Sari la conținut

fixmrs

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fixmrs

  1. Salut baieti, in afara de louis.de de unde poti lua cate ceva ieftinut (semnalizari mici, far dublu, toba, etc.)? Ce placute de frana puneti voi?
  2. stii ce am uitata sa te intreb, daca la toba (aia originala) are o iesire mica intr-una mare? Si daca da este cumva tot cu scop de limitare?
  3. Da frate, am inteles, dar de unde stiu eu cum arata unele si cum arata celelalte, cum trage limitata sau cum trage nelimitata! Trebuie sa imi spuna cineva care are asa mura in gura, cate ture ce viteza, etc. ori sa ma intalnesc cu cineva care are una la fel. Nu stiu ce sa fac Merci oricum
  4. Pentru posesori de CB500 un link util de unde puteti invata cate ceva. http://groups.msn.com/CB500CLUB/tips.msnw Tot aici am citit ca poate fi limitata la 33 hp. A meade la 6000rpm urla dar nu prea mai trage! Ma poate ajuta cineva? Eu sunt din Constanta, daca e cineva de aici sau stie un mecanic priceput va-si fi profund recunoscator! Multumesc
  5. Frumoasa foc! Rezervorul e belea! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
  6. Salut baieti (fete) posesori de CB500. A si eu de cateva saptamani una de 98, galbena si fasneata foc! Pe cei care au CB500 mai de mult ii rog sa isi rupa 2 minute din timpul lor pretios si sa ma ajute putin. 1- Am la toba (originala a ei) o iesire mica (aproximativ 3 cm diametru) in aia mare, lucru despre care un mecanic mi-a spus ca e limitare si ca dacadecupez teava aia mica fuge mai tare. 2-Are importanta cu ce fel de antigel complectez rezervorul de la radiator? Un tip anume sau orice? 3-Ce tim si marca de ulei este cel mai bun ptr motor? Cand ii schimb uleiul si filtrul sa ii schimb si la transmisie ceva (ulei)? Astept cu interes raspunsurile voastre si orice alt pont sau sugestie! Va multumesc anticipat PS Eu sunt din Constanta, daca mai e cineva poate ne vedem. V-am pupat si sa auzim numai de bine!
  7. Salut baieti (si fete) duminica mi-a venit si mie CB500-le, asa ca mi-am permis sa intru in gasca voastra. Are cine va idee de unde iau si eu o toba de carbon mai ieftina?
  8. Salut, am urmarit discutia si am observat cu bucurie ca ai ajuns la aceasi concluzie ca si mine. Daca gasesti pe cineva sa aduca din italia da-mi te rog un semn. Am nevoie doar de transport Milano-Constanta(Bucuresti).
×
×
  • Creează nouă...