Sari la conținut

patrocle

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2004

patrocle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut Am mare nevoie de manual. Daca poti sa ma ajuti te rog trimite-l la unchiu_2000@yahoo.com. Multumesc mult.
  2. Merci fain de informatie. Intre timp a plecat un coleg de-al meu la SMAEB si a gasit acolo o pereche exact de care am si pe motor ca si cote. E drept ca sunt cam scumpe 52,7 RON, dar asta e... nici nu vreau sa mai desfac furca prea curand. Informatii bune pt alti posesori de Pegaso 2 (al meu e din 96). Rulmentii de la jug sunt exact cei mari din spate de la Dacie si au codul 30205. Din pacate foarte greu de scos La cel de jos i-am scos rolele si colivia, altfel nu puteam sa bat in el fara sa distrug garnitura de sub rulment. Simeringurile de la furca au dimensiunile 40x52x10/10.5. Maine primesc simeringurile si sper sa reusesc sa le montez fara sa le stric. Ne vedem pe sosele!
  3. Multam de info. Sper sa gasesc... dar acum cu zile libere de la stat nu se prea inghesuie nimeni la munca.... mai astept sa intre lucrurile in normal. Cat despre tobe nu vreau sa ma bag dar Liviu are Pegaso 2 ca si mine si nu cred ca se potrivesc. Bafta!
  4. Salutari! Sunt posesor al unui Pegaso 2 din 96. Are cineva idee de unde cumpar niste simeringuri pentru furca? Eu sunt din Brasov. Mi-ar fi de folos si un manual de reparatii. Multam. Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...