Sari la conținut

alexandru_leulet

INACTIV
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexandru_leulet

  1. Scuze ca raspund asa greu, nu prea pot sta pe scaun... Acum sunt mai bine, am degetele la piciorul stang faramate cu tot cu unghii, si o cusatura de vreo 35 cm pe unde mi s-a lipit piciorul de masina(mi-a luat toata carnea de pe el...). Tu erai baiatul cu gsxr-u albastru cu alb? Exact atunci s-a intamplat, am urcat pana la Siriu, am coborat si o curba mai jos spre buzau fata de locul unde m-am intalnit cu tine s-a intamplat accidentul...
  2. Am lipsit o vreme, cearta a ramas din pacate... Pe 24 am avut accident aproape de Siriu. Veneam spre Buzau, ma incadrez pe curba, iar in mijlocul curbei vad o dacie pe partea mea, ma panichez si pun frana, prostu se trage cat apuca pe partea lui ,dar ma lipesc de aripa , usa, pana in spatele masinii. Imi pierd echilibru , cad jos si ma duc taras pe spate vreo 40 m, iar moto vreo 50 m pana intr-un stalp. Intins pe strada ma ridic in fund sa vad ce i pe langa mine. La un bar erau vreo 20 de oameni , dar nici macar unul nu a venit la mine pe strada sa ma ajute, toti se uitau ca prostii, ba mai si vorbeau: - Nu va duceti la el ca e mort. A trebuit sa imi scot singur telefonul sa sun la 112, dar norocul meu a fost ca intre timp un prieten cu masina trecea pe acolo si m-a dus repede la spital....
  3. Pai mie mi-a venit comanda de pe o zi pe alta...Am sunat, am cerut piesa de care aveam nevoie ,faceam comanda imediat si gata.
  4. De ce te feresti de United ? Sunt mai scumpe, dar sunt bune+ seriozitate..
  5. Era pe forum un baiat care facea , dar era din Constanta si trebuia sa te duci cu motoru cateva ore la el, sa-l faca fix.
  6. Stie cineva de unde imi pot lua si eu ambreiaj pt rs ? Dar un kit de lant ?
  7. De unde am iesit? nu am iesit de nicaieri. asta ,dar ma uit la voi ce prostii scoateti din gura. Cu toate prostiile ca rs este cea mai tare aspect nota 4 si viteza nota 6. Frate, nu te supara ca te corectez. Dar, daca vrei sa iti sustii parerea despre mito pe aici , macar vino cu argumente, scrie si tu corect. Ai 2 posturi si deja te iei la cearta cu lumea pe aici.
  8. Stie careva de unde mi'as putea cumpara o pompa de apa ? O avea la united motors ?
  9. Cred ca nu mai functioneaza pompa de apa... Ajunge la 70 grade si radiatorul este rece ,sloi. Fum scoate.
  10. Nu stiu daca e calat, de pornit porneste , cand o turez se aude ceva, iar daca o las pornita creste temperatura la 90 imediat ! "L-ai si calat?" Tu stii cum a fost mers cu motoru asta, ma mir cum a rezistat atat. Mersi de raspunsuri baieti !Maine cred ca o sa'l desfac.
  11. Sunt la pretul acesta , dar cu acte de 49. Ori lovite.
  12. Mersi mult de site. L-am intrebat ,astept raspuns. Anvelope moto de unde va luati ?)
  13. alexandru_leulet

    BURSA MOTO

    Toata lumea vinde tot. Eu cumpar : anvelopa moto 150/60ZR17 , noua daca se poate... cel mai mic pret ?
  14. Exista capac monopost pentru aprilia rs 125 ? @ mie mi'a luat 7% , lejer + cateva accelerari.
  15. A venit timpul sa ma prezint si eu. Ma cheama Alexandru, detinator A1, stau in Nehoiu. Cateva poze cu moto : Cand mai veniti la plimbari pe aici daca m-ati anunta si pe mine as fi foarte recunoscator. Respect, Alexandru
  16. Da . Mersi de primire. Daca ajungi pe Siriu sa-mi spui, sau oricare alt 125.
  17. Salut, sunt Alex din Buzau. Mi-am luat motor de curand, un RS 125 din 2003 si sunt foarte multumit de el. Cateva poze cu moto: Eu stau aproape de Siriu ( 5 minute ). Cei care treceti pe aici puteti sa-mi dati un pm si ne gasim .
  18. Mersi mult de sprijin Andrew, dar totusi , nimeni nu stie ce o avea ?
  19. Am avut limitator in CDI , daca ii prind firul acela la loc sunt sanse sa-si revina? Multumesc de promptitudine.
  20. Imi cer scuze daca a mai fost postata aceasta problema, dar nu am gasit pe aici nici un raspuns. Am un scuter FB sprinter, acum 2 saptamani i-am scos limitatorul. Toate bune si frumoase pana acum 2 zile , de cand a inceput sa huruie. Azi l-am pornit si huruia urat rau de tot , nu puteai sa mergi cu el. Stie cineva de la ce ar putea fi ?
×
×
  • Creează nouă...