Sari la conținut

rammstein

Membru
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rammstein

  1. rammstein

    Facerea de bine...

    Pai acu casca e alba cu doua dungi albastre, vreau sa fie verde cu dungi albe. Nu cred ca e nevoie de aerograf, nu stiu....
  2. rammstein

    Facerea de bine...

    Salut! Probabil ca a mai fost in discutie tema asta, dar as dori sa imi vopsesc casca! Nu are nici un defect, e noua pot sa zic doar ca vreau altceva. Unde as putea gasi un maistor priceput la asa ceva? In Timisoara sau in imprejurimi ma refer, vreau sa cheltui banii local!
  3. Salut, e un garaj de inchiriat pe Aradului, dupa semaforul de la Piata Verde. Garajul e aproape fata in fata cu al meu, asa am vazut anuntul. Nu am nici un interes legat de acel garaj dar as prefera prefera sa am vecin un motorist decat un conservar... habar n-am pret sau alte detalii, daca e cineva interesat sa-mi dea PM si o sa iau nr de tel de pe anunt.
  4. O idee ar fi sa verifici sigurantele responsabile de ABS. Sunt 2, nu sunt sub sa, trebuie sa desfaci semicarena care acopera bateria si acolo le gasesti, langa siguranta principala.
  5. Am rezolvat problema! Mi-am cumparat (in sfarsit) un multimetru, l-am pus pe bateria veche (baterie buna, Yuasa XYZBla-bla, dar veche), 10,8V. Am pus-o la incarcat, dupa 2 minute redresorul decupla ca si cum nu era conectat nimic la el. La masuratoare tot 10,8V. Am comandat de pe net o alta baterie (exact la fel cu precedenta) de la un magazin din CJ (foarte prompti, comanda am facut-o pe la 1 noaptea, dimineata ma sunau sa ma intrebe pe ce motor pun bateria ca sa fie siguri ca se potriveste, ziua urmatoare era ajunsa bateria), am incarcat-o cu acidul ei, masurat 12,6V, pus la incarcat pe modul moto de reincarcare, masurat cu motorul pornit, la relanti 13.00V, la 3000 rot cam 13,6V, la 5000rot cam 14,0 V. Valorile astea sunt OK? P.S. Acum motorul da impresia ca vrea sa porneasca pana nici n-am apasat pe buton, parca se sperie cand apropii degetul si da sa o ia la fuga
  6. Hello! Azi... bai mare!!! Vin de la serviciu (cu masina), cald, trafic, nervi.... ma gandesc "Hai sa dau o turo scurta cu moto sa ma racoresc!". Pac, garaj, imping moto afara, ghete geaca, casca, etc , incui garajul, bag cheia in contact, invart, lumini, apas pe buton, PLEOSC (exact asa s-a auzit), sula lumini, sfinti, draci, s.a.m.d. Am mai patit o data asa, intr-o primavara, la prima plimbare, n-am observat ca bornele de la baterie erau cam coclite, am dat-o jos dupa pleoscaiala, am curatat si totul a fost ok. Diferenta e ca azi bornele erau curatate. Am dat jos bateria, am mai scrijelit pe acolo, am pus-o la loc, NADA! Am luat toate sigurantele, la rand, alea de sub sa si cele de langa baterie. Toate ok, nimic! Intrebarea e: Mai sunt si alte sigurante? (desi aici sunt si siguranta principala si cea de la pornire, asa ca ma gandesc ca tot nu ar fi motocilceta complet fara curent). Ce altceva ar putea sa fie? Bateria sa fie gata de tot? Mentionez ca e cam veche (cel putin 6 ani, insa folosita de obicei la drumuri de cel putin 50km, foarte rar la plimbari scurte prin oras, data jos in fiecare iarna si incarcata inainte de sezon). Sa zicem ca schimb bateria (oricum ma gandeam ca o sa vina sfarsitul ei si ma batea gandul sa iau alta), CE ALTCEVA SA VERIFIC?
