Sari la conținut

b3lz3buth_666

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu am
  • Numar Moto
    nu am
  • Club
    fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    nu am

b3lz3buth_666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ma bucur ca nu ai probleme mari unforgiven... shi imi pare foarte rau pentru incident... acesta probabil va fi ultimul meu post reply, sau printre ultimele... am intrat in aceasta lume a voastra implorandu-va sa incercatzi sa fitzi prezenti la inmormantarea lui Robitza, shi nu am fost dezamagit! shtiam ca suntetzi ca fratzii shi nu vetzi trece cu vederea asha ceva. Va multumesc shi va iubesc pentru ziua de azi! Sa auzim numai de bine fratzilor!! Sanatate multa shi asfalt uscat!
  2. Imi pare nespus de rau pt tine unforgiven... slava domnului ca nu ai ceva grav... am shi vb cu tine la telefon shi parca nu imi vine sa cred ca exact in ziua asta trebuia macar un imbecil sa creeze un accident. Despre inmormantare ce sa zic? Nu am cuvinte! In numele tuturor prietenilor shi familiei lui Gore va MULTZUMIM la maxim! Atzi fost exceptzionali! Sper ca sa nu va mai intalnitzi in formula asta pentru un asemenea eveniment, ci poate doar la curse (legale) sau petreceri. Acu a mai ramas sa il planga pe Robert doar familia, in inima lor va exista tot timpul. Va multzumesc! Sa avetzi grija de voi. Gore! Sa-tzi fie tzarana ushoara!
  3. Adresa la Primaria Capitalei este: B-dul Banul Manta 7-9, este aproape de intesectia cu titulescu, la cam 100 m de biserica. Am atashat o harta pt tine ca sa vezi, nu este prea explicita, dar poate te ajuta. unde este semnul cu stema romaniei shi punctul roshu, acolo este primaria. Este shi statzia de metrou M4 Basarab, shi gara Basarab pe B-dul Grivitei. Sper sa te ajute cu ceva harta.
  4. http://www.protv.ro/stiri/social/motocicli...ormantat-1.html asta e shtirea de azi... deshi cunoashtetzi sigur deja toate detaliile... de fiecare data cand vad inebunesc!
  5. Deci ultima vizualizare am avut-o la pagina 20, am citit aceste ultime pagini shi nu pot sa zic decat ca mi s-a facut pielea ca de gaina shi imi dau lacrimile...SINCER! Va multzumesc mult de tot! in numele restului de prieteni ai lui Robert shi familiei lui pentru acest sprijin acordat moral, toate astea pentru un copil care a trait pentru un vis, o pasiune, aceeashi ca a voastra. Va multzumesc din suflet shi sa ne fereasca, mai ales sa va fereasca, Dumnezeu de asemenea repetari de evenimente. Oare de ce suflete puerile mai e nevoie sa cada ca sa ne dam seama ca sisitemul sanitar shi de ambulantza, este o gluma proasta? In fine.. Incaodata vreau sa va felicit pt efortul pe care il facetzi pt sufletul acestui copil, prieten...
  6. Astea sunt detaliile pentru cei care vor sa fie prezentzi la ceremonia de inmormantare a lui Robert. Inmormantarea va fi maine 22.03.2007, la ora 12PM va incepe slujba la Biserica de pe titulescu, de acolo se va pleca inspre cimitirul Straulesti 1 (Bucurestii Noi zona laromet, PRO Rapid, capat tramvai 20). Sa speram ca nu va mai ploua ca sa poata sa mearga shi baietzii/fetele cu motoarele. Dumnezeu sa-l ierte.
  7. Deci am revenit cu detalii. Robert va fi adus in jur de ora 12 azi la capela de la biserica de pe Titulescu iar mai mult ca sigur inmormantarea e maine, dar nu este exclus sa fie inmormantat poimaine, cert e ca azi va sta la capela. Eu voi pleca in 30 min catre capela... Fac incaodata apel la voi totzi motociclishtii sa mai ashteptatzi detalii ca poate reushitzi sa ajungetzi la inmormantare maine sau poimaine, depinde... acum cand ma voi duce la capela voi afla locatzia shi ora exacta a funeraliilor. Trist... a fost nevoie sa moara acest bun prieten, un copil, ca sa se gandeasca ca e nevoie sa schimbe ceva in sistemul sanitar de ambulantza... Avetzi grija de voi!
  8. Oricum cine nu o sa aiba timp maine pt inmormantare, la locul accidentului este in fiecare clipa cate cineva acolo. Se poate duce sa aprinda o lumanare pt sufletul lui, sau la Biserica Pajura care e la nici 100-150 m de locul accidentului. Poate multzi vor zice ca sunt prea insistent ca postez asha des despre acelashi lucru, poate asha e, dar totushi nu shtiu cum sa imi mai potolesc regretul, shi vreau sa fie cunoscuta durerea noastra shi sa se opreasca aceste accidente shi erori.
  9. Am postat mai sus primele detalii... cu restul detaliilor, numele bisericii, numele cimitirului shi ora exacta a inmormantarii o sa revin mai tarziu. Momentan shtiu doar ca maine la 9 AM il aduce la o biserica de pe Titulescu.
