Sari la conținut

kninja

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kninja

  1. :) Nu, dar poti gasi proaspat adusa din Italia, de la un batranel care se plimba cu ea doar de sarbatori :unsure: Acum pe bune,parca din 2005 sau 2006 nu se mai produce,cine stie cum ai bafta sa dai de una uitata prin vreun showroom,da' sincer ma indoiesc avand in vedere ca este si a fost un model destul de cautat-cumparat :scratch:

     

    Intradevar ... CBR 600 F nu se mai produce din 2006. Ti se pare prea veche daca iti iei una din ultimul an in care a fost fabricata sau vrei neaparat noua ?

    Eu am una fabricatie 2006 si e ca noua.

  2. Salut,am un F3 din 98 si trebuie sa-i schimb uleiul neaparat....ce tip de ulei trebuie sa cumpar si ce cantitate intra....mentionez ca filtrul de ulei nu intentionez sa-l schimb...

     

    Salut,

    10W-40 preferabil sintetic. Intra cam 3 L daca nu schimbi filtrul sau cam 3,3 L cu schimb filtru.(cel putin asa e la F4i si parca e la fel si la F3 si F4) Daca nu cumva abia ai schimbat uleiul si, dintr-un anumit motiv, te-ai decis sa il schimbi din nou ... trebuie neaparat sa schimbi si filtrul, altfel schimbul de ulei e aproape inutil.

  3. nr. asta l-am vazut pe DN3, pe un VW, nu stiu sigur daca era Passat sau altceva.....dar oricum era modificat nr....in sensul ca spatiile dintre litere(cifre) erau egale . :angryfire:

    Daca te uiti pe la pagina 7 a topicului, am postat o poza cu masina BOIERU. E un Opel. :P

  4. post-16837-1210159096_thumb.jpgpost-16837-1210159107_thumb.jpgpost-16837-1210159125_thumb.jpg

     

    salutare tuturor, am si eu un zzr din 94, si din pacate a facut o scurta excursie pe jos :rolleyes: . imi trebuie capacele din partea dreapta a motorului, cel prin care se vede uleiul si cel din fata care se prinde in 4 suruburi. Deasemenea si o janta fata mi-ar trebui cu tot cu discuri. Daca are cineva habar unde pot sa gasesc macar o parte din toate astea puteti lasa un mesaj. Aha, era sa uit si suportul ptr pedala de frana spate si scarita e rupt asa ca.......................

    ......

    Multam frumos !

     

    Salut,

    Este ZX600E ? Motorul pe care il dezmembrez eu are are majoritatea pieselor comune cu zzr 600.

    Uite cateva poze cu piesele care inteleg ca iti trebuie ... daca vrei mai multe detalii da-mi un PM. Am si janta fata cu discuri.

    Daca esti in Bucuresti, poti sa le si probezi sa te asiguri ca se potrivesc. Daca au aceeasi forma cu cele de pe motorul tau inseamna ca se potrivesc, dar pot sa iti dau si dimensiunile exacte.

  5. Salutare!Am si eu un zzr 250 din '93 si am cateva probleme:

    -imi curge benzina pe furtunul de la supraplin daca las rezervorul pe on sau res.

    -bateria care trebuie schimbata(moare foarte repede)

    -de curand nu mai cupleaza de la buton cand dau sa pornesc (l-am tinut afara in ploaie),releul cupleaza pt ca se aude cand face click.

    In rest este ok ,merge foarte bine motorul si are un sunet placut .

    Daca este cineva interesat este de vanzare,la un pret foarte foarte mic!

    Atentie la gropi !

     

    Daca auzi click-ul de la releu dar motoru nu se invarte cand apesi pe buton ... e tot de la bateria slaba ... trebuie schimbata (cum ai zis si tu) !

  6. Sper sa mai bine organizat ca cel din septembrie 2007. Atunci a fost o mare greseala organizarea intr-o zi de lucru ... si au mai fost alte mici probleme.

    Daca se va sta la semafoare, intradevar, coloana se va fragmenta foarte mult si marsul nu va mai avea acelasi impact.

    Pentru cei care credeti ca nu vor fi "concursuri" de "ce toba scoate cei mai multi decibeli" ... amintiti-va ce a fost in septembrie ... desi se facuse apel pe forum pt. evitarea respectivelor "concursuri".

    Portavocea ar fi buna pentru organizare desi zgomotul la marsuri de tipul asta e asurzitor, chiar si in parcare multe motoare fiind pornite.

  7. Salutare!

     

    Am gasit datele urmatorului salon moto , cu marii importatori:)

    ...

