Sari la conținut

marin_ucigasu

EX+
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu am inca :D

marin_ucigasu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ba sa va zic eu ca toate articolele astea sunt de cacao si astia la TV cu scuteristii minune care incalca legislatia si fac numai accidente...din cauza asta nu prea vrea mama sa imi dea $ sa imi iau scuter Si manelele nu au de a face cu respectatul semnelor de circulatie si a semafoarelor etc...intradevar doar manelisti vezi din astia cu gagici pe scuter si care trec pe rosu dar unii mai au si creier
  2. Frumos scuterul,pacat ca este de 150cc eu nu am A1 Bogdan-te rog abtinete de la posturi dastea sa imi dai mie sfaturi de comunist,de ce sa imi iau paraitoarea aia noua? ca sa pierd dupa aia multi bani la el? Si nu cred ca e treaba ta ce fac eu cu scuterul sau unde ma dau mare cu el,am intrebat ceva iar daca poti sa ma ajuti si sa fi la obiect ok daca nu salut ! Si asta era problema voastra ce caracter am eu sau daca tin eu la viata sau nu,e treaba mea! Va multumesc celor care m-ati ajutat!
  3. Nu vreau scuter nou,la mana a2a vreau o sa caut in targ si da ma gandeam la ceva aprilia sr sau gilera runner ceva de genu...ce acte trebuie sa aibe scuterul ca sa fie in regula la ce sa ma uit?
  4. salut,pana acum o luna speram sa dau pt A1 si sa imi iau un moto de 125cc dar din lipsa de prea multe fonduri nu as putea sa imi cumpar un moto mai calumea cu banii astia,deci m-am decis pentru un scuter La banii care ii dispun 900,1000 de euro ce variante as putea avea? Vreau ceva sa fie mare nu chiar bicicleta daia mica,sa il pot conduce fara permis de 49 sa fie maxim nu? Ceva sa fuga,sa aiba demaraj bun si sa prinda macar 80 km/h, pot sa sper si la 100km/h? un prieten a avut un gilera runner de 49 si zicea ca fuge 100 ! Il iau sh din targ la ce sa fiu atent cand il cumpar ? vreau ceva sa fie fiabil bun etc,ce an de fabricatie recomandati ? Astept niste recomandari la ce as putea alege asfalt uscat edit:in legatura cu actele,scuterul trebuie sa fie neeaparat inmatriculat? daca iau unul neinmatriculat pot sa il mai inmatriculez eu ?
×
×
  • Creează nouă...