Sari la conținut

noname

EX+
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

noname's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. semafor se face galben m-am oprit ..dar cineva s-a gandit sa accelereze cu scartieli si sa se bage in fata sa se ducca. Eu m-am speriat am pus picioru drept dar am calcat stramb si nu am putut satin motoru drept concluzie l-am culcat pe o parte cat s-a putut de incet... de parca am vrut sa ma asez , eu incercam sa stau drept dar ma durea glezna... pagube motor ... 0 . glezna mea umflata ca dracu ... mers noapte... nu cunosteam drumul... groapa poc... zgarietura usoara pe partea stanga ... pagube motor capacu baie ulei stanga a trebuit schimbat... . mi-am rupt blugii si mi-am zgariat genunchiera stanga . mers ziua.... in afara orasului..... vad o pisica storcita... vai..saraca pisica...trec de ea... cand ma uit iar in fata in fata mi-am amintit ca drumul era la stanga nu inainte... incetiti mult si cand sa ma opresc rotile se afunda in nisip&pamant de pe marginea drumui si ma intind pe stanga...era o zi insorita. mare prostie din partea mea... merita povestita oricum... pagube... am crapat semal stanga si mi-am rupt blugii mai rau...si mi-am zgariat genunghera stanga iar. Da...sunt incepator ..ca sa nu zic altfel... P.S. : nu intrati in panica...blugii ii mai am pana in prezent...pe sub pat pe undeva
  2. /index.php?showtopic=118262 Oameni buni... care ma ajutati si pe mine.... disperare mare..
  3. Rezolvat si capacul. Totusi la transoprt am mai avut un necaz. Am crapat stopul spate. Deci....cumpar. Astept oferte.
  4. Salutare, pune si tu poze detaliate daca se poate te rog te rog... ma intereseaza cum ai facut modificarile. Mersi mult. Desi sunt incepator in domeniu, eu stiu ca bicicleta e aceeasi. Difera motoru ( mai mare ).
  5. Semnalu pe spate e ok ( bec ars = 1 ron restu e ok ) . Scarita s-a rezolvat . Sper in curand si capacu care trebuie sudat ( il patrez pe cel spart ) dar vreau sa pun altu nou.
  6. salutare... am spart capacu de la baia de ulei pe stanga... cine ma poate ajuta... si cam despre ce bani e vorba... rog ajutor multumesc anticipat.
  7. Deci...crahpad`uri la modelul asta... stie cineva ceva..daca se poate...cum... samd...
  8. .... Imi pare rau nu cred ca eram eu.... sunt din Bucuresti... Multam frumos de urare. Stie cineva daca se pot monta crashpaduri pe motoru asta? Daca da....va rog ziceti`mi si mie ceva despre asta.
  9. Salutare. De 4 zile am si eu un gsxf600 din 98 si sunt foarte impresionat de ea. imi place.... mult. De mentionat e ca am carnet de vreo saptamana... Tehnic nu stiu (mai) nimic. Orice sfat util e bine venit. Astept sfaturi sau orice sugestie. Ma intereseaza mult partea tehnica. Vreau sa invat sa am grija de ea...mare grija, ca doar eu stiu prin ce am trecut pentru ea.
×
×
  • Creează nouă...