Sunt de aproape 7 luni in Italia si am tot urmarit topicurile de pe forum. Am gasit acest eveniment si am vazut in el o ocazie foarte buna pentru a ne cunoaste. Chiar daca momentan nu mai am motor (l-am vandut inainte de a veni in Italia pentru ca nu era capabil sa ajunga pana aici ), eu si sotia mea vom fi prezenti avand in vedere ca intrunirea este la 200 m de casa noastra. Putem fi recunoascuti dupa vestele de piele cu insemnele clubului "CORVIN RIDERS" galben pe negru, club romanesc pe care il reprezentam cu mandrie in Italia. 20 Aprile 2013 VI CASTLE MEETING 2013 Motoraduno Cerlongo di Goito Mantova (MN) 20-21 aprile newbiker@tiscali.it VI° Compleanno New Biker . Free entry, free camping. food, drink's, music live. Domenica 21 motogiro con aperitivo e pranzo su prenotazione
  3. Nu cred ca ar fi cel mai indicat! Parada e traditionala la toate intrunirile. Nu ar fi indicat sa schimbi... Parerea mea!
  4. Si ca o ultima completare, iata si cateva indicatii rutiere catre festival:
  5. Asa cum am promis, la cererea unor buni prieteni care din pacate (ca si multi altii) nu au reusit sa-si faca user pe forum, revin cu ultimele detalii si afisul final: Bikers Weekend Panorama, Editia I 29.06.2012 - 01.07.2012. Un weekend cu motociclete si pasionati de motociclism, muzica live Blues & Rock, parada de motoare, concursuri inedite, mancare la ceaun, foc de tabara si multe alte evenimente deosebite. Un festival organizat de Dark Ravens Hunedoara & Calan. Invitam toti pasionatii de motociclism, muzica buna si distractie intr-o zona pitoreasca aflata in muntii Poiana Rusca. Evenimentul va avea loc la pensiunea Panorama, localitatea Ghelari, ~20 km de municipiul Hunedoara. Exista zona camping pentru corturi si rulote sau cazare la pensiunile din zona. (Pret intrare 30 RON pentru toata durata festivalului)
  6. Editia I 29.06.2012 - 01.07.2012. Un wekend cu motociclete si pasionati de motociclism, muzica live Blues & Rock, parada de motoare, concursuri inedite, mancare la ceaun, foc de tabara si multe alte evenimente deosebite. Un festival organizat de Dark Ravens Hunedoara & Calan. Pe viitor vom reveni cu eventualele modificari si afisul final. Invitam toti pasionatii de motociclism, muzica buna si distractie intr-o zona pitoreasca aflata la poalele muntilor Retezat. Evenimentul va avea loc la pensiunea Panorama, localitatea Ghelari, ~20 km de municipiul Hunedoara.
  7. Salutari Mihai! Imi pare rau sa aud ca s-a intamplat una ca asta... Insanatosire grabnica si tie si pasagerului! Pacat... Parca ieri ne-am intalnit si iti admiram motorul... Sincer imi pare rau... Stiu ca asta nu indreapta cu nimic ceea ce s-a intamplat, dar sa sti ca poti apela oricand la mine, pentru orice! Inca o data insanatosire grabnica!
  8. Salutari! Ce ziceti de o vizita la Ocnele Sibiului daca tot e vremea asta frumoasa? Eu mi-am propus sa plec luni in jurul orei 11. E cineva doritor?
  9. Hop si eu cu cateva poze de la Costesti! A fost intradevar un adevarat test pentru aptitudinile nostre cat si pentru vitezane si choppere... Pacat ca am dat de zapada, ca altfel... cine stie cat mai urcam! Si dupa cum spune proverbul "Vorba lunga, saracia omului", termin si eu cu vorbăraia si pun pozele: Sa-mi păstrați și mie niște plăcinte!!!
