Sari la conținut

hailamunte

EX
  • Număr conținut

    0
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.hailamunte.com

Profil

  • Carnet moto din
    1985

hailamunte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Au iesit blondele la manifestatie, suparate ca se fac bancuri pe seama lor. Pe pancarde scria "Nu toate proastele sunt blonde!"
  2. 300 e ultimul film bun pe care l-am vazut. M-au impresionat (din cate imi mai aduc aminte): Al 13-lea razboinic. Meet joe Black. Ultimul samurai. Seria Mumia. Mi-au placut: Seria Arma moartala. Seria Pantera Roz NU am vazut si nici nu vreau sa vad: Titanic Regret ca am vazut: Apocalypto
  3. In multime, la intrarea intr-o manastire, se aude un strigat: - Fratilor, eu merg! Pot sa merg din nou! - Spune, cum s-a produs minunea? - Mi-au furat motorul! Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer, ca sa-l intrebe ceva. Soferul striga ca din gura de sarpe, pierde controlul masinii, de-abia reuseste sa evite un autobuz care vine din directia opusa, intra pe trotuar si, in sfarsit, opreste cu cativa centimetri inaintea unei vitrine! Pentru cateva secunde e liniste totala, apoi soferul urla: - Sa nu mai faceti asta niciodata! M-ati speriat de moarte! Pasagerul ramane masca si se scuza cum poate: - Nu puteam sti ca va speriati asa tare din cauza unei atingeri pe umar!! - E si greseala mea, spuse soferul ceva mai linistit. Azi a fost prima mea zi ca sofer de taxi. Ultimii 25 de ani am fost soferul unei masini de pompe funebre!
×
×
  • Creează nouă...