Sari la conținut

raf

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de raf

  1. Cel putin mie nu mi-a adus ghinion. Daca stii mai multe amanunte E.Z. spune-mi si mie. Sper ca nu a patit nimic Bogdan.
  2. Ce sa intamplat , s-a deschis sezonul la trante ? Ma speriati fratilor cu atatea evenimente intr-o zi .Puteti sa-mi spuneti mai multe despre Bogdan cu CB-ul ? Nu de alta dar eu sunt fostul proprietar al motorului si m-ar intrista sa stiu ca a avut accident.
  3. raf

    Ce E De Facut?

    Varianta 3 ar trebui sa o avem permanent in functiune (la mine este prioritara , m-ai bine ma pazesc eu decat sa ma las pe mana altora), fapt care m-a dus in 16 ani de soferie, sa nu provoc si sa previn producerea de evenimente rutiere. Asta nu inseamna ca nu am recurs in momente de nervi la puntul 2 , dar dupa calmarea situatiei mi-a fost un pic ciuda pe mine ca nu m-am putut abtine.
  4. raf

    Otopeni

    Sa filmat si la Romana ,era un tip pe strada cu camera care a filmat toate motoarele indelung si pe cei aflati acolo. Ca sa aibe posibilitatea sa ne poata identifica mai tarziu. Deci oricum suntem in baza lor de date.Asteptam eventuale invitatii. Oricare dintre noi care va primi asa ceva, sa dea de veste imediat !
  5. raf

    Otopeni

    Adunarea atator motociclsti a pus serios pe ganduri Politia Romana , dovedind ca incepem sa fim o forta de luat in considerare.Mare grija la ceea ce faceti. Orice act necugetat din partea noastra va fi aspru pedepsit , asa ca MARE GRIJA ! Noi trebuie sa nu discreditam miscarea moto ,dimpotriva , cum am mai spus ,trebuie sa dovedim ca suntem cu capul pe umeri si de asemeni nu niste "golani" cum o parte a populatiei ne considera.
  6. Fratilor, in lege scrie clar "la plecarea de pe loc, ... ,la efectuarea manevrei de intoarcere ... se va executa numai dupa semnalizare , ASIGURARE si CEDAREA PRIORITATII tuturor celor ce se deplaseaza pe drumul prioritar". Fara nici un comentariu.
  7. raf

    Otopeni

    DUMNEZEU SA- L ODIHNEASCA ,SA AIBE GRIJA DE FAMILIA LUI ! SINCERE CONDOLEANTE ! VENITI CATI M-AI MULTI MAINE ,SA DOVEDIM CA SUNTEM O COMUNITATE UNITA DE OAMENI RESPONSABILI, NU NISTE IGNORANTI .
×
×
  • Creează nouă...