Sari la conținut

shazz

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de shazz

  1. eu saptamana ce urmeaza nu pot sa vin ca am licenta marti/miercuri si dupa aia tre sa-mi fac lichidarea, inscrierea la master. cum termin te anunt pe forum si vin la bucuresti sa o iau... dar pot sa ii fac actele?
  2. o mai ai... vin peste vreo 2 sapt in bucuresti...
  3. il iau eu!! contact ceva?
  4. Mai e valabil? Că mă interesează!
  5. shazz

    Lifan Lf 250 -4

    de unde stii? esti comic rau ...
  6. shazz

    Lifan Lf 250 -4

    din cate am inteles eu aceste motociclete sunt importate "Prezenta brandului Lifan in Romania este posibila prin intermediul importatorului excusiv Dageco Impex care comercializeaza o gama larga de produse ale concernului chinez." site lifan.com.ro
  7. eu am auzit azi de ei http://www.lifan.com.ro are cineva chopper sau alt tip de motocicleta de la ei?
  8. "Majoritatea producatorilor din China cumpara motoarele si diverse produse de la Lifan, dupa care le branduiesc cu numele lor. Unii producatori au incercat chiar sa construiasca replici ale produselor Lifan. In China, Lifan este mai popular decit Honda. Motivul major pentru aceast lucru este calitatea si accesibilitatea. Lifan Group China a dovedit la nivel mondial ca are ceea ce este necesar pentru a fi in top. Actualmente, Lifan a devenit un jucator major in foarte multe tari." auzi aici duma de la lifan.com.ro deci acu ca am vb despre fb, haideti sa vb si despre lifan....despre astia ce ziceti? " In 2006, Lifan reached a sales income of RMB 10.395 billion Yuan, an engine sales volume of 2.54 million, a foreign exchange earning through exportation of US$311.74 million, and a patent ownership of 3807,"
  9. Nu mi se pare normal sa strangi suruburile, sa-i cada platicurile sau tot ce ai spus tu, dar toate chestiile astea ti s-au intamplat tie? sau ai auzit de la altii... si apoi nu stiu ce sa zic, sunt multi care au scule fb si merge brici si sunt altii care raman fara ele dupa vorba ta nici 8000 de km cu rodaj facut ca la carte. Si sa iti mai spun o chestie, eu sunt student la constructii de masini, specializarea ingineria sudarii in iasi si iti spun sigur ca un surub sau sudurile la cadru sau alte elemente nu se distrug chiar asa usor, doar pentru ca nu sunt bune, iaca nu m-am interesat la fb sa vad daca nu e testat fiecare moto in parte cand iese de pe stand. NU sunt angajat fb si nu reprezint firma. Eu nici nu ar trebui sa vb pentru ca nu am moto fb si nici experienta doar ca am citit foarte multe posturi si topicuri, am fost pe la magazine fb, m-am uitat la ea, am intrebat daca si-au mai luat si altii si care e treaba cu service-ul, am intrebat de probleme cu moto si cel putin mine la vaslui nu au fost cazuri de genul amintit mai sus cu motociclete si mai toata politia la noi are modelul ala Formula de 200cmc nu ti se pare normal ca trebuie sa stii si mecanica si mai de toate? toti cei care se numesc motociclisti ar trebui. toti cei care au socialiste, asta ti-ar spune... am vazut de curand long way round si li s-au defectat la aia bmw noi noute dupa numai 15000 de km si le-au dus in service? NU le-ai repart ei, li s-a rupt cadrul, au fost si l-au sudat, si lista continua. AICI ESTE UN MOTOCICLIST ADEVARAT. Asta gandire... si imi intareste parerea...
  10. sunt la standarde europene tot ce iese din fabrica first bike. mai conteaza si cei ce le conduc. faptul ca te sui pe un fb si iti cad suruburile in mers nu inseamna ca e moto de caca inseamna ca inainte de a te sui pe ea nu ai facut nici o verificare rapida la toata moto, ceea ce este recomandat in toate cartile moto". Eu pot sa spun ca am un prieten care are un racer de vreo 2 ani. a facut vreo 15mii de km si a fost si inafara cu ea, si merge brici si acu. Iar ca nota personala: Eu nu stiu de ce se spune ca nu sunt bune. Raportul pret calitate este unul foarte bun, pentru ca nu gasesti o moto ca royal de exemplu care sa coste 2200 de euro noua. Multi o sa spuna decat 2200 euro noua mai bine una sh de renume... nu sunt de acord cu aceasta afirmatie pentru ca nu stii cum a condus-o ala dinaintea ta si este posibil sa iei teapa mare sau sa mai investesti ceva euro in ea ca sa o faci sa mearga. Parerile sunt relative si din ce am vazut eu motociclistii sunt la fel ca soferii prefera un bmw din 85-95 decat un logan nou... Si ca sa inchei 90% dintre cei ce au avut FB habar nu au de un pic de mecanica sau de intretinere. Era pe forum cineva care a pus mana pe un royal futat si l-a facut (eu nu l-am vazut pe respectivulsa se planga)
×
×
  • Creează nouă...