Sari la conținut

georgeliano

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007

georgeliano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am raspuns cinic la acuzatii cinice. Am tot respectul pentru baiatul ala, si pentru toti motociclistii, soferii oricare. Punct.
  2. Il "pup" pentru ca imi e prieten, la fel cum faceti si voi.
  3. Viseaza ceea ce doresti sa visezi,pleaca acolo unde vrei sa ajungi,fii acolo unde vrei sa fii...
  4. Corect, imi cer scuze ca am gresit in privinta varstei lui. Totusi un scuter nu e un motor. Insa nu am pus accent pe asta ci pe modul in care soferul este acuzat, ca un monstru, un criminal. Este totusi un accident, si trebuie tratat ca atare.
  5. Sa-i fie tarana usoara. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Accidentul este o tragedie, insa noi nu suntem in masura sa judecam oamenii. Am citit acest forum si m-am scarbit...sa-l batem, sa-l spargem...dar m-ai intai sa mergem la inmormantare. Sunt prieten cu soferul BMW'ului si cu toate #@#@$ pe care o sa mi le iau, va spun: 1. Nu este baiat de bani gata, si daca masina i-a cumparat-o tata motocicleta lui Filip cine a cumparat-o? 2. Nu a intimidat niciodata vreun motociclist, BMW'urile negre sunt destul de comune si nu cred ca s-a uitat vreodata cineva la numar sa bage mana'n foc ca el era. 3. Nu este un sofer fara experienta, are cateva zeci de mii de kilometri condusi. 4. Filip cati km/h avea in momentul accidentului? 5. Filip de unde avea atat de multa experienta? Avea doar 18 ani si 2 luni...a condus si inainte de 18 ani? Nu spun ca soferul este nevinovat, insa nici nu pun botul la acuzatii pe care unii doar din furie sau din compasiune pentru cel decedat, le lanseaza. Potrivit Codului de procedura penala, Art 3: "In desfasurarea procesului penal trebuie sa se asigure aflarea adevarului cu privire la faptele si imprejurarile cauzei, precum si cu privire la persoana faptuitorului." Art. 5. - "Orice persoana care se afla in curs de urmarire penala sau de judecata trebuie tratata cu respectarea demnitatii umane. Supunerea acesteia la tortura sau la tratamente cu cruzime, inumane ori degradante este pedepsita prin lege." ...
×
×
  • Creează nouă...