Sari la conținut

Roadkill_Himself

EX+
  • Număr conținut

    1.200
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Roadkill_Himself

  1. White Power, Ikon, Wilbers... Personal, prefer Wilbers: http://www.wilbers.de/
  2. The coolest cars on TV: Dragula and Munstercoach...
  3. Roadkill_Himself

    Chopper 50cm3

    Strange shit! La nemti n-ai voie cu pocket bikes pe sosele publice. La rumani sta altfel? Banuiesc ca se inscriu, totusi, ca scutere. Musca!
  4. Ba comentez. Ce, plm? © Scula-i facuta dintr-un atas, pt. aia care au orbul gainilor...
  5. Roadkill_Himself

    Chopper 50cm3

    De ce esti, mai, atit de vehement? Sa nu-ti plesneasca v-o vena, p-undeva... Nu toti isi masoara barbatia in ccm, sau hp, asa ca lasa baiatu' sa viseze si sa intrebe. Ce, plm?
  6. OK, OK... acuma sa n-o luam prin aratura oamenilor... Chill.
  7. De "banner chop" aud pt. prima data... Banuiesc ca-i deranja la reclame... stii... criza si foamete...
  8. Tare as vrea sa vad cum as incape eu, in prima ne-broasca... fuck all, cit e de flat! Si "mamicile" alea-s okee-dokee... LE: ca sa te ung la inima si sa deranjez stergatorii de posturi... KILL A COMMIE FOR MOMMIE!!! You fuckin' bitches!
  9. Ai folosit ceva gen m.uie, p.ula, p.izda, c.oaie, f.loci, muci, puroi, p.isat, c.acat...??? Just wonderin'...
  10. ... si, cica, ar exista milioane de copii, pe planeta asta, care mor de foame... bine ca nu-i grija mea, chestia asta! Back on top: Customizezi motorul de fitze, figuri si senzatii. Punct. Cine sustine contrariul, minte. (exclusi unii artisti ai metalului) Pe orice fel de motor poti face mii de km... nu neaparat comod. Depinde de fiecare in parte ce alege.
  11. Watch ya fuckin' language, kiddo!
  12. Cimitirele de masini nici nu-s la tot coltu', nici nu au ce-mi trebe... goddamn suckers! In nici un caz n-o sa fie ceva pt. concediile cu familia
  13. De ce, mai? Ai incercat? Top chop, channeling and shit... asta-i ideea. Plus alt motor, sau ceva tuning la asta care-l are, ca loc e si metode la fel. Faza e ca am nevoie de inca o broasca...
  14. Nu stiu daca am mai pomenit de ei, dar.... HWZNBROSS...
  15. Motoyan about the NFK: http://churchofchoppers.blogspot.com/2009/...yan-1-of-5.html http://churchofchoppers.blogspot.com/2009/03/nfk-2-of-5.html http://churchofchoppers.blogspot.com/2009/03/nfk-3-of-5.html http://churchofchoppers.blogspot.com/2009/03/nfk-4-of-5.html http://churchofchoppers.blogspot.com/2009/...-you-didnt.html
  16. Habar n-am cum iti plac cafe racer-ele, cind nu sti ce-s alea. Cine spunea, ce spunea, cind spunea, te-a fraierit. Raspuns: n-ai! Comentariu: nu-i bai, ca n-ai, pt. ca poti avea, cu ceva modificari, respectiv cu ceva blood, sweat and beers. Inspira-te din pozele puse aici(si nu numai), taie, spinteca, modifica si o sa fii cel mai tare din parcare.
  17. Plm, n-am crezut ca poate fi atit de greu de gasit un VW Beetle vechi, in stare OK si la pret "tolerabil". Daca stie cineva, ceva... let me know.
  18. A motherfuckin' ratbikin' amigo of mine... Butz Himself: ... SR 500.
  19. Da, man, doar ca in occident e demult in voga, stilul. Cei mai caraghiosi imi par customizerii "cu renume", care au trecut brusc de la "linii curgatoare", crom pina si-n gaoaza, kitsch paint jobs, inspirate de magic mushrooms, etc., la minimalism, numind asta "old school", ca sa mai vinda si ei ceva agregate si sa nu para ca-s depasiti de moda. Fuck that shit! Eu am fost fan, a ceea ce azi se numeste "old school", de cind ma intereseaza motoarele, chiar inainte de a avea virsta necesara pt. carnet, deci de v-o 20 si ceva de ani (multumesc, pe aceasta cale, televiziunii si presei ex-iugoslave). De aia cred ca old school, la fel ca si new school, este o inventie si nu a existat niciodata in realitate. Au existat motociclete minimaliste si motociclete inzorzonate pina la imposibilitatea de a mai fi conduse. Atit si nimic mai mult.
×
×
  • Creează nouă...