  10. Din pacate nu voi fi prezent... Pentru cel putin 3 weekend-uri... Ne vom revedea in 21-22 aprilie sau in 19 (la joia moto, daca se mai tine).
  11. Scuze ca am raspuns asa tarziu, dar am avut de facut o vizita... Maine ne intalnim la ora 11 in Calan, in centru, langa ceas. Daca vrea cineva sa vina acolo la 11 e ok. Asteptam pana pe la 11:30. Cu cei care veniti de pe Deva, Simeria (in caz ca nu veniti pe HD), ne putem intalni la Simeria Veche, in parcarea de langa radar (acolo unde mai stau "verisoarele"). Si sa nu uitam ca in noaptea asta se schimba ceasul! In caz de ceva probleme sau intarzieri: 0760404718 Dani
  12. Ce zici de o plimbare pe aici prin zona? Ca de exemplu pana la Costești la un citric? sau pana la Miercurea Sibiului la un ciolan? (asta cam depășește zona...) Oricum, eu zic sa ne intalnim maine pe la 11 si vedem unde galopam. Ce zici? Suntem pana acuma 4 din Calan + un baiat din Orastie. Salve!
  13. Salve, Daca te interesează o plimbare, noi suntem deja 3 (din Calan). Nu avem încă o destinație anume. Sa vedem ce doritori mai sunt și stabilim după aceea. In principiu, ne întâlnim undeva în jurul orei 11. Stabilim deseară locația și ora exacta. Pana atunci poate se mai bagă cineva cu vreo idee. Si sa nu uit... La faza cu pozele, te susțin și eu! Eventual, dacă are cineva și un pasager, poate și filmam putin! O zi buna tuturor!
  14. Revenim cu detalii. Dupa cum spuneam, festivalul va avea loc în 29-30.06 - 01.07, la pensiunea Panorama din Ghelari, la ~ 18 km de Hunedoara. Coordonatele GPS ale locației sunt: 45°41'55"N 22°46'18"E. Pensiunea Panorama este situata pe versantul N-V al muntilor Poiana Rusca la o altitudine de 810 m. Denumirea de Panorama exprima cel mai bine amplasamentul pensiuni de unde se pot admira in splendoarea lor muntii Tarcu, Retezat, Paring, Sureanu, Apuseni. Va vom oferi un festival incendiar, cu multa bere, concursuri, parada moto, night show, tombola (premiul cel mare - un bobber de 650cc), foc de tabăra, concerte asigurate de formațiile Desperado, Nightlosers, Pandora, Gothic, Slide si multe altele. Va asteptam si vom reveni cu si mai multe detalii! In primul rand, multumim pentru "critica constructiva", deși părerile sunt normal sa vina după eveniment și nu dinainte (doar în cazul in care nu ești cumva un fel de "Gigi contra" sau ai ceva personal cu noi) Spuneai ce inseamna "Bikers Weekend"? = "Bicheri Sfarsit de Saptamana"... Ok! Si mai spuneai ca peste tot unde ai fost afara din tara se foloseste doar "bike week" (= motocicleta saptamana), "biker party" (= motociclist petrecere), "biker weekend"(motociclist sfarsit de saptamana) si altele... Am inteles ca nu ai nimic cu afisele bilingve domnule "Herr_brenner" și îți dorim sa ți se îndeplinească visul de a tine o singura limba pe pliantul care îl vei face tu. Nu am avut nimic împotriva la cele de mai sus... Un singur lucru este destul de deplasat. Probabil și din cauza stării de "afumare", din cauza influentei lui Bachus, din cauza orei prea matinale, etc... Nu cred ca este un lucru normal sa critici numele unui club, fie el MC, RC, MF sau alta forma de organizare. Dar trecem cu vederea de data aceasta, datorita "circumstanțelor atenuante". Cat despre cine va fi și cine nu va fi prezent la eveniment, țin sa te anunț ca nu este o petrecere privata, doar cu invitați aleși de noi! Este un festival și oricine este bine venit!
×
×
  • Creează nouă...