Sari la conținut

sixx

Membru
  • Număr conținut

    173
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    omega_0x29a

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki GSR600A K8 Blue
  • Numar Moto
    V I H

sixx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sixx

    Accident Piata Presei

    Riderul e ok si le multumeste celor care au oprit si l-au ajutat !
  2. Da, la mine e prima motocicleta si m-am inteles foarte bine cu GSR-ul, in toti cei 6000km de pana acum. Daca ai ceva experienta de trafic si esti in stare sa nu te infigi in gaz din prima zi, esti ok. Gandeste-te bine ce vrei. Daca vrei naked de oras, GSR-ul este campion. Afara insa, se schimba treaba, protectie la vant 0. Diversion-ul probabil sta mult mai bine la capitolul asta. Sfat: mai ales daca esti incepator, investeste in ABS.
  3. sixx

    cu ABS sau fara?

    Eh, cand vrei stopi scoti frumos siguranta de la ABS, daca n-are buton. Asa cum zicea cineva mai sus, sunt convins ca in cativa ani o sa devina dotare standard, asa cum e la majoritatea BMW-urilor noi, iar atunci o sa fie aceeasi discutie despre ASC. Evolutie.
  4. sixx

    cu ABS sau fara?

    Posesor de naked cu abs - prima motocicleta, 5500km la activ. Nu mi-as lua alta motocicleta ever fara ABS. Nu a fost foarte ieftin, dar si-a scos banii de nenumarate ori pana acum, mai ales in primii kilometri, cand habar n-aveam sa merg. Pentru un incepator mai ales, posibilitatea de a te infige 100% in frane, fara riscul de a bloca fata / spatele, la o franare de urgenta este PRICELESS, parerea mea.
  5. Doar daca nu ploua, cred ca ma alatur si eu.
  6. Tentant, dar cel mai probabil o sa ploua (Buc - vineri,sambata,duminica; Vama - vineri).
  7. Da, autonomia. Adica trebuie neaparat sa alimentezi in Valeni daca vrei sa faci Cheia dus-intors. Ask me how I know @Tytus, poza #7 e senzationala ! In #9 si #12 stateai pe loc ?
  8. Pai cine a zis ca GSR e un motor economic ? Eu nu l-as caracteriza asa. Vrei economie, ia-ti un scuter pentru oras si ai rezolvat problema.
  9. Pana la Veliko parca sunt ~180km.
  10. +3 nakeduri maine la 10. @K@rbon, eu am fost de ~10 ori pana acum si nu imi aduc aminte sa imi fi cerut vreo data permisul. Ultima data am aratat pasaportul si atat.
  11. sixx

    BMW R 1100 GS

    Smecher autobuzul ! Vezi poate ii customizezi si stopul ala, sa se aprinda noaptea
  12. sixx

    Duminica 22

    Feels like -7 (accuweather)
  13. sixx

    Duminica 22

    Capidava. Pentru mine, Macin e cam prea mult maine (dpdv. al vremii si al naked-ului meu). Votati / hotarati / dati cu banul si scrieti si aici, sa nu vin maine aiurea.
  14. sixx

    Duminica 22

    Daca gasesc pana maine o pereche de manusi de iarna, vin si eu
×
×
  • Creează nouă...