Sari la conținut

kelemenjjanos

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kelemenjjanos

  1. N-o sa ai probleme,doar daca are asigurare la Carpatica.Unde are asigurarea facuta?

     

    Te duci frumos la reprezentata de unde ai motocicleta( nu stiu ce marca este) sa-ti faca un deviz.Ei o sa-l trimita la societatea de asigurari care iti va aproba sau nu,depinde de suma.Daca e lovita tare,o sa-ti dea dauna totala,vezi ce zic ei si cum iti convine si tie!

    Mai exista si posibilitatea de a o repara in regie proprie,ptr asta iti da mai putini bani dar nu te mai intreaba nimic de ei.

    De aia zic,vezi ce iti ofera ei. Asta in functie de deviz.

     

    Si m-as mai duce sa scot si un certificat medico-legal ptr pumnul in gura. baga-ia-s io un cap in gura,cu casca in cap bineinteles!

     

    bafta.

    E vorba de un Honda Transalp. Problema este ca masina este asigurata de o companie din Bulgaria(Lev.Ins.), eu trebuia sa vorbesc cu firma Avus-nici o data nu am auzit de ei.

  2. Salutare!

     

    Aseara am avut o tamponare cu o masina la Ceasu'Rau, doamna care conducea un Ford Focus (inmatriculat in Bulgaria :yikes: ), a tercut pe rosu, iar eu am intrat in ea din lateral :blink: Din fericire nu am patit nimic grav, in schimb motorul nu a scapat chiar asa de ieftin (furca indoita, rezervor avariat, etc.). Sa nici nu mai zic ca dupa asta barbatul ei a sarit la bataie (!) am si incasat un pumn, dar nu m-am pus cu el ca nu avea nici un rost ca era beat, desi aveam chef sa-l calmez un pic... Am chemat politia, si au constatat ca ea era de vina.

    Si acum intrebarea magica este (scuze daca sa mai discutat pe aici), ce imi recomandati, la ce service sa ma duc pentru o evaluare a pagubelor. Probabil ca o sa am probleme cu firma de asigurari si o sa ajungem la tribunal, si vreau sa am o evaluare de la un service.

     

    Multam fain!

  3. 40 de lei fix la nenea Ovidiu :wacko: Nu e singura, ITP la moto mai poti sa faci si vis-a-vis de RAR cica

     

    P.S. Super ideea tipule :wacko:

     

    Stie cineva numarul de tel a lu nenea Ovidiu (tipul care face ITP la autobaza Codreanu) :moto:

  4. Pentru cei interesati acumulatoare se mai gasesc pe str.Zorilor pe partea dreapta a drumului(inspre calea bucuresti). magazinul se numeste "ZAP acumulattors" Preturile sunt bune, eu mi-am luat un Bosch(12v12A) cu 165ron 2 ani garantie.

  5. Daca n-am noroc NAM si gata :kiss: .Trebuie 2 noi .Am desfacut a doua oara si am refacut ceva lipituri .DEGEABA.De ajutat vad ca nimeni nu se ofera asa ca din 4 CDI-uri 2 merg cat de cat si poate ne inghesuim pe un motor.Astept un vanzator priceput cu un pret rezonabil. :) Multumesc oricum de sfaturi.

     

     

    Eu acum un an am cumparad un CDI nou nout de pe e-bay.de cu aprox 130Eu. Se gasesc si CDIuri second hand la preturi mult mai bune, daca nu ma insel am vazut chiar si cu 20Eu. Eu zic ca merita sa incerci.

     

    Daca are cineva un set lant(pinioane si lant) care mai rezista cateva kilometrii si nu mai are nevoie as fi recunoscator! Lantul meu sare de pe pinionul din spate ca e prea uzat nu mai am curajul sa ma plimb cu ea ca data trecuta chiar mi sa blocat roata :D

  6. A mai schimbat cineva rulmentii(cei doi) de la ghidon ?

    Eu am avut cu bile si vreau sa pun cu cilindri(mai buni).

    Si pentru ca vorbea cineva de frana de motor ... voi cat de des o folositi?

    In afara orasului eu cred ca am mers si 200km drum intins fara sa ma ating de frana, doar frana de motor (fara schimbat vitezele in jos).

    Si inca una la care ar trebui un sondaj: voi la ce turatie schimbati ?

    Initial schimbam pe la 5k indiferent de viteza.

    Cineva mi-a spus ca ar fi mai bine ca din 1 in 2 sa schimb la turatii mai mici ca e mai bine asa (logica nu am descifrat-o inca), in rest acum schimb pe la 6-6,5k :friends: dar mi-a fost frica sa mai calculez consumul.

    Eu schimb pe la 4-5mii. 6,5k in cazuri normale mi se pare exagerat.

     

     

     

    Din cand in cand mi se intampla un lucru ciudat, cand turez motorul brusc pana la 6-7mii de ex. in oras cand e cazul parca ar sari din viteza adica turatia creste dar viteza nu. Dau drumu la acceleratie si cand turatia cade inapoi pe la 5000 motorul trage din nou. Banuiesc ca e ceva cu ambreiajul. Aveti idee ce se intampla?

  7. Salut,

     

    Incerc si eu sa intru in clubul posesorilor de transalp cu acest exemplar, pe care il iau de la un prieten din Belgia:

     

    post-17087-1211270157_thumb.jpg post-17087-1211270170_thumb.jpg post-17087-1211270207_thumb.jpg post-17087-1211270221_thumb.jpg

     

    Problema este destul de evidenta. Intrebarea este cat de mult trebuie sa aranjez fata ca sa trec de RAR (avand in vedere ca pe mine nu ma deranjeaza zgarieturi si alte cele) si credeti ca vor fi probleme cu bordul schimbat, asa cum se vede in imagini?

     

    Inca o chestiune, cam cat credeti ca ma ajunge reparatia carenelor si este oare nevoie sa pun semnalizarile originale, avand in vedere ca el le-a montat pe cele de mai sus?

     

    Please help...

    E super misto motoru!! S-o stapanesti sanatos!

×
×
  • Creează nouă...