Sari la conținut

kninja

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kninja

  1. Garaj disponibil in Bucuresti, zona Sos. Oltenitei - Scoala de politie... pe str. Paduroiu. Intra minim 5 motoare si e legat la curent electric. Proprietarul e un om f. de treaba. Nr. lui de tel. e 0723218773.
  2. Intradevar ... CBR 600 F nu se mai produce din 2006. Ti se pare prea veche daca iti iei una din ultimul an in care a fost fabricata sau vrei neaparat noua ? Eu am una fabricatie 2006 si e ca noua.
  3. Salut, 10W-40 preferabil sintetic. Intra cam 3 L daca nu schimbi filtrul sau cam 3,3 L cu schimb filtru.(cel putin asa e la F4i si parca e la fel si la F3 si F4) Daca nu cumva abia ai schimbat uleiul si, dintr-un anumit motiv, te-ai decis sa il schimbi din nou ... trebuie neaparat sa schimbi si filtrul, altfel schimbul de ulei e aproape inutil.
  4. Daca te uiti pe la pagina 7 a topicului, am postat o poza cu masina BOIERU. E un Opel.
  5. Poti sa incerci si la Kaore ca omu' se pricepe la japoneze (are si el prin curte d-astea care sunt mai rare pe la noi : zzr 250 si 400). Cu pretul nu stiu cum e dar ... da un telefon. Daca nu ii gasesti numarul da un PM ca s-ar putea sa il am eu.
  6. Se numeste Agenda de Drum si e pe DISCUTII GENERALE. adica aici
  7. Salut, Este ZX600E ? Motorul pe care il dezmembrez eu are are majoritatea pieselor comune cu zzr 600. Uite cateva poze cu piesele care inteleg ca iti trebuie ... daca vrei mai multe detalii da-mi un PM. Am si janta fata cu discuri. Daca esti in Bucuresti, poti sa le si probezi sa te asiguri ca se potrivesc. Daca au aceeasi forma cu cele de pe motorul tau inseamna ca se potrivesc, dar pot sa iti dau si dimensiunile exacte.
  8. Daca auzi click-ul de la releu dar motoru nu se invarte cand apesi pe buton ... e tot de la bateria slaba ... trebuie schimbata (cum ai zis si tu) !
  9. Sper sa mai bine organizat ca cel din septembrie 2007. Atunci a fost o mare greseala organizarea intr-o zi de lucru ... si au mai fost alte mici probleme. Daca se va sta la semafoare, intradevar, coloana se va fragmenta foarte mult si marsul nu va mai avea acelasi impact. Pentru cei care credeti ca nu vor fi "concursuri" de "ce toba scoate cei mai multi decibeli" ... amintiti-va ce a fost in septembrie ... desi se facuse apel pe forum pt. evitarea respectivelor "concursuri". Portavocea ar fi buna pentru organizare desi zgomotul la marsuri de tipul asta e asurzitor, chiar si in parcare multe motoare fiind pornite.
  10. Ala de la Romexpo n-a fost fake, a fost editia 2008 a SMAEBului care a fost si anii trecuti. Doar ca nu s-au mai inteles cu marii importatori la "detalii" organizatorice (probabil ca in primul rand la taxe). Asa a fost si cu saloanele auto ! Bine ca stim acum oficial data si locatia. Pe mine nu ma intereseaza cine cu cine nu s-a inteles, eu ma duc sa vad motoarele, indiferent in ce formula organizatorica sunt prezentate !
  11. Ce crashpad-uri sa pun si eu pe un CBR 600 F 2006 fara sa trebuiasca sa gauresc carena ?
  12. kninja

    SMAEB 2008

    Daca vreti sa nu mai stati la coada aia imensa de la intrarea de langa World Trade Center, folositi si intrarea dinspre Fac. romano-americana, prin parcare, unde e mult mai liber. Daca ati mai fost la celelalte editii, nu se merita sa vizitati editia de anu asta. Sau daca va duceti totusi, nu faceti comparatii cu ceilalti ani ca o sa fiti dezamagiti (cu exceptia ofertei de scutere). Propun scoaterea bannerului cu "PARTY TIME" de pe frontispiciu !
  13. Daca nu ai gasit pete de ulei pe langa ea (adica sa nu fi strans bine un surub), nu ai de ce sa iti faci griji. Daca te uiti in manual (adica majoritatea manualelor, nu stiu exact la xt-ul tau), scrie cantitatea de ulei necesara la un schimb normal si cantitatea de ulei (mai mare) necesara dupa o dezasamblare. Practic cand desfaci doar surubul ala de scurgere, nu curge tot uleiul din toate cotloanele. Cand ai desfacut ambreiajul a mai curs o parte din uleiul mentionat mai sus.
  14. kninja

