Sari la conținut

alyencultus

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    VN 09 ZAM (deocamdata)

alyencultus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. alyencultus

    Jurnalul negru

    18.08.2007 In fata Penitenciarului de Maxima Siguranta Focsani, un agent de ordine de la aceasta institutie a fost omorit pe loc de imprudenta unui sofer "italian". Soferul Valentin Costache, un tinar de doar 19 ani, fara prea mare experienta la volan, a incercat sa intoarca masina prin loc nepesmis, marcat cu linie continua, si a lovit in plin un barbat de 30 ani care mergea cu motocicleta la serviciu. Politistii si Ambulanta au ajuns imediat la fata locului, dar acestia nu au putut decit sa constate decesul agentului de ordine. Se pare ca motociclistul a fost lovit in cap de roata care s-a desprins. "La ora 18.30, Valentin Costache, de 19 ani, in timp ce conducea un autoturism Golf IV, cu numere de Italia, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, ocazie cu care a intrat in coliziune cu motocicleta care circula regulamentar. In urma accidentului a rezultat decesul motociclistului Ionut Munteanu de 30 ani din Odobesti", ne-a declarat Adrian Ciuperca, inspector la Politia Rutiera. Ionut Munteanu se deplasa cu motocicleta la locul de munca, acolo unde trebuia sa intre in tura. El era casatorit si avea doi copii, dintre care o fetita de numai citeva luni. Tinarul tocmai isi cumparase motoclicleta pentru a face mai usor naveta. Vestea decesului a cazut ca un trasnet peste familie si prieteni, mai ales ca toti il stiau drept un om cumsecade. "Il iubeau pina si hotii din penitenciar, asa un baiat deosebit si muncitor era", ne-a spus un prieten de familie. Accidentul de la Mindresti se inscrie in seria celor in care au fost implicati soferii veniti din Italia, doar ca acesta este cel mai grav din aceasta vara. !!!!!!!!!!!!!!!! Asta dupa ce miercuri,un alt tampit de "italian" i-a taiat calea unui tip ce conducea o ninja!Nush in ce stare e pilotul! java script:emoticon('', 'smid_1')
  2. La Ciric ar fi bine ca locatia e belea... in schimb au aia niste scoruri la restaurant de stai in cap!!!
  3. SALUTARI!PENTRU CEI CARE NU AU REUSIT SA AJUNGA LA IASI.....: STATI LINISTITI FRATILOR CA NU ATI PIERDUT NIMIC,TOTUL A FOST O MARE TAMPENIE-LOCATIE,PROGRAM,ORGANIZARE..... PRAF-PRAF-PRAF!
  4. Am si eu o intrebare.... daca ma poate ajuta cineva! vreau sa-mi schimb cauciucul de pe spate la un GPZ!Faza e ca nu gasesc dimensiunea care-mi trebuie- 120-90-16!!! Credeti ca ar merge un cauciuc de 120-90-118??? multam!!!
  5. Stiu ca e nasol! La mines-a oprit o singura data..... si a pornit greu...!i-am tras socul.....!nush ce sa mai zic!cred ca o sa ma apuc sa demontez carburatorul!faza e ca nici n-are putere motorul... trag de gaz de ma doare mana sa iau si eu ceva viteza...!
  6. Multam! Poate apare careva care stie despre ce e vb! ma gandesc sa nu fie si de la filtrul de aer!In cartea lui scrie ca e de la carburatoare.....!o ai?
  7. SALUTARI!AM SI EU O PROBLEMA!AM UN KAWASAKY GPZ 500s SI AM CEVA PROBLEME CU EL!POATE MA POATE AJUTA CINEVA.....!DESPRE CE E VORBA: INTR-O ZI,IN TIMP CE MA PLIMBAM CU EL,S-A APRIT MOTORUL IN MERS!AM SIMTIT CA-I SCADE TURATIA,AM TRAS DE GAZ.... FARA NICI UN REZULTAT!S-A OPRIT!O PERIOADA N-A MAI FACUT FIGURI,AZI INSA IAR A INCEPUT SA-MI FACA URAT!IN MERS,INDIFERENT DE TREAPTA,SCADE TURATIA MOTORULUI PT CA APOI SA SE ACCELEREZE BRUSC!NU-MI DAU SEAMA CE POATE AVEA! SA FIE OARE DE LA ULEI?I-AM FACUT SCHIMBUL SI I-AM BAGAT UN ARAL 10W 40... NU PREA AM INCREDERE IN ULEIUL ASTA DA' N-AM AVUT ALTCEVA! STIE CINEVA CUM POT REZOLVA PROBLEMA..... SUNT TERMINAT..... PLS!
×
×
  • Creează nouă...