Sari la conținut

nuxu

INACTIV
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda Hornet F (2002)
  • Numar Moto
    NVZ
  • Club
    In cautare ..

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Pegaso 650, Honda Hornet

nuxu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nuxu

    Honda Hornet

    Imi vand si eu viespea cu parere de rau. Este in stare perfecta de functionare tinuta in stare perfecta de funtionare si ingrijita ca pentru mine. O vand pentru ca plec pentru o perioada mai lunga de timp din tara. Este din 2002 totul stock. Cauciucuri noi. Pret 1950E Daca stiti vre-un stapan demn de ea.. puteti sa ii dati linkul de mai jos: Super Hornet de vanzare
  2. nuxu

    Honda Hornet

    Am luat una noua. O pun maine. Va tin la curent....
  3. nuxu

    Honda Hornet

    Ok. I-am dat curent de la masina si nu mai porneste.(Am incercat de mai multe ori cu bateria de la masina conectata). Pur si simplu nbu mai vrea... Ultima data a pornit cand am incercat si i-am dat curent de la baterie cu toate ca mergea de zici ca era in 2 timpi dar acum chiar nu mai vrea. Ma asteptam sa fi fost incecata dar dupa 2 zile de stat sa se usuce bjiile sa sa nu mai aiba probleme cand o pornesc dar din pacate pare sa fie ceva mai grav... Keep in touch....
  4. nuxu

    Honda Hornet

    Am si eu o problema si nu stiu exact cum sa o rezolv. Ieri am pus contactul la motor si l-am uitat asa vre-o 10 min cu farul aprins si fara sa mearga motorul. Drept urmare cand am incercat sa o pornesc automat nu a mai avut curent destul bateria sa invarta electromotorul. Am pornit-o impinsa dar dupa vre-o 2 Km de mers a inceput sa tuseasca si apoi a murit motorul de tot. NU a mai vrut sa porneasca nici impinsa. I-am dat curent de la masina si am pornit-o dar zici ca merge intr-un cilindru(asa se aude) si cand o accelerez, oricat de putin, moare motorul instant. Nu am avut nici o problema si nici un semn pana la incidentul cu bateria. Aveti idee care ar putea sa fie cauza pentru care moare motorul cand o accelerez? Multumesc anticipat pentru sfaturi
  5. nuxu

    Honda Hornet

    Se pare ca am dibuit ce era ... asa ca pentru cine mai are probleme cu semnalizarea ca mine, problema era releul de semanlizare.
  6. nuxu

    Honda Hornet

    Am gasit schema electrica se pare ca e cam asa: http://s574.photobucket.com/albums/ss182/h...rent=cb600f.jpg 4 Sigurante de 10 A: (-A-), (-B-), (-C-), (-D-) (-A-) Ventilator motor (-B-) Far fata (-C-) Far spate, Stop, semnalizare, claxon, (-D-) Alternatorul Din pacate la mine merge si claxonul. cred ca si stopul si farul sparte. => intrerupator-ul bushit.
  7. nuxu

    Honda Hornet

    Ok. Merci. O sa incerc atunci sa le găsesc pe amândouă. Siguranțele nu cred ca au probleme pentru ca farul, stopul si bordul merg OK. Nu cred ca semnalele au circuit sperat. Merci pentru pont-ul cu WD-40 o sa încerc trick-ul asta prima oara.
  8. nuxu

    Honda Hornet

    Poti sa ti le comanzi la honda si ti le aduc într-o sapt. daca vrei originalele: http://www.honda-bikes.ro/contact.php Dar probabil o sa te coste niște bănuți mai mult dacă ti le-ai face la cineva care lucrează cu fibra. Am si eu o niște nelămuriri .... Viespea mea nu mai vrea sa semnalizeze deloc. Toate restul electricelor par sa fie OK. Dupa părerea mea este stricat întrerupătorul. Poate sa fie altceva? A mai desfacut cineva blocul cu intrerupator-ul? Nu am văzut decât un șurub cum se desface? A mai pățit cineva asa ceva?
  9. Poza cu capetele de floarea soarelui este foarte tare... Super tura ..bravo
  10. nuxu

    Honda Hornet

    pune niste poze poate il vede cineva...
  11. nuxu

    Honda Hornet

    Stiti de unde imi pot lua un cablu de acceleratie de prin Bucuresti(cel pentru revenire)? E greu de schimbat?
  12. nuxu

    Honda Hornet

    Am si io o mica problema .. am nevoie de un furtun de frana pentru fata pentru un Honda Hornet 2002. Unde pot gasi? Am incercat la inter motors si nu il au pe stoc....( Se pare ca am suparat pe cineva destul de rau... ca l-am gasit taiat.
  13. nuxu

    Honda Hornet

    nasoala treaba.... e cam enervant sa trebuiasca sa platesti pentru prostia altora dar se intampla destul de des la pasiunea asta. Este un risc asumat.... Atata timp cat totul se poate repara tot e bine.
×
×
  • Creează nouă...