  10. PROTV Ultim Omagiu Robert (GORE) P.S.: Click pe Link-uri.
  11. Multumim PROTV. Prin intermediul acestui mesaj, doresc sa multumesc PROTV. Sunt un bun prieten si vecin de cartier cu motociclistul Robert Calinoiu care a decedat ieri 19.03.2007 la varsta de numai 20 ani. Va trimit acest e-mail pentru a va felicita pentru sprijinul acordat in media, poate datorita dvs sa se faca auzita durerea noastra si a familiei si sa ajute la pedepsirea celor de la serviciul de ambulanta care pur si simplu au "ajutat" la agravarea starii lui care a dus la moarte. Pentru faptul ca dvs ati fost primii care au dat stirea in seara accidentului si cei care au dat imagini de la locul accidentului ieri cand eram foarte indurerati aprinzand neputinciosi lumanari, lumanari care peste ceva timp ar fi trebuit sa nu fie asa, sa fie pe un tort mare pe care el sa l-e stinga fericit ca implineste 21 ani. Tin sa precizez ca informatie, si chiar mai intai sa multumesc si celor de la biserica Pajura, ieri cand am aflat am plecat mai inati toti prietenii sa aprindem o lumanare la biserica, cei de acolo au batut pentru sufletul lui clopote de jale, e de nedescris ce am putut simti stiind ca asta este "muzica" pe care o asculta el acum. Daca tot dvs ati fost cei cu stirea, poate reusitzi si dvs sa aflati de funeralii. Corpul lui neinsufletit va fi adus maine, 21.03.2007, ora 9 AM, la capela de la o biserica din zona Titulescu, imi cer scuze inca nu stiu exact si nu cunosc ce biserici sunt acolo in zona, iar funeraliile inca nu stiu la ce ora si la ce cimitir vor avea loc, dar promit sa revin cu informatii. Va multumesc si sa speram ca se va schimba ceva ca si alti tineri sa nu mai treaca prin ce a trecut Robert. Dumnezeu sa-l ierte. P.S. : acesta este ce mail am trimis PROTV-ului.
  12. Maine dimineatza in jur de ora 9 Robert va fi adus la capela de la o bisrica pe Titulescu, nu shtiu sigur care e biserica pt ca nu prea shtiu ce biserici sunt acolo. O sa aflu tot azi cand o sa fie funeraliile sigur. Revin incaodata cu ideea ca totzi motociclishtii care au timp shi care vor sa aduca un omagiu acestui tanar, shi bun prieten, sa incerce sa vina la inmormantare sa-l conduca pe ultimul drum in ZGOMOT DE MOTOARE TURATE, am incerdere in voi ca vetzi incerca pt ca shtiu ca suntetzi foarte unitzi. DUMNEZEU SA-L IERTE! http://www.protv.ro/filme/motociclistul-ca...ile=15246#15246
  13. Am postat shi la topicul Accidente/...Hotel Park... Dar am nevoie sa arat acest topic.... Deci... azi in jur de ora 17 Robert a incetat din viatza dupa 1 saptamana de Coma de gradul 3. DUMNEZEU SA-L AIBA IN PAZA!! Pentru cine nu il cunostea, avea doar 20 ani, super tare ca baiat, fara vicii, daca se poate spune ca motoarele nu erau un viciu. Defapt nu mai pot sa zic mare lucru ca oricum sunt shocat... Shtiu un lucru, VOI TOTZI MOTORISHTII SUNTETZI FOARTE UNITZI! Pentru cei care vor sa aduca un ultim omagiu acestui tanar care nu merita asta, MIERCURI 21 Martie 2007 va fi adus la una din capelele din pajura sau din Bucurestii Noi... o sa revin cu detalii shi sper sa venitzi cat mai multzi, pentru ca el traia pt motor... Asta era viatza lui... shi ar fi ideal sa se duca "dincolo" in zgomot de tobe puternice... O sa revin cu detalii mai concrete... Avetzi grija de voi MAXIM, sa nu zicetzi ca voua nu vi se poate intampla. ((((
  14. Deci... in jur de ora 17 Robert a incetat din viatza dupa 1 saptamana de Coma de gradul 3. DUMNEZEU SA-L AIBA IN PAZA!! Pentru cine nu il cunostea, avea doar 20 ani, super tare ca baiat, fara vicii, daca se poate spune ca motoarele nu erau un viciu. Defapt nu mai pot sa zic mare lucru ca oricum sunt shocat... Shtiu un lucru, VOI TOTZI MOTORISHTII SUNTETZI FOARTE UNITZI! Pentru cei care vor sa aduca un ultim omagiu acestui tanar care nu merita asta, MIERCURI 21 Martie 2007 va fi adus la una din capelele din pajura sau din Bucurestii Noi... o sa revin cu detalii shi sper sa venitzi cat mai multzi, pentru ca el traia pt motor... Asta era viatza lui... shi ar fi ideal sa se duca "dincolo" in zgomot de tobe puternice... O sa revin cu detalii mai concrete... Avetzi grija de voi MAXIM, sa nu zicetzi ca voua nu vi se poate intampla. (((((
  15. am scris mai sus ca "femeii neatente" doctorii nu ii dau nici o shansa de supravietzuire...
×
×
  • Creează nouă...