    PS: sper ca nu s-a mai scris pe alt topic, nu mi-a dat la search :rusinica:

     

    acum ca v-am anuntat care ma i-a pana la salon cu motoru ? (am casca si manusi)

     

    Ala de la Romexpo n-a fost fake, a fost editia 2008 a SMAEBului care a fost si anii trecuti. Doar ca nu s-au mai inteles cu marii importatori la "detalii" organizatorice (probabil ca in primul rand la taxe). Asa a fost si cu saloanele auto !

     

    Bine ca stim acum oficial data si locatia. Pe mine nu ma intereseaza cine cu cine nu s-a inteles, eu ma duc sa vad motoarele, indiferent in ce formula organizatorica sunt prezentate !

  8. Daca vreti sa nu mai stati la coada aia imensa de la intrarea de langa World Trade Center, folositi si intrarea dinspre Fac. romano-americana, prin parcare, unde e mult mai liber.

     

    Daca ati mai fost la celelalte editii, nu se merita sa vizitati editia de anu asta. Sau daca va duceti totusi, nu faceti comparatii cu ceilalti ani ca o sa fiti dezamagiti (cu exceptia ofertei de scutere).

     

    Propun scoaterea bannerului cu "PARTY TIME" de pe frontispiciu ! :crack:

  9. Salutare tuturor.

     

    In urma reparatiilor de primavara, am avut de schimbat si o garnitura la capacul de ambreiaj. Dupa remontarea capacului am constatat ca 2,9 litri ulei cat scrie in manual ca am nevoie (si cat am pus intotdeauna cand am schimbat si filtrul) nu au fost nici pe departe de ajuns, ajungand sa pun cam 3,4 litri ulei ca sa fie la nivel. Care poate fi motivul? , de curs nu curge pe nicaieri, la aerisire s-a purtat normal...sunt putin confuz.

    ....

     

    Daca nu ai gasit pete de ulei pe langa ea (adica sa nu fi strans bine un surub), nu ai de ce sa iti faci griji. Daca te uiti in manual (adica majoritatea manualelor, nu stiu exact la xt-ul tau), scrie cantitatea de ulei necesara la un schimb normal si cantitatea de ulei (mai mare) necesara dupa o dezasamblare. Practic cand desfaci doar surubul ala de scurgere, nu curge tot uleiul din toate cotloanele. Cand ai desfacut ambreiajul a mai curs o parte din uleiul mentionat mai sus.

  10. Eu merg la salon cu gandul sa-mi mai iau un motor. Vreau sa le probez ... macar pe loc dar nu am chef sa stau pentru fiecare motor la coada in spatele la 3 gelatzi care vor doar sa faca niste poze.

     

    Ideal pentru motociclisti ar fi ca salonul sa dea access primele 2 ore din program doar pe baza de permis moto sau sa fie chiar o zi dedicata ... vineri de exemplu.

     

    E posibil sa nu te poti sui pe majoritatea motoarelor, ca la alte editii. S-ar putea sa ramanem doar cu uitatul ca sa fie ei siguri ca nu "culca" cineva din greseala un motor.

    Cu accesul pe baza de permis moto ... nu stiu daca e drept sa faci discriminare - unul care face la scoala de moto fata de unul care abia a luat permisul (de exemplu). Smaeb-ul e pt. cei pasionati de moto, nu doar pentru cei cu permis moto. E adevarat ca pe langa cei interesati de moto, or sa vina si cei interesati doar de poze dar ... what can you do ?!?

  11. post-16837-1199275013_thumb.jpg

     

    Mi-e imi place inca si ZZRul ... imediat cand am inceput sa merg pe CBR mi se parea ca stateam mai bine si mergeam mai bine pe ZZR, poate din cauza obisnuintei. Acum cand m-am obisnuit cu CBRul, mi se pare ca pe asta stau mai bine. Oricum cand mai dau o tura cu ZZRul si vad cum merge si ce tinuta de drum are, parca as vrea sa nu o mai vand si sa le tin pe amandoua. :crack:

    Poza nu am la indemana, dar asta de mai sus e modelul si culoarea (seamana F Sport la culoare, mai putin saua). Schimbari tehnice majore din 2002 pana in 2006 inteleg ca nu au fost, insa se pare ca sunt niste diferente.

  12. Salut tuturor posesorilor de Honda,

    .

    Acestea fiind spuse as avea si eu o intrebare: Mie mi se pare ca CBR seria F este unul din cele mai reusite motoare Honda, dar ca nu se mai fabrica din 2004 sau 2005? Este adevarat?Pe cand noul F5 de exemplu? Modelul RR mie nu imi place, este frumos dar nu ma incanta deloc pozitia si nici faptul ca e mai subtire, parca incalec o bicicleta.Cred ca nisa asta de sport-touring de 600 cmc ar trebui acoperita de Honda si traditia continuata, voi ce spuneti?

