Jump to content

Roadkill_Himself

EX+
 • Content Count

  1,200
 • Joined

 • Last visited

About Roadkill_Himself

 • Rank
  NOT GIVIN' A FUCK SINCE BEFORE YOU WERE BORN

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.motociclism.ro/forum/index.php?s=7be50738b946a9a6f29e639a2f664e5a&automodule=blog&blogid=216&
 • Yahoo
  rckr74

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  .de
 • Carnet moto din
  2001 (cel german)
 • Motocicleta
  Bonneville
 • Numar Moto
  KE-AN 3

Profile Fields

 • Interests
  DISORDER ... CHAOS ... ANARCHY ... NOW THAT'S FUN!!!

Recent Profile Visitors

2,459 profile views
 1. Vezi c-o sa-ti reamintesc de promisiunea facuta de fata cu martori, nu de alta, dar sigur esti bun doar de gura. Mai faci si "altele" cu ea? Stii tu... Sint curios, de pacatos ce-s... Hai, mai, fi barbat si nu baba mahalagioaica si actioneaza. Ce, plm? Ma duc, mai, ca incep sa ma sune amicii, ca intirzii. Stii ce-s aia? Hai, ca n-am timp de explicatii. Salut si sa cresti mare.
 2. Of, alt cavaler in armura argintie, pornit sa rapuna dragonul... sa nu plinga v-o domnita, cind nu te mai intorci acasa. De fapt, tu sigur n-ai una, ca viata ta e forumul. In loc sa dai din gura, ca o baba, mai bine actionezi conform amenintarilor, cum se cuvine unui barbat. Oh, am uitat: nu esti barbat si viata ta e forumul. Mea culpa. Ma duc sa ma destrabalez in ceva dezmat diabolic, ca-i simbata. Seara buna, inc-o data.
 3. O-ho-ho... ca daca-ti calc inca un bec, ce? Sa ma iau si eu de familia ta? Nu, ca nu-i vina lor ca esti mai sarac cu duhul si neam de traista, mai ales ca nu-i cunosc si s-ar putea sa fie oameni de treaba. Ramin sa te f.ut doar pe tine, in feluri care sa te faca sa-ti doresti sa te fi nascut femeie... si pt. care o sa arzi in Iad. Hai, ca-i simbata si ma duc sa ma distrez, ca un pacatos. Te las la viata de forum. Seara buna.
 4. Fata tatii, te-ai gindit la o viata in calugarie? E cea mai cinstita forma de slujire a lui D-zeu. Restul, adica viata "civila", este o mare ipocrizie. Banuind ca nu esti calugarita, te rog sa nu fi ipocrita, ca nu-i frumos. Recunoaste ca faci cu prietenul tau, daca ai si daca esti hetero, chestii care-l supara pe D-zeu si pt. care, daca te iei dupa crestini, o sa arzi in Iad. Asta doar asa, ca faza. Recunoaste ca ai dorinte si vise "d-alea, stii tu", care nu le-ai dezvaluit nimanui. Recunoaste ca esti putin frustrata si nemultumita. Recunoaste... ah, p.ula mea... fa ce vre
 5. Mumulica, doar stii ca nu stiu sa citesc. Ce, plm? Cine-i Tutea, ala? Da, ma includ si pe mine, dar nu pun semn de egalitate intre mine si arogantii de care pomeneam. Cine sint? The only Hell your mama ever raised! Cu pentagramul (nu pentagrama, draga) ma decorez doar, ca sa par dur si diabolic, sa impresionez fetitele de liceu si mumulicile forumiste. Nimic mai mult. Now, hit me with your best shot, pussy!
 6. Nu, am incercat doar sa traduc titlul filmului, pt. cei ce nu stiu germana, dintr-un impuls samaritean. Nu se mai repeta. La asa o reticenta vis-a-vis de informatie si cultura, merita sa moara prosti. Nu-i da definitii din DEX, ca el e zeitgeist-ian si stie ca DEX-ul e o mare minciuna si un mare complot. Ce? Tu nu stiai?
 7. Un post mai sus am editat c-am vazut ceva ciudatenii pe sosele. Citeste si nu crede. Nu ma f.ute grija. Crede in documentarele tale. Daca nu te-ai simtit inghesuit, da raspunsuri de barbat.
 8. Asta ai spus-o doar din lipsa de argumente si pt. ca te-ai vazut inghesuit in colt. Daca nu te tine muschiul, nu deschide subiecte de discutie, sau nu te contrazice aiurea, cind esti e linga materie. Vizioneaza tu filme si documentare (iti recomand si Zeitgeist), fii de acord cu ce vrei tu, nu ma f.ute grija, dar cind iesi in lume, vezi ca exista si baieti mai "mari" ca tine. Asta e lumea. Ce sa-i faci? Seara buna. Btw: am vazut masini electrice pe sosele, ba chiar o masina si o motocicleta pe ethanol. SF, ce plm... Nici una. Toate sint americane, mai ales ale
 9. Deviem de la subiect si anume masina electrica. http://www.evworld.com/index.cfm http://www.zapworld.com/ http://www.teslamotors.com/ http://www.chevrolet.com/electriccar/ etc., etc., etc..... Sa-mi bag p.ula, ce ne saboteaza americanii astia? Va spun eu cine a omorit masina electrica: aia de la Zeitgeist Movement!
 10. Gizaz! Voi aveti ceva fixatii psihotice cu americanii astia. N-ati auzit ca a cistigat Obama si ca "Yes, we can!"?
 11. N-am inteles ipocrizia vulgului si sensul acelor mesaje. Ca sa ne lamurim: la primul si ultimul concert Iris am fost pe vremea cind unii nu erau inca nascuti si altii faceau inca in pantaloni. Cu toate ca nu ma dau in vint dupa Iris, ii apreciez din motive ce ma privesc. Toate "actiunile" astea, prin media, ma scirbesc insa, la fel si cei care participa, sau fac reclama unor asemenea actiuni. Ca n-o sa intelegeti multi de ce, nu ma priveste. Cuvintul cheie este IPOCRIZIA, iar asta n-a ajutat niciodata nimanui. Saracul de Minculescu, daca-n d-astia ca voi stau sperante
 12. You talkin' to me, bitch? If you ain't into oral sex, keep your mouth shut! Si e "loser" cu un singur "o", desteptule.
 13. Dac-ai stii... Totusi, nu vad ce te f.ute pe tine grija? Toate cele bune lui Cristi Minculescu.
 14. Dovada ca-s roman veritabil, chiar daca mi-a iesit doar 46% la test...
×
×
 • Create New...