Sari la conținut

kelemenjjanos

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kelemenjjanos

  1. E vorba de un Honda Transalp. Problema este ca masina este asigurata de o companie din Bulgaria(Lev.Ins.), eu trebuia sa vorbesc cu firma Avus-nici o data nu am auzit de ei.
  2. Salutare! Aseara am avut o tamponare cu o masina la Ceasu'Rau, doamna care conducea un Ford Focus (inmatriculat in Bulgaria ), a tercut pe rosu, iar eu am intrat in ea din lateral Din fericire nu am patit nimic grav, in schimb motorul nu a scapat chiar asa de ieftin (furca indoita, rezervor avariat, etc.). Sa nici nu mai zic ca dupa asta barbatul ei a sarit la bataie (!) am si incasat un pumn, dar nu m-am pus cu el ca nu avea nici un rost ca era beat, desi aveam chef sa-l calmez un pic... Am chemat politia, si au constatat ca ea era de vina. Si acum intrebarea magica este (scuze daca sa mai discutat pe aici), ce imi recomandati, la ce service sa ma duc pentru o evaluare a pagubelor. Probabil ca o sa am probleme cu firma de asigurari si o sa ajungem la tribunal, si vreau sa am o evaluare de la un service. Multam fain!
  3. Salutare, Mai ai pistonul pentru Simson sport?
  4. Stie cineva numarul de tel a lu nenea Ovidiu (tipul care face ITP la autobaza Codreanu)
  5. Cunoasteti pe cineva din Brasov care aduce produse din Louis?
  6. Pentru cei interesati acumulatoare se mai gasesc pe str.Zorilor pe partea dreapta a drumului(inspre calea bucuresti). magazinul se numeste "ZAP acumulattors" Preturile sunt bune, eu mi-am luat un Bosch(12v12A) cu 165ron 2 ani garantie.
  7. Salutare! Am nevoie de un acumulator pt Transalp (12V/12A) aveti idee de unde merita luat? Mersi
  8. Multa sanatate si insanatosire grabnica!
  9. Caut apartament cu 2 camere de inchiriat la Brasov daca auziti ceva rog sa dati un PM sau 0746991489. Mersi mult!!
  10. Daca are cineva un set lant(pinioane si lant) pt Transalp '94 sau altceva compatibil care mai rezista cateva kilometrii si nu mai are nevoie as fi recunoscator! Lantul meu sare de pe pinionul din spate ca e prea uzat nu mai am curajul sa ma plimb cu ea Mersi anticipat!
  11. Eu acum un an am cumparad un CDI nou nout de pe e-bay.de cu aprox 130Eu. Se gasesc si CDIuri second hand la preturi mult mai bune, daca nu ma insel am vazut chiar si cu 20Eu. Eu zic ca merita sa incerci. Daca are cineva un set lant(pinioane si lant) care mai rezista cateva kilometrii si nu mai are nevoie as fi recunoscator! Lantul meu sare de pe pinionul din spate ca e prea uzat nu mai am curajul sa ma plimb cu ea ca data trecuta chiar mi sa blocat roata
  12. Nu vine cineva la Transfagarasean weekendul asta?
  13. Super poze! m-as duce si eu cu TA daca nu e o problema ca sunt cat de cat incepator pe off si daca ma luati binenteles
  14. Stie cineva un magazin unde gasesc un material bun pentru "repararea" gecii de motocicleta? Am cazut si sa rupt:) Eventual material de cort?
  15. Eu schimb pe la 4-5mii. 6,5k in cazuri normale mi se pare exagerat. Din cand in cand mi se intampla un lucru ciudat, cand turez motorul brusc pana la 6-7mii de ex. in oras cand e cazul parca ar sari din viteza adica turatia creste dar viteza nu. Dau drumu la acceleratie si cand turatia cade inapoi pe la 5000 motorul trage din nou. Banuiesc ca e ceva cu ambreiajul. Aveti idee ce se intampla?
  16. 200de ml de ulei pt 2000 de kilometri mi se pare foarte mult, eu zic ca ceva nu e in ordine... Mi s-a oprit indicatorul de viteza, pur si simplu nu mai merge, vi sa intampalt asta, aveti idee ce ar trebui sa verific/schimb.
  17. Imi spune cineva cum reglez farurile la TA 94? Faza lunga este reglat aiurea si nu am dat seama cum pot sao reglez.
×
×
  • Creează nouă...