Sari la conținut

Miriam

Membra
  • Număr conținut

    161
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ...

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Mahalaua Caramidarilor
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda Shadow
  • Numar Moto
    B 86 MBY
  • Club
    Maimutzele Sinucigashe MC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    :)...ij jupiter 3 suzuki gsx600f ..suzuki rf 400.. honda vt600c

Vizitatori Recenți Profil

2.803 citiri profil

Miriam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. Salut, fetelor! Am de vanzare trei perechi de pantaloni de piele cu snur, putin purtati, dar in stare foarte buna. Prima pereche este masura XS, talia 38 cm, inaltimea 105 cm. Captusiti,dar din pacate sunt no name. Pret 100 Ron. A doua pereche de pantaloni este marca Hein Gericke, masura Euro 38 ( pe eticheta scrie 44M,dar eu port 38 si imi vin bine). Talia 38 cm, inaltime 115 cm, culoare maro, captusiti. Pret 100 Ron. A treia pereche este marca Akito, masura Euro 38, talia 38 cm, inaltimea 105 cm, negri, pielea moale. Pret 100 Ron. Si o pereche de cizmulitze de piele intoarsa, maro deschis, masura 40, inaltimea tocului aproximativ 5 cm, inaltimea totala aproximativ 30 cm. Pret 100 Ron. Pentru orice detalii, intrebari sau nelamuriri va astept pe PM.
  3. Salut! As vrea sa stiu daca exista prin zona strazilor 9 mai, Constructorilor,podul Grant(dinspre Crangasi) un garaj,o curte...un loc sigur unde se poate tine o motocicleta. Nu o mai pot tine la scara blocului,mai ales dupa ce am tot auzit ca dispar vehicule din zona...si mai ales ca prietenei mele i-au furat motorul din fata blocului fara nici o jena. Caut deci un loc unde sa o pot tine si unde,eventual,sa nu fie deranj cu ore de venire-plecare..zgomot,etc. Daca exista ceva de genul,chiar si in combinatie cu mai multe motoare va rog da-ti-mi de veste. Multam.
  4. Se vinde una bucata bilet Rammstein pentru Belgrad,Serbia...20 martie 2010. Biletul este in sectorul din fata scenei, categoria A. Acelasi pret pe care il gasiti si pe situl de tickete. 4950 RSD(dinari sarbesti)=240 RON. Pentru detalii discutam pe PM (personal message).
  5. Ba mai sunt bilete destule...si la pret rezonabil..(fata de cum ar fi la noi). http://www.tickets.rs/Default.asp?NewActio...p;ConcertID=345
  6. Salut! Noi suntem in jur de 10 nebuni care pleaca la Belgrad pentru Rammstein. Avem bilete deja si am si rezervat camere la un hostel. Daca oferta cu masina mai este valabila tinem legatura...cred ca sunt 2 fete care nu au inca cu ce ajunge. O sa mai discutam pe parcurs si vedem exact ce si cum. Ideea e ca oricum putem face gasca maricica pentru o mica distractie la sarbi.
  7. La Multi Buni Ani Sa-mi Traiesti, Anutooo!!! :D puuup!

  8. Miriam

    Suzuki Intruder

    Salutare! Cer si eu un mic ajutor..pentru un prieten bun care nu are acces la internet. Tipul a achizitionat de curand un VS 1400 si se pare ca ii va schimba uleiul. Problema este ca nu stie datele tehnice ale motocicletei..cati litri,ce fel de ulei si ce filtru ii trebuie. Sper sa fie cineva pe faza sa-mi raspunda... . Va multumesc.
  9. Cateva poze de la intoarecere..cu baietii de la Chopper Academy,cativa Daci si ploiesteni.
  10. Sorry pentru doritori. Biletul s-a dat ca painea calda. Imi cer scuze ca nu am apucat sa anunt mai repede. PM inseamna Personal Message..
  11. Stiu ca ar trebui sa deschid un topic diferit,dar nu vreau sa umplu forumul cu reclame aiurea...asa ca postez aici. Vand bilet la Ac/Dc Belgrad-26 mai 2009 ,pret 400 RON. Pentru detalii discutam pe PM.
  12. Salut! Nu vreau sa te bulversez...dar iti recomand sa te uiti pe linkul asta. Sunt baterii foarte bune si poate reusesti sa potrivesti un YTZ14S-BS. Succes! http://www.principalauto.ro/Document_Files...-16.02.2009.pdf
  13. Super,editia trecuta a iesit exemplar! I'm in for sure!!!
  14. Salutare baieti! In curand va trebui sa schimb cauciucurile si sunt intr-o mare dilema...nu stiu ce marca sa aleg dintre cele disponibile pt mobra mea. Am nevie de sfaturile voastre in alegerea unei marci bune,rezistente la mers un pic mai sportiv ...si pentru o iubitoare de curbe,serpentine si alte obstacole...(in limita bunului simt.. ). Asa cum v-am precizat mai sus am de ales intre aceste patru marci..(n-am incotro)...: Bridgestone , Metzeler, Pirelli sau Avon. Ce parere aveti?
×
×
  • Creează nouă...