Sari la conținut

CzCustoms

Super Membru
  • Număr conținut

    2.152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.czcustoms.ucoz.com
  • Yahoo
    iulica_leordeni

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Simson Awo
  • Numar Moto
    CJ - 69 - CZA

Informații profil

  • Interests
    Airbrushing

Vizitatori Recenți Profil

2.746 citiri profil

CzCustoms's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cei drept nu am umblat la ea. Mersi de sfat, de luni ii infiletez o bujoaica noua sa vedem. » Post actualizat in 11 Aug 2018 19:08 am schimbat bujia, iridium echivalenta celei recomandate de manual dar tot asa se comporta.. » Post actualizat in 11 Aug 2018 19:08 Cea veche era innegrita, semn ca are prea multa benzina.
  2. Salutare! Am un EXC 400 din 2000, de putin timp scos la plimbare pe strada, cand l-am luat nu am observat problema asta pentru ca am mers doar prin padure. Faza e ca atunci cand tin gazul fix incepe sa balbaie, sa intrerupa, iar turatia oscileaza foarte putin. Aveti idee despre ce ar putea fi? Carburatorul a fost desfacut si spalat cu spray de curatare special.
  3. Ia pe cineva cu tine care se pricepe bine. Motoarele de enduro nu-s ca cele de strada, au alte intervale de revizii, reparatii, mult mai scurte si ai sanse mai mari sa dai peste un motor cu probleme. Eu am luat un ktm400 cei drept destul de vechi, din 2000, dar a fost cam varza in general din cauza lipsei de revizii, verificat, gresat, schimbat rulmenti la timp. E greseala mea, nu l-am verificat deloc la cumparare, am fost poate prea entuziasmat ca imi iau enduro. Legat de acte ai nevoie de Talon, nr de inmatriculare, Carte de Identitate, asta daca e deja inmatriculata in circulatie, Daca nu e, atunci trebuie sa aiba macar o factura de achizitie si carte de identitate ca sa o poti inmatricula tu.
  4. de ce ti-ai dori asa ceva? Eu merg zilnic pe un hoinar si nu am avut probleme cu el.
  5. Caut grup spate Simson AWO inclusiv cardan.
  6. Are cineva 2 cauciucuri pe 19" folosite? Cu livrare prin posta.
  7. Hoinar reconditionat cu acte de vanzare. In cluj napoca. » Post actualizat in 09 Mar 2018 14:50 0744769562
  8. Salutare! Am cumparat de curand un ktm exc 400 din 2000, e primul meu ktm. Dupa aprox 30min de mers prin padure destul de tare a inceput sa picure usor lichid de racire printr-un orificiu din zona incercuita in imagine. E normal? se vad urme cum ca ar mai fi curs si inainte.
  9. CzCustoms

    BURSA LOCALA

    Aerograf si pinstriping, m-am mutat de la cluj in leordeni. www.facebook.com/czcustoms
  10. CzCustoms

    BURSA LOCALA

    Am dat-o mai departe, unui prieten mai invarsta care a avut in tinerete mai multe motociclete, are carnet de mult timp. Pentru cine vrea sa verifice, motorul se afla in leordeni, arges, omul merge cu ea la biserica duminica, in pelerinaje la manastiri si cam atat. Dar e fericit, se simte din nou ca la 20ani.
  11. CzCustoms

    BURSA LOCALA

    Ba da, am primit-o donatie, am lucrat o iarna pe ea sa o repar, bagat vreo 300euro in reparatii plus un set de cauciucuri si am vrut sa imi scot cheltuiala. dar se pare ca nu o vrea nimeni, desi e la un pret de nimic, motorul merge ceas, nu mai sare din viteza ( inlocuit cutia de viteze), are acte. Am primit-o aici pe forum, nu ma feresc, inca este topicul pe undeva, iti dai seama ca nu ma apucam sa fac afaceri ca nu ma imbogateam cu un zzr (este un model foarte des intalnit si ieftin, mai ales ca e din 91. A venit la momentul potrivit atunci dupa ce mi-a fost furat XT-ul. Dar dupa cum am spus am investit destul de mult timp si bani in ea ca sa pot circula in conditii ok. Se pare ca nimeni nu o vrea desi e la un pret de nimic, n-am decat sa ma mai bucur de ea.
  12. CzCustoms

    Dau Spre Donatie!

    Donez Contact Dominator fara mufa si contact Jawa/CZ Fara cheie.
  13. CzCustoms

    Dau Spre Donatie!

    Salut! s-au dat de saptamana trecuta. A venit un Robert din oras sa le ia. Mai am o oglinda stanga de TDM si o pereche de oglinzi de pe un XJ600
  14. CzCustoms

    Dau Spre Donatie!

    donez o pereche oglinzi CBR f3 cred si un cauciuc fata cross 21" 30%uzura.
×
×
  • Creează nouă...