Sari la conținut

Romeolr

EX+
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    voinoiuromeo

Profil

  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    PH 78 BYE
  • Club
    Vulturii Prahoveni

Romeolr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare.Poate sa-mi spuna cineva cum dau saua jos de la o Honda Shadow din 94?are cumva suruburi,cleme,sau ce?Merci!
  2. Bine ca nu a fost mai rau Remuse,altfel o sfecleai dak erai cu moto!!!Se suia ala pe tine si apoi isi cerea scuze,de obicei asa se intampla!!!Urat, foarte urat,dak erai in mers mai ziceam,dar asa dak si ceilalti se oprisera.....unde s-or uita idiotii astia,nush!!!
  3. Salutare!Eu sunt Romeo din Ploiesti,si as vrea sa stiu unde ne putem intalni cu totii la Vama Veche sau mai exact cand?Exista un loc de intalnire,un bar ceva?Sa stiu si eu unde voi veni cu alti "colegi" de breasla!!
  4. Romeolr

    1 Mai

    La cat se pleaca din Bucuresti si de unde?Am fi si noi alt grup din Ploiesti care vrem sa mergem!!
  5. daca ai sti exact cum a fost faza,nu ai mai zice ca eu am fortat norocul,mai ales cand stai si te gandesti ca am mers de atatea ori cu baietii din bucuresti pe cheia- brasov-sinaia si desi s-a mers de multe ori mai taere ca in seara aia,nu a patit nimeni nik,desi pe alocuri s-a atins cu carena laterala si cricu central in unele curbe,asa ca realizezi cam cu ce viteza se merge....deci cauza a fost alta!asta ca sa se stie!mersul in grup e periculos mai ales cand ai si neatenti care nu se uita in oglinzi!........
  6. salut!te asteptam cu drag si interes!sper sa ne gasesti!eu sunt Romeo,cu un gpz negru.....78 BYE
  7. salutare!uite ca nu am patit nik.cinevac acolo sus ma iubeste si pe mine si m-a scapat ca puteam paraliza,asta daca te gandesti ca m-am lovit la 5 cm de coloana....asa ca va dati seama ca si doctotii s-au mirat cum e sa intri cu cel putin 80 la ora in roata unei masini si apoi cu capul in spoilerul spate si sa nu ai "nimik" totusi!e ceva va dati seama !mai ales ca la 3 zile eu conduceam iar si am scos si moto iar1ce pana mea ori sunt biker ori nu!ati vazut voi drac mort si ratza innecata?)))) eu nu mor sunt ca pisica am multe vietzi!merci colegilor care au sarit si m-au ajutat si dak vreti sa stiti s-au facut si poze l acererea mea!ca de,voiam o amintire,desi eram acolo sub masina aia care intr-un final s-a mai miscat nitzel si mi-a oferit loc sa-mi misc si picioarele care erau cam prinse!important e ca am iesit pe picioarele mele din spital,chiar dak m-a luat ambulanta si am ajuns la urgenta!
×
×
  • Creează nouă...