Sari la conținut

gladiatorul

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Baia Mare
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    MM 71 TMM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Prima, Honda Shadow de 600cmc

gladiatorul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Personal, sper sa mai fie loviti de microbul asta si altii... Mesaj completat Personal, sper sa mai fie loviti de microbul asta si altii...
  2. Salutare All! Anul asta am avut placerea de a participa la intalnirea Harley Davidson din Ungaria de la lacul Balathon.Un eveniment deosebit de interesant caruia promit sa-i aloc anul viitor mult mai mult timp....
  3. peste tot...turcia are si regim special cu termen de 6 luni..pot sa-ti recomand Muntenegru si Croatia ...sunt cateva locuri deosebite..
  4. Salut! Ma bucur ca sunt si alti fani pentru Muntenegru..este o zona deosebit de interesanta..daca nu ai mai fost prin zona trebuie sa ai mare grija la politia sarba..e peste tot..starea drumurilor in Serbia e acceptabila, in Muntenegru e ok..eu fac coasta Dalmata de vreo 3 ani...e o zona deosebita..sa aveti parte de o calatorie placuta! Bafta!
  5. O decizie inteleapta! Era singura optiune viabile...nu are rost sa te risti in primul rand pe tine si motoru' O sa fi extraordinar de multumit se treaba asta! Bafta.
  6. Frumos, foarte frumos....de mult imi tot doresc sa fac niste drumuri prin tara....poti sa-mi spui care a fost starea drumului..as vrea sa re-incerc si eu partea asta peste vreo 3 saptamani cu ocazia RoManiac-ului de la Sibiu....cred ca a superb.Daca poti sa-mi dai cateva detalii si despre Cetatea lui Vlad.. Ms si drumuri spectaculoase!
  7. Condoleante Familiei! Pacat , mare pacat ca o pasiune ajunge sa-ti puna viata in pericol! R.I.P.
  8. Motociclistul a patit ceva..sper sa nu se fi intamplat nimic grav..ii tin pumnii!
  9. Succes! Cam mare distanta, dar ce conteaza..pasiunea e totul pana la urma..
  10. Da, ma gandeam sa fac un drum pana la Budapesta...pare o ocazie f buna..deci, ne vedem acolo
  11. As vrea sa aflu mai mutle pareri despre un Transalp.Am referinte ff bune si despre V-Stom. Ar fi o alegere grea? SUnt deschis la orice fel de sfaturi de la posesori de astfel de modele care au parcursi Km in orice conditii(in special drumuri grele si ploaie) Multumesc.
  12. Salutare! Bine ca ai scapat usor, sigur daca aveai echipamentul complet nu simteai mare lucru. Insanatosire grabnica si asfalt uscat!
  13. Si eu am inceput sa merg cu motocicleta doar de anul acesta, ca si sofer insa de vreo 12 ani si cateva sute de mii de kilometri. Personal am luat aceasta decizie cu scopul de a ma relaxa, da a scapa de problemele zilnice, de a ma bucura de viata, de libertate. Mi-ar face o deosebita placere sa putem sa ne intalnim. noi incepatorii cu oameni de valoare, cu caracter de la care totii incepatorii sa poata invata ceva. Cred ca ar fi interesant un training de pilotaj, Cum vi se pare ?
×
×
  • Creează nouă...