    Imi ce scuze daca am spus prea multe. Nu am vrut sa supar pe nimeni. HAI PRIMAVARA SI ASFALT USCAT!

     

    Salut,

    CBR600F s-a fabricat pana in 2006 inclusiv. Al meu e din 2006 si are cod pe sasiu si pe acte F6 ... dar tot F4i este ... dupa parerea mea. Din ce am vorbit la salonu' moto cu oamenii care importa honda, am inteles ca practic au considerat ca F-ul si RRul concureaza pe aceeasi piata, diferentele dintre ele fiind considerate de ei nu prea mari. Pe segmentul sport-touring honda promoveaza acum VFRul de 800 care are tot atatia cai putere ca un 600 F.

  13.  

    Intrebari:

     

    1. Sunt suficiente actele pentru inmatriculare?

    2. Daca pe contract figureaza data 10/2007, la inmatriculare, undeva in 03/2008, sunt pasibil de o amenda de la finante pentru nedeclararea bunului de la intrarea in posesie ?

     

    Raspuns la intrebarea 2 Da, finantele or sa te amendeze ca nu ai declarat-o in max o luna de la data contractului. Din cate stiu eu nu e foarte mult, cateva zeci de RON.

  14. daca cel care mi-a vanduto a aduso in tara cu cateva zile inainte ia facut nr provizorii si nu a platit impozitul pt ca se afla in cele 30 de zile de gratie iar mie imi cer la financiar fisa de inmatriculare cu stampila la sectiunea radiere io ce pot sa fac (cum sa o radieze daca nici nu a declarato iar acum nu are cum ca mia vanduto mie ). ma poate lamurii cineva

    Cel care a adus-o trebuie sa o ia in evidenta la financiar pe numele lui si apoi sa o radieze de acolo ca sa poti avea stampila aia de radiere (poate sa faca asta in aceeasi zi). Faptul ca o vinde in cele 30 de zile nu inseamna ca nu mai trebuie parcurga etapa asta.

  15. Mai nou am inteles că lucrurile s-au simplificat la cumpărare. Aveti cumva idee, pentru o vânzare-cumpărare de motocicletă second-hand, dacă vânzătorul e din acelasi judet cu cumpărătorul (in speta Bucuresti) mai trebuie mers la RAR pentru identificare ? Nu e suficient ITP la zi si pe talon să se scrie înstrăinat către... si apoi cu fisa de înmatriculare si contractul de v-c să se meargă la politie la Udriste ? Apoi pe baza astora iti dau talon nou pe numele cumpărătorului, nu ? Bănuiesc că se poate păstra si numărul. Thanks :burnout: Ar fi aiurea sa trebuiască să mergi din nou la acelasi RAR, că oricum e luat în evidentă tot la ei (in Voluntari parcă e)

    La RAR nu te duci pentru luare in evidenta, te duci pentru certificatul de autenticitate (valabil 2 luni). Practic e modul lor de a verifica daca motocicleta are seriile conform actelor.

  16. Ce mi-a placut la topicul asta este ca din 50 de pagini n-am vazut sa se planga cineva de vreo defectiune;cred ca cea mai mare era de reglat carburatoarele.

     

    Modelu' e foarte fiabil si e probabil cel mai popular pe la noi din categoria asta. O problema des intalnita este totusi cea cu releul de incarcare al bateriei. M-am trezit de doua ori pana acum fara curent in baterie desi releul si bateria au fost testate de mecanic si nu a gasit nici o defectiune...si motocicleta e noua (2006) ! Cred ca o sa schimb oricum releul ...poate se rezolva.

  17. Salutare.....sunt si eu un fericit posesor de cbr600fs....sunt incepator si...o sa incep prin bucuresti.Stau prin titan si nu prea vad eu unde o sa-mi tin motoru dar.....probabil o sa-l tin prin vitan la un prieten.Abea astept sa ies in asfalt dar mai am de asteptat......astept examenu moto :cheers: .Sper sa gasesc aici persoane care sa primeasca si un incepator in randul lor.Vreau sa-mi cumpar un echipament cat mai bun ptr ca tin la viatza mea dar.....in ro sunt destul de mari pretzurile in magazine......ma gandeam ca poate ma ajutati voi cu ceva informatii despre ceva magazine mai accesibile :)

     

    Ai mare grija ca motoru asta nu e chiar de incepator... cred ca te-ai aruncat cam devreme la motor de peste 100 CP... ia-o (foarte) incet !

    Echipament ... poti sa incerci la MotorTeam pe Bd. Timisoara.

×
×
  • Creează nouă...