Sari la conținut

buli

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de buli

  1. buli

    BURSA LOCALA

    Vand casca Dainese LS2, marimea S, pret 130 ron negociabil. 0748 808 654 Bogdan Casca are "ochelari de soare" integrati.
  2. buli

    BURSA LOCALA

    OCAZIE APRILIA RS50 (2006) Moped (nu necesita permis) achizitionata acum 3 luni cu 1200 e (o dau cu 700e), vopsea + stickerele de pe ea sunt originale, tehnic este impecabila. Cand am cumparat-o am mers cu Ionut de la Madras sa o verifice, ce verificari i-am facut numai la Madras, asa ca puteti intreba de moto la ei sa va confirme. A papat numai ulei motul etc. Desi am luat-o scump, o dau cu 700e, accept orice test (facut de cineva care stie sa mearga), poti veni cu mecanic, ne putem intalni la un service sa o verifice etc. 0748 808 654
  3. buli

    Off-topic

    Il cunoasteti pe un tip cu un honda civic rosu, cu ceva inscriptionat (cu galben) sub nr de inmatriculare spate HLE sau ceva la numar
  4. buli

    Off-topic

    Acum 20 de min eram in coloana la semafor, asteptand culoare verde si cand ma uit in dreapta era un caine la vreo 2 m care se uita insistent la piciorul meu si cam vroia sa sara. Tip la el, se da un pic in spate, dar revine, iar la vreo 10 m mai erau vreo 4-5 caini care nu erau interesati de mine. Asta devenea din ce in ce mai insistent, asa ca m-am gandit (ca un mare prost) sa turez motorasul ca poate il sperii. In momentul ala toate javrele au sarit la mine de prin toate partile, iar eu injectii in burta nu veau sa fac asa ca n-am avut ce sa fac decat sa intru pe contrasens (f nasol). Am evit la limita 2 masini care mergeau regulamentar, am depasit coloana de la semafor, dar norocul meu atunci s-a facut verde. Nu m-a claxonat nimeni, probabil si-au dat seama ce se intampla. Intersectia e aia mai jos de omv nicolina, unde in dreapta o iei spre clopotari, in fata ai podul... eu veneam din stanga, gara nicolina.
  5. buli

    Jawa

    Salut, O intrebari mica pentru posesorii de JAWA 350, cam cat consuma in regim urban (trafic la greu)? Multumesc
  6. buli

    Off-topic

    are cumva un garaj/atelier prin zimbru/dacia?
  7. buli

    Off-topic

    Am vazut azi prin iasi un suzuki de genul asta: Nu am avut cum sa-l iau un pic la intrebari, iar motorul l-am doar pt 2 secunde. Oricum SUPERB exemplar, era intr-o stare impecabile. Stiti cine e?
  8. Aleko in viata mea n-as sacrifica asa o bijuterie, am respect pentru clasice. Pentru un astfel de proiect, m-ar interesa un exemplar nu intr-o stare buna din punct de vedere estetic + nici nu vreau sa-mi imaginez cat costa un moto din anii aia impecabil tehinic si estetic. Am ales imaginea aia ca sa dau un exemplu de cadru bun pentru cafe racer .
  9. Dar un IJ Planeta 5 condus in oras cu trafic la greu cam cat consuma?
  10. O ruseasca rat style, link cu proiectul http://oppozit.ru/article70270.html Proiectul http://o-motocycle.livejournal.com/39000.html Altele
  11. Un proiect f tare, dar inca nu e finalizat. http://roker.kiev.ua/viewtopic.php?f=30&t=1920 , site-ul e rusesc dar cu google transalte te descurci
  12. Nu mi se pare ciudat deloc un cafe racer IJ Planeta 5 si pe mine m-ar incanta un astfel de proiect mai ales din punct de vedere financiar, dar din pacate nu ma pricep la mecanica si din cate stiu, la astfel de modele ai de mesterit. Sunt interesat de modele mai vechi datorita cadrelor cilindrice. O motocicleta moderna (in afara de ducati-uri, pe care nu mi le permit) in general are un cadru "dreptunghiular", care din punctul meu de vedere strica total look-ul unui cafe racer, dar merg foarte bine pentru streetfightere. Suzuki cafe racer (e frumos, dar parca era mai frumos cu un cadru cilindric) Suzuki streetfighter (nota 10+) O varianta ar fi suzuki gsf400 (are cadrul asemanator unui ducati), dar cam nasol cu piesele pt ca sunt raritati pe la noi. Un alt motiv pentru care a-si opta pt o moto veche: proportiile cadrului/motorului CB relativ modern CB vechi (nota 10+) Oare cum s-ar putea umple golul din spate la modelul modern? Se poate "impinge roate" mai spre cadru? Banuiesc ca ar afecta handlingul.
  13. Salut, Am vazut pe mai multe threaduri ca va suparati cand cineva posteaza aiurea pe sectiunea asta si s-ar putea si post-ul meu sa nu se incadreze 100% deoarece eu caut o motocicleta veche, nu clasica. Dar consider ca know-how-ul vostru ma poate ajuta asa ca poate pe mine ma scuzati . Ma intereseaza un proiect de cafe racer si caut o motocicleta din anii '70/'80..poate imi puteti recomanda ceva dupa urmatoare criterii: 1.Piesele sa nu reprezinte o problema; sa nu fie o raritate la noi si sa fiu obligat sa comand piese din strainatate, daca ii pica ceva sa o pot rezolva repede 2.Sa pot achizitiona moto-ul la un pret ok pe piata noastra (e veche, nu rara sau clasica) 3.Fiabilitate; la inceput clar tb sa bag bani in ea, dar dupa aceata etapa sa fie un motor pe care ma pot baza 3.Look normal pentru vremea respectiva si exemplu Multumesc
  14. buli

