Sari la conținut

Prodigy

Super Membru
  • Număr conținut

    854
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Prodigy

  1. doar mi-am exprimat parerea... nu am presupus numic PROST... acum te intreb si eu pe tine ... ai avut vreun caz de accident si ai facut asa ? ai dat / a dat cineva peste cineva/tine si ai vazut cum merg treburile ? Iar nu ai citit cu atentie ce am postat eu.....Am spus ca am procese pe rol cu carpatica, deci vb in cunostiinta de cauza...! Acum am citit toata poveste, eu vb in cazul in care faci totul civilizat, cu avocati cu judecata, etc, ca peste tot in lume, mai putin in tara la noi unde amenintarile sunt la ele acasa, revenind, daca vrea sa obtina ceva in urma unui act pe care-l emite de la iml trebuie sa dea firma in judecata si bineinteles un avocat capabil sa ceara despagubirile aferente!
  2. Mai duduie, ca altcumva nu am cum sa-ti zic, tu vrei sa ajuti omul sau faci tu pe lupul moralist si iti dai cu presupusul?? da asta e romanul il freaca de grija altuia, daca esti asa de stiut de ce nu-ti deschizi companie de recuperare a daunelor de la carpatica??? Tocmai din cauza oamenilor ca tine nu am mai postat pe aici.....ati ramas la fel.... Gandeste putin inainte sa presupui prost, l-am indrumat sa -si scoata certificat medico-legal ptr a obtine niste bani, pe el asta il intereseaza nu sa-l sperie pe ala, are dreptul legal sa ceara bani!
  3. Salutare si imi pare rau pentru evenimentul rutier pe care l-ai avut, nu am mai postat de mai bine de 3 ani pe acest forum, dar din punctul de vedere Firma Carpatica va pot lamuri pe toti cum sta treaba cu ei, avand procese pe rol cu acesti indivizi! M-am hotarat sa-ti scriu ptr ca am vazut ca e implicata societatea carpatica, cu ei treaba sta cam asa : Carabulea, patronul firmei si al bancii carpatica si al firmei de transport, ce e peste 1000 ron nu despagubeste pe motivul ca nu vrea muschiul lui ( e tov cu basescu), dosarele cu daune peste 1000ron ajung la sibiu unde el Carabulea le taie de pe lista de despagubiri. Eu dupa 2 ani de procese am castigat impotriva lor, acum urmeaza sa se faca executarea ptr ca , nici cu hotarare judecatoreasca nu vor sa plateasca p-agubele. Sfaturile pe care ti le pot da : du-te la honda sa-ti faca un deviz estimativ de plata ptr avarii, (acum nu stiu cata relevanta are motorul fiind prea vechi ca model), era taxa optr asa ceva 200 ron parca..intre timp s-o fi modificat, scaote certificat medico-legal, si ia-ti un avocat Eu iti dau sfaturile astea in cazul in care esti pornit pe carpatica si vrei sa scoti ceva bani de la ei, tre sa te incarci insa cu multa rabdare, sa investesti timp si bani. Legea asigurarilor spune ca asiguratorul este obligat sa plateasca dauna in termen de 30 zile de la depunerea dosarului de dauna, dupa cele 30 zile se recurge la penalizari de 0.1 % pe zi din totalul sumei pana la data in care se face plata.(bineinteles in cazul in care este vinovat soferul) Ma opresc aici cu sfaturile ptr ca nu stiu cum vei alege sa procedezi, daca vrei sa mergi pe calea asta iti povestesc mai multe! Succes!
  4. Offf....nici nu stiu ce sa mai zic, am urmarit si eu acest topic de cand s-a intamplat accidentul, speram sa-si revina, i-am tinut pumnii si m-am gandit la el in aceste zile, asteptam sa ajung acasa sa ma uit pe forum sa vad vestile bune, si azi cand m-am intors de la serviciu, am vazut ca s-a stins, Dumnezeu sa te odihneasca Radu! Poate o ajuta cineva si pe sotia lui sa castige procesul cu cea vinovata.....!!!!
  5. Nu-l cunosc personal pe baiat, desi am aflat ca sta in acelasi cartier unde locuiam si eu, In august anul trecut am avut si eu accident cu moto destul de grav si m-am recuperat, sper ca si TU, Radule sa ai puterea, taria si energia necesare insanatosirii....iti tin pumnii de aici de peste ocean...!!!!
  6. pr criza asta nu stiu dar ce m-a frapat, pretul....f mare!!! mai studiaza piata,....un rr se da cam la 4000 eur vrei sa ti iei altceva???
  7. care stie unde gasesc un kit de curatat si uns filtrul de aer ( preferabil K&N ) in cada sub dus
  8. 'Buna seara dragii mei si bine v-am gasit, cineva a sperat ca am ramas fara idei??' @rechinu...sa-ti cumperi si tu un telefon capabil...care sa fie on ..! Sunteti bine, sanatosi?? ce mai e nou pe la voi? S-a 'integrat' tipul cu RR ca al meu din zona???
  9. ce dreaq ma el nu vede bine semafoarele (culorile lor) si se da cu 180 km/ H
  10. Bucuresti / Inmh la 22:00 EET 28/04/2009 VANT 7 km/h ENE PRESIUNEA 1013 hPa UMIDITATEA 47 % PUNCT DE ROUA 3 °C (37 °F) TEMP.REALA 14 °C (57 °F) VIZIBILITATE Nelimitata Prognoza Meteo Ziua - - Max. Min. Marti Senin 21 °C 5 °C Miercuri Senin 24 °C 8 °C Joi Senin 25 °C 8 °C Vineri Posibil Ploaie - 20% Posibil Precipitatii 24 °C 9 °C Sambata Posibil Ploaie - 30% Posibil Precipitatii 22 °C 6 °C
  11. oare se duce cineva??? eu unul nu! sunt sictirit de astfel de manifestatii!
  12. poate nu sunt inclus in brigada de moralisti ca ai pus-o cu mine
  13. ba vezi poate cunosti pe cineva ca mi dau mobra 4.500 eur final price
  14. da ce ma tu esti avocatul lui...lasa-l pe el sa faca prezentarea
  15. si pilotul ptr moto pus de dKw......
  16. BaShinu vb din sf-uri ...el nu o sa aiba niciodata acces la o motoreta mai buna decat are acum da tu de unde aparusi??? ce-i drept am lipsit eu mult timp...dar nici chiar asa sa invadati topicul militarilor!
  17. f 4i rosu nu o sa prea gasesti, daca nu ma insel nu exista culoarea de serie decat custom
  18. e foame de bani, e foame de bani baieti
  19. nu agream clonele prezinta-te si ai sa vezi serbane nu fii tata rautacios....!
×
×
  • Creează nouă...