Sari la conținut

fabster

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fabster

  1. Caut garaj, sau loc in garaj de inchiriat in zona Soarelui.
  2. Salut oameni buni.Problema mea continua.Se pare ca am probleme la pornire din cauza asa numitului starter clutch care se afla in spatele rotorului alternatorului din poza.Motocicleta este o honda NX 650 Dominator.Toate bune si frumoase, m-am pus pe desfacut pana am ajuns la acel mare si frumos surub din poza din centrul rotorului.Sub nici o forma nu pot desface acel surub.Poate are careva dintre voi vreo idee.Cum pot sa imobilizez rotorul??Si acel surub e cu strangere spre dreapta sau e invers.Sper sa ma ajute careva ca dau in disperare totala si nu mai stiu ce sa fac. mersi.
  3. Gabii mersi de raspuns.Daca nu reusesc nimic poate voi apela la tine si prietenul tau. Mersi.
  4. Salut. Oameni buni ma scuzati ca va intrerup, dar am si eu o problema.Ma rog am avut si altele dar asta dureaza, poate ma puteti ajuta voi.Am si eu un Dominator care nu pornea, acum porneste dar...La pornire mai ales la rece se aude un croncanit metal pe metal si din cand in cand se aude doar electromotorul cum se invarte dar restul ba.Am verificat electromotorul, e ok, dintii arata bine, la fel si pinionele, chiar si cel mare de tot pare ok.Un singur lucru nu am verificat partea pinionului mare care e in contact cu arborele, care nu se vedea.Ce ziceti aia ar putea fi cauza???CE sistem de angrenare are acolo, stie careva din voi???Si daca aia e problema stie careva unde as putea gasi piese de schimb??? Mersi baieti. Asfalt uscat si kilometri multi va doresc.
  5. Salut oameni buni.Sunt si eu motociclist de vreo 3 saptamani .Am o hona nx 650 dominator, model 88 si am probleme de pornire.Inebunesc.Porneste foarte greu sau nu porneste.Nu poate sa fie bujia,cablul,pipa sau bateria, le-am verificat.Bobina pare si ea buna.Scanteia este slaba totusi(cred).Ce altceva ar mai putea fi???CDI vreun releu???Poate sa fure ceva curent???deoarece imi mananca si destul de repede bateria.SI stie cineva de unde as putea procura piese?? Mersi mult de tot.
×
×
  • Creează nouă...