    Off-topic

    Pai daca dau numai pe moto 1500 euro, e mult. Si referitor la ducati, am gresit acolo cand am scris '98, un monster din '94-'93 costa 1500 euro, desi isi merita toti banii. Am sa trec zilele astea pe la service sa vb.
  15. buli

    Off-topic

    Ma gandesc serios ce motocicleta o sa-mi cumpar sezonul viitor si tare ma bate gandul la un proiect cafe racer de genul asta Imi trebuie moto cu frame-ul tip "exoschelet" (altfel nu stiu cum sa-l descriu), cum e specific pt ducati-uri. Un monster nu mi-as permite din moment ce un model din 98 costa 1500 euro si sincer nu cred ca mi-as permite sa-l intretin. Am vazut ca suzuki gsf400 are frame-ul asemanator si pare decent la preturi, alte motociclete nu am gasit. Stiti voi alte modele pt proiect si sa fie ok pt un incepator?
  16. buli

    BURSA LOCALA

    Schimb casca Dainese LS2 marimea S - are incorporata si o viziera tip ochelari- (http://earnshaws.net/proddetail.php?prod=LS2BLACK ceva in genul asta, dar rosie) cu o casca de o calitate asemanatoare marimea M.
  17. Asta e unul dintre threadurile in care este mentionat, citeste primele posturi: http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?228318-1997-Aprilia-RS-50-Engine-swap Gasesti mai multe informatii despre el, dar tb sa cauti. Nu prea vreau sa ma cert cu nimeni pe forum, asa ca nu am sa-ti raspund cu aceeasi moneda. Dar ca sa intelegi un pic, pt ca pari un tip "destept", pur si simplu am fost interesat de subiectul asta acum cateva zile si i-am spus omului ce am citit despre el. Credeam ca asa se face forumuri .
  18. Si pe mine m-a interesat subiectul asta, dar dupa ce m-am informat un pic referitor la riscuri... mi-am vazut de treaba. Era un tip Spike pe un forum international de aprilia, a pus pe un derbi de 50 un motor de 400. La un test drive s-a rupt cadrul (desi avea modificari substantiale), a intrat in copac si a murit. In concluzie nu se merita si greu vei gasi un mecanic cu capul pe umeri sa faca asa ceva pentru tine (dupa s-ar putea sa te aiba pe constiinta). Un astfel de proiect (rs50 engine swap)
  19. buli

    Cadere de pe cric

    Mi-e lene sa citesc 12 pagini sa vad cum a evoluat discutia, le-am citit pe primele 2 si vreau sa-i multumesc celui care a pornit topicul ca eu habar n-aveam ca se poate intampla chestia asta (fara gluma).
  20. buli

    Off-topic

    Are un atelier pe acolo ceva? Ca sa stiu dupa ce sa ma uit sau sa intreb. Multumesc
  21. buli

    Off-topic

    Am si eu o mica mare problema, tb sa mai tai din buretele de la obrajii castii si nu am gasit nicaieri in Iasi un atelier care sa se bage la asa ceva (nu au masina de cusut buna pt a coase asa ceva la loc). Imi puteti recomanda unde sa merg, ca in caz de un accident imi zboara maxilarul?
  22. buli

    BURSA LOCALA

    Cumpar: -armura moto sh marime xxl/xxxl (n-am probat sa stiu exact ce marime imi trebuie) -manusi
  23. buli

    Rs50

    Am 20 de ani, am b-ul de ceva timp, iar acum fac a-ul. Pentru ca am servici si timpul meu e full scoala de moto merge greut si o sa mai dureze 2 luni cel putin. M-am gandit asa: pt ca tb sa-i fac cadou lui bunica-miu un scuter de ziua lui, am zis sa-mi cumpar un rs50, ma duc cu el la servici, astfel ma invat sa merg decent pe un motor iar cand termin scoala (prin toamna) il dau cadou si eu imi iau ceva mai interesant. Problema este: am gasit un rs50, proprietarul zice ca e din 1996, eu zic ca e din 1994 (pt ca arata exact asa http://www.desifix.com/home/aprilia/images/models/cg044.jpg ) si cica are un kit de 125 pe el (lucru excelent), merg cu el fara carnet dar cu o putere mai mare.Singura chestie este ca cere 1500 euro pe el. Mi se pare exagerat la cum arata, roasa pielea , la ghidon e sters (am sa fac poze), are pb cu pornirea ( tb bagata in viteze-> el spune ca e din cauza faptului ca are carburator nou). Ce parere aveti? Nu vreau sa astept pana la A, pt ca am ce face cu el dupa aia.Vreau doar sa-mi dati niste pareri cu pretul si cum ar tb sa arate un scuter de asta din 1996 la 1500 E. Daca as cumpara un rs50 si i-as pune eu kit de 125...
×
×
  • Creează nouă...