  7. Mai lansez si eu un subiect de discutie. Am sincronizat recent carburatoarele (mesterul, nu eu!).....motorul are 31.000km si eu il am de cand avea 7.000, nu au mai fost sincronizate in acest interval. La sincronizare manometrele alea aratau ca un carburator era foarte putin anapoda fata de celelate 3. In fine, au fost reglate. Acum am senzatia ca de pe la 3.500 de ture parca mai apar niste cai putere care dormeau pe undeva, destul de brusc acest plus de putere, fapt care m-a luat prin surprindere la prima plimbare dupa sincronizare. Nu ma plang deloc, ba din contra, chiar aveam gand sa vand motorul anul trecut pe motiv ca imi parea cam lenes. Intrebarea e: Cam la cati KM ati facut sincronizarea si daca s-a simtit o diferenta considerabila la mers? Sau poate doar am eu impresia.... @anapurna Eu stiu ca becul de rezerva se aprinde cand mai ai cam 2 litri. Cel mai mult am mers 40 km cu becul aprins, mers "economic" ca nu eram sigur unde e urmatoarea benzinarie. Si cred ca "economic" ar mai fi mers cel putin 10-20. Altfel, la un plin facut ma astept sa se aprinda becul cam dupa 260-270km (combinat oras-TM cu extern-100km/h vit medie). Eu pun pe ODO1 benzina (pun la 0 cand fac plinul si cand vad ca ajung pe la 250 incep sa ma uit dupa benzinarii), pe ODO 2 pun ungerea lantului.
  8. Hop inca un cbf in tm. Unu care e aici de prin 2011 chiar!
  9. Revin cu detalii in urma mesajelor primite pe privat: Cizmele s-au dat. Am corectat poza cu armura (e SMX Bionic, cu protectia pt piept dintr-o singura bucata), protectia de coloana e detasabila si se poate folosi si separat, e exact cea din linkul asta http://www.fc-moto.de/Alpinestars-S-MX-Bionic-2-Protection-Jacket marimea e M, pret 800RON Bluza e marimea M, pret 100RON, (poza de mai sus e aproximativa, schema de culori e asemanatoare cu ceva mai mult gri si negru) Pantalonii sunt marimea EU 52 (sau US 36 mai scrie pe eticheta), au protectiile de genunchi incluse, pret 450RON
  10. Salutare, Exista in Tm ceva de genul "Consignatie echipament moto"? Am ceva echipament de care nu am nevoie si as dori sa il vand, dar nu am timp de telefoane, intalniri, probe si alte cele, asa incat l-as lasa la un magazin in vederea vanzarii, contra unui comision, bineinteles. P.S. Pentru cine ar putea fi interesat, ar fi urmatoarele: armura Alpinestars bionic 2 (nu e noua, fara crapaturi rupturi, zgarieturi)- o vand pt ca nu imi incape foalele confortabil si oricum nu o folosesc) cizme Alpinestars SMX4 (folosite o singura data, de proba, un drum de 5km, imi strang gamba prea tare) bluza motocros Alpinestars (nefolosita, ceva in genul imaginii de mai jos) pantaloni piele Alpinestars ( folositi dar in buna conditie, fara rupturi. zgarieturi, fermoar functional) Pozele sunt luate de pe net ca model, nu sunt pozele echipamentelor mele.
  11. Nu stiu eu sa interpretez ce e aici dar poate te ajuta (e intreaga diagrama electrica la CBF 600) : http://www.docdroid.net/pgs5/honda-manual-c9-0039.pdf.html
  12. Am o problema. Duminica, venind catre casa, un drum de vreo 100km, in primii 30km de la plecare am avut 3 episoade neplacute. Primul, eram in viteza a 3-a, accelerez, schimb, las de ambreiaj, deodata un urlet al motorului fara ca motocicleta sa isi schimbe viteza in vreun fel, ca si cum ar fi fost la punctul mort (doar ca intre a 3-a si a 4-a). Imediat am mai strans ambreiajul, dat inca o data in sus de pedala, totul normal, viteza a 4-a, mergea normal. Continui drumul, ma mai joc cu vitezele sa vad daca mai face, nimic. Mai fac vreo 10-15km, deodata, episodul 2, la fel, doar ca de data asta intre viteza a 4-a si a 5-a, inca un punct mort. Continui, nu mai zice nimic vreo 2-3km. Deodata, episodul 3, iarasi in viteza a 4-a, accelerez, chiar urma sa strang ambreiajul sa dau 5 cand, fara sa apuc sa fac ceva, parca ma loveste trenul din