    SMAEB 2008

    E posibil sa nu te poti sui pe majoritatea motoarelor, ca la alte editii. S-ar putea sa ramanem doar cu uitatul ca sa fie ei siguri ca nu "culca" cineva din greseala un motor. Cu accesul pe baza de permis moto ... nu stiu daca e drept sa faci discriminare - unul care face la scoala de moto fata de unul care abia a luat permisul (de exemplu). Smaeb-ul e pt. cei pasionati de moto, nu doar pentru cei cu permis moto. E adevarat ca pe langa cei interesati de moto, or sa vina si cei interesati doar de poze dar ... what can you do ?!?
  15. Cred ca poti sa incerci la Tomina ... stiu ca ei aduc direct din Japonia.
  16. Mi-e imi place inca si ZZRul ... imediat cand am inceput sa merg pe CBR mi se parea ca stateam mai bine si mergeam mai bine pe ZZR, poate din cauza obisnuintei. Acum cand m-am obisnuit cu CBRul, mi se pare ca pe asta stau mai bine. Oricum cand mai dau o tura cu ZZRul si vad cum merge si ce tinuta de drum are, parca as vrea sa nu o mai vand si sa le tin pe amandoua. Poza nu am la indemana, dar asta de mai sus e modelul si culoarea (seamana F Sport la culoare, mai putin saua). Schimbari tehnice majore din 2002 pana in 2006 inteleg ca nu au fost, insa se pare ca sunt niste diferente.
  17. Salut, CBR600F s-a fabricat pana in 2006 inclusiv. Al meu e din 2006 si are cod pe sasiu si pe acte F6 ... dar tot F4i este ... dupa parerea mea. Din ce am vorbit la salonu' moto cu oamenii care importa honda, am inteles ca practic au considerat ca F-ul si RRul concureaza pe aceeasi piata, diferentele dintre ele fiind considerate de ei nu prea mari. Pe segmentul sport-touring honda promoveaza acum VFRul de 800 care are tot atatia cai putere ca un 600 F.
  18. In Bucuresti nu se mai cer traduceri la inmatriculari ... se cere insa traducere dupa contr. vanzare-cumparare cand o inregistrezi la impozit.
  19. Raspuns la intrebarea 2 Da, finantele or sa te amendeze ca nu ai declarat-o in max o luna de la data contractului. Din cate stiu eu nu e foarte mult, cateva zeci de RON.
  20. Cel care a adus-o trebuie sa o ia in evidenta la financiar pe numele lui si apoi sa o radieze de acolo ca sa poti avea stampila aia de radiere (poate sa faca asta in aceeasi zi). Faptul ca o vinde in cele 30 de zile nu inseamna ca nu mai trebuie parcurga etapa asta.
  21. In profil la tine scrie ca vrei ZZR 400 ! Cum ai ajuns sa iei ZZR 600 ? Sper ca nu le-ai confundat Asteptam pozele promise... ca s-a facut tarziu !
  22. La RAR nu te duci pentru luare in evidenta, te duci pentru certificatul de autenticitate (valabil 2 luni). Practic e modul lor de a verifica daca motocicleta are seriile conform actelor.
  23. Modelu' e foarte fiabil si e probabil cel mai popular pe la noi din categoria asta. O problema des intalnita este totusi cea cu releul de incarcare al bateriei. M-am trezit de doua ori pana acum fara curent in baterie desi releul si bateria au fost testate de mecanic si nu a gasit nici o defectiune...si motocicleta e noua (2006) ! Cred ca o sa schimb oricum releul ...poate se rezolva.
  24. Ai mare grija ca motoru asta nu e chiar de incepator... cred ca te-ai aruncat cam devreme la motor de peste 100 CP... ia-o (foarte) incet ! Echipament ... poti sa incerci la MotorTeam pe Bd. Timisoara.
×
×
  • Creează nouă...