Sari la conținut

poleposition

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    n/a

poleposition's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 1. Eu v-am respecat pana acum, atat ca atitudine cat si ca limbaj folosit. Te rog sa faci la fel, nu cred ca ti-am dat motive sa ma insulti: cocalar, manelar, ciochist, forum de tristi, mucii-n piept etc. Acceia dintre voi care au postat pe bmwclub.ro in aceasta problema au fost tratati cu respect. Respectati-va pe voi in primul rand si nu mai insultati fara rost. 2. Nu imi apartine declaratia respectiva, a fost un CITAT, daca ai fi citit cu atentie threadul, ai sa vezi ca ai si un link pus de un coleg de-al vostru in acest sens. 3. Ma surprinde ca nici un moderator nu intervine cand un user este jignit in mod gratuit. 4. Pastreaza-ti fanteziile sexuale "sa stau caprita", pentru altcineva... eu sunt heterosexual. In rest, Respect eu ma port ca atare, nu stiu tu ce faci...
  2. bmwclub.ro, unde sunt si eu membru. Baiatul va depune marturie la politie cu cele vazute de el. Nu am de gand sa creez vreun flame sau ceva pe forumul vostru, dimpotriva, daca pot aduce macar un argument prin care sa mai temperez spiritele... sunt multumit.
  3. poate e adevarat, poate nu, dar merita luat in considerare: "Vineri 6 aprilie, seara, pe faleza superioara a avut loc un accident de circulatie in care au fost implicati un cinciar si o aprilia rs. Baiatul din cinci circula pe banda 2, in spatele unui astra cc (limita de viteza este de 50 pe acea portiune de drum), avea viteza mica. Pe prima banda in fata era parcat un logan albastru. Eram cam la 100 metri in spatele cinciului. A trecut pe langa mine o coloana de motociclisti in viteza (aveau peste 100), primul din coloana a incercat sa intre intre loganul parcat si BMW, a atins cinciarul, a ricosat intr-un stalp de iluminat. Langa motociclist si motocicleta nu am vazut nici o casca. A fost chemata imediat o ambulanta care a ajuns dupa 20 minute, (cine cunoaste Galatiul stie ca spitalul e la 3 minute de mers normal cu masina). Motociclistul a murit la spital."
  4. NU, nu asta am vrut sa spun... doar ca este prea mare inversunarea intre voi si "conservari" cum ne numiti... Eu personal m-am uitat tot timpul cu admiratie la motociclisti, pentru ca faceti ceva ce eu nu as avea curajul sa fac vreodata... este aproape sport extrem. Dar nu are rost sa trimiteti PM-uri cu adresa aluia sa mai iasa cine stie ce apoi... P.S. imi pare rau ca sunt primit asa aici...: "BA NE LESI"...
  5. Mai exista un martor ocular care sustine nevinovatia soferului masinii... este trist ca a murit un om dar nici nu mi se pare corect sa aruncati amenintari si insulte la adresa soferului sau mai rau sa instigati la violenta impotriva acestuia... nu il va aduce inapoi pe colegul vostru si poate ca totusi soferul este nevinovat. Asta este datoria justitie sa stabileasca oricum.
×
×
  • Creează nouă...