spate, motocicleta smuceste destul de brutal, creste viteza foarte brusc si, cand in cele din urma schimb si eu viteza, imi dau seama ca sunt in a 6-a (deci sarise singura din 4 in 5. Nu mi-am dat seama, poate am atins cu piciorul schimbatorul cu o fractiune de secunda inainte de a strange ambreiajul si a sarit in treapta superioara fara ambreiaj (e posibil asa ceva?) desi nu cred sa-l fi atins totusi. Dupa, tot drumul am mers ca un bezmetic, schimband vitezele si cand nu era nevoie, sa vad cum mai reactioneaza, desi imi era cam frica sa nu ma loveasca iar "trenul" din spate!!! Ceva sfaturi, pareri!!!! Multumesc!
  13. Vand armura Alpinestars SMX Bionic 2, cumparata din UK, folosita doar in oras vara trecuta, necazuta sau zgariata, mici semne de uzura obisnuita. O vand din cauza ca m-am cam ingrasat si nu mai imi e prea comoda. Marimea este M. Eu am 1.82 si 90kg, imi este buna dar pt ce o foloseam eu am alte chipamente mai comode. Protectorul de coloana se poate detasa si folosi independent. Vine la pachet cu bluza motocross Alpinestars Racer, marimea M. Pret total 200Euro. Ca referinta aveti armura aici http://www.fc-moto.d...otection-Jacket la 250Euro si bluza aici http://www.fc-moto.d...ersey-2011-0006 la 35 Euro Detalii PM. Preferabil predare personala in TM, timpul meu liber incepe de obicei dupa incheierea programului la Posta si alti curieri.
  14. Vand armura Alpinestars SMX Bionic 2, cumparata din UK, folosita doar in oras vara trecuta, necazuta sau zgariata, mici semne de uzura obisnuita. O vand din cauza ca m-am cam ingrasat si nu mai imi e prea comoda. Marimea este M. Eu am 1.82 si 90kg, imi este buna dar pt ce o foloseam eu am alte chipamente mai comode. Protectorul de coloana se poate detasa si folosi independent. Vine la pachet cu bluza motocross Alpinestars Racer, marimea M. Pret total 200Euro. Ca referinta aveti armura aici http://www.fc-moto.de/Alpinestars-S-MX-Bionic-2-Protection-Jacket la 250Euro si bluza aici http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-Racer-Jersey-2011/SubProducts/Alpinestars-Racer-Jersey-2011-0006 la 35 Euro De asemenea, vand pantaloni piele Hein Gericke, putin folositi. Mie (1.82) imi sunt putin scurti. Toate fermoarele functioneaza perfect, protectii genunchi si solduri, fara urme de uzura. Marimea e 52 sau in echivalentul masurilor de blugi e 34 (talie 34 inches). Pret 280 RON. Contact pe PM. Doar predare personala.
  15. Nu vad ce parte de sus a carenei ai putea demonta ca sa ai acces. Eu nu l-am schimbat niciodata dar din pozele alea vad ca ai 3 suruburi si un clip (sau cum ii zice) de desfacut. Nu pare prea complicat. Probabil se poate si fara sa demontezi nimic dar nu stiu cu ce poti sa ajungi pana la bec, e destul de departe. Aici ai instructiuni cum sa desfaci clipsurile alea ca sa nu le strici. Honda manual c8.pdf Bafta!
  16. Poate te ajuta pozele astea. Primele 2 sunt cum sa demontezi panoul lateral care are incorporat si semnalizatorul, a 3-a e lista de specificatii pt becuri CBF600S.Honda manual c8_0007.pdf Honda manual c8_0008.pdf Honda manual c9_0001.pdf
  17. Din manualul Haynes pt CBF, specificatii si proceduri. Honda manual_c1 0005.pdf Honda manual_c1 0002.pdf
  18. Vand pantaloni piele Hein Gericke, putin folositi, cumparati in toamna 2011 de pe Ebay uk. Toate fermoarele functioneaza perfect, protectii genunchi si solduri, fara urme de uzura. Eu nu i-am folosit niciodata pt ca a venit frigul. Acum imi sunt cam mici. Marimea e 52 sau in echivalentul masurilor de blugi e 34 (talie 34 inches). Pret 280 RON. Contact pe PM.
  19. rammstein

