Sari la conținut

radugti

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de radugti

  1. Salut ! Si Craciun Fericit ! Motocicleta din postul de mai sus si anume de la Mircea Nebunu a ajuns la mine dar mai am nevoie de 2 chestii, ceasurile cu totu sau in cel mai rau caz doar indicatorul de benzina si oglinzi in stare buna sau in cel mai rau caz doar cea din partea dreapta, toate acestea pentru motocicleta din semnatura.
  2. Nu , motoru era pe jos cu fata inspre mine
  3. La trecerea de pietoni masinile oprite, pe banda 3 (langa sina de tramvai) o motocicleta nu a mai putut sa opreasca si accidenteaza un pieton. Motociclistul se ridica instant dar pietonul ramane inconstient pe jos. Motociclistul incerca sa ii dea un prim ajutor. Daca nu ma insel un gsxr alb cu albastru. Doamne Fereste !
  4. As vrea sa le pun pe amandoua mai mari pt ca nu gasesc dimensiunile din talon adica 110 si 140 decat de cross sau f scumpe. 120 cu 150 sint mult mai des intalnite. Vreau sa te intreb ce dimensiuni ai exact adica ai pastrat 150 80 17 sau ai micsorat inaltimea cu un numar adica 150 70 17. Sa inteleg ca nu atinge, nu bate, nu miauna... In legatura cu sitele. Eu am evacuarea modificata adica am o singura toba (nu stiu exact cum e facuta pt ca nu am demontat-o inca, asa am cumparat-o, banuiesc ca a facut un Y si a tras-o spre dreapta si asta e) cu sitele scoase. Se aude... hmm, m-am obisnuit dar oricum sint auzit clar ! Poate faceti vreo intalnire de gsxf-uri d-astea antice (pana in 97) sa mai dau si eu cu ochiu pe la altele. Numai bine !
  5. Va salut ! Am si eu un Gsx f 600 din 93. Am bagat numai fp 95 si merge f bine, eu am alta problema si anume cu cauciucurile. As vrea sa pun ceva mai mare de 140 pe spate dar nu stiu ce ar incapea. Are cineva mai mult de 140 pe spate si 110 pe fata ??
  6. Merci ! si scuze ca nu am dat search.... am aruncat doar asa o privire ...
  7. Ideea este sa nu zgarii pistonasu sau sa spargi etrieru. incearca sa faci o parghie sau doua cu ceva de lemn sa bagi pistonasu inauntru. Poti sa il si bati dar cu o pana de lemn inainte de ciocan ... sau mai bine nu, nu stii cum reactioneaza garniturile din pompa la socuri. Bafta !
  8. Salut! Tocmai am cumparat o Katana si am mers de cateva ori cu ea. Prima data am crezut ca are joc in furca pentru ca atunci cand tin frana pe loc si imping usor de motocicleta fata-spate are un mic joc. Pana la urma mi-am dat seama ca nu era de la furca ci de la discurile de frana care au un mic joc (se simte si la mana). Jocul este intre partea fixa a discului care se prinde de roata si partea de frictiune, pe care calca placutele. Intre aceste doua parti sint un fel de ... nituri rotunde de prindere a celor doua parti. Intrebarea mea este daca acest joc este normal si daca s-a mai lovit cineva de aceasta problema. Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...