    Facerea de bine...

    Este undeva in Tm vreo "consignatie" moto? Adica unde, daca am echipament de vanzare, sa ma duc sa-l las la vanzare, sa nu-l mai plimb dupa mine. Cu comision, binenteles!
  20. Vand pantaloni moto piele Hein Gericke, putin folositi, cumparati de pe Ebay uk. Eu nu i-am folosit niciodata pt ca a venit frigul. In plus acum am descoperit ca m-am ingrasat si nu-s tocmai confortabili. Marimea e 52 sau in echivalentul masurilor de blugi e 34 (talie 34 inches). Pret 300RON. Contacti-ma pe PM. Nu am vreme sa merg pe la posta, ii inmanez personal in Timisoara. Toate fermoarele functioneaza perfect, protectii soft genunchi si solduri, fara urme de cazaturi sau zgarieturi.
  21. rammstein

    Facerea de bine...

    La Mall, la etajul 2 sau 3, nu stiu exact, pe langa Media Galaxy, e un magazin mai mic, are in fata costume populare si alte cele, brodeaza cu masina dupa model in nu stiu ce format, poate .jpg. Un cunoscut si-a brodat ceva sepci si tricouri personalizate pt firma da' nu stiu mai multe detalii.
  22. rammstein

    Timisoara

    Ba s-avem pardon! SiebenbĂźrgen n-are treaba cu Banatul sau cu Timisoara!
  23. rammstein

    Timisoara

    Pai ar trebui sa te informezi intai. Daca tot mentionezi influenta vieneza atunci trebuie sa te raportezi in perioada de pana la 1918. Acum ma refer la Lugoj, radacinile mele sunt in zona aceea. Despre Caransebes nu ma pronunt. Lugojul in perioada imperiala era doar junatate dein marimea Timisoarei, nu ca acuma o zecime. Pana in a doua jumatate a secolului al XIX-lea indraznesc sa spun ca era de fapt centrul cultural al Banatului, tot atunci Lugojul a fost orasul romanesc al Banatului (ma refer la elite), Lugojul a fost centrul fractiunii din Banat care a mai rezista aproape 100 de ani turcilor dupa ce Timisoara era deja in pasalac. Lugojul a fost si este si astazi centrul Bisericii Greco-Catolice din Banat. Ai trecut vreodata prin "Logoju'" vechi sa vezi cum ii? Centrul vechi, cladirile, stii tu ce industrie sau viata culturala a fost la Lugoj pana acu 50-60 de ani comparativ cu Timisoara? Sau ai trecut doar dinspre Tm spre Caransebes sau Faget si mai nou pe centura si ti se pare ca seamana cu Beius sau Stei ca amploare?
  24. Dragonlord, ai PM. Am o problema!!! Ce fac cu furtunele alea care stau in calea bateriei? De unde naiba le decuplez ca sa scot bateria? Am stat ca un vițel uitandu-ma la ele si la Haynes Manual si la manualul motorului si nimic, nici o explicatie. Am incercat sa vad unde se duc, in sus merg sub rezervor, in jos merg la dracu! N-am gasit nimic! Mai ca imi venea sa scot briÂşca si sa le tai!
  25. Multumesc de raspunsuri! #Adrian B1- o sa incerc in weekend sa umblu la ambreiaj si sa vad cum se comporta #nobike - nu mi se pare ca e doar in miscare, nu pare ca zgomotul sa aiba vreo relatie cu miscarea (invartitul rotilor, trepidatii, zguduieli de la deplasare) ci pare a fi legat de functionarea motorului, in sarcina sau nu. N-am schimbat nimic la motocicleta (in afara de ulei si filtru), am cumparat-o acum aproape 2 luni din Germania, avea 10100km, am facut 4000km intre timp, urban 30% si extern 70% (nu cred ca am facut mai mult de 200km cu masina de cand am moto in conditiile in care zilnic fac aprox 70km intre joburi). S-a comportat si se comporta excelent indiferent de situatie (atata cat o exploatez eu ca incepator), doar zgomotul asta ocazional ma cam irita (nu-i nimic deranjant doar ca nu-mi place ca ceva nu-i in regula). Din cartea motocicletei reiese, dupa revizii, cum ca km sunt reali, poate am folosit-o eu prea mult, asa, dintr-o data si nu-i convine
×
×
  • Creează nouă...