Sari la conținut

CS90BBK

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CS90BBK

  1. auzisem de mult timp ca ar exista la Buzias un avion - posibil al lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, transformat in bar. asa ca am plecat la drum...pentru a "n" oara am regretat ca nu am Yamaha TT,MZ-ETZ, KTM etc, asta din cauza drumului pe care a trebuit sa fac balet printre gropi. totusi, s-a meritat . am gasit avionul- bar, am consumat 1 sandvis si un suc si am admirat parcul foarte curat si ingrijit al hotelului Silvana. la intoarcerea spre Resita ne-am oprit pe marginea drumului , la picnic. restul, in poze.
  2. si tot acolo sa zica oamenii daca e sau nu suza " magaritza"
  3. Caline...ma calci pe nervi...lasa-mi si mie bucatica mea de "glorie"...
  4. stiu k am riscat... dar asa suntem noi, cu idei mai...originale ne place sa mergem cu moto dupa care acasa
  5. NU MA SUPAR,DAR E ROG NU TE MAI BAGA PESTE TOPICUL MEU !!!PENTRU ASTA DAI 2 BERI,NU UNA
  6. TE BAGI PESTE TOPICUL MEU???RUSHINICA !!!
  7. sa vezi cum e cu virago pe zapada am bagat topic si poze
  8. nu stiam ce sa facem sambata asta asa ca am hotarat sa mergem cu moto la valiug. nu stiam ca acolo e zap0ada dar tot ne-am distrat: burn-out ( vai de cauciucu' meu...),ne-am batut cu zapada,am urlat... sa vedeti pozele facute...
  9. timp de 2 zile ne-am tot intrebat unii pe altii pe mess ce facem, unde mergem, la ce ora ne intalnim, cine mai vine, etc. Pana la urma ne-am hotarat sa facem o surpriza frumoasa unui bun prieten din Doclin si sa mergem in vizita cu mai multe motoare. Am reusit sa ne "adunam" in sfarsit si sa plecam la drum...pe ploaie.Aratam ca de obicei ca o gasca de zmuciti: o Yamaha Virago,un Kawasaki LTD 440, un IJ,un Suzuki GS,o Jawa TS si un un motor de viteza ( sorry AMR,nu-mi amintesc ). imi place mult drumul spre Doclin : sunt doua portiuni destul de lungi in linie dreapta pe care iar incepe fugareala aceea nebuneasca...ADRENALINA!!! am ajuns cu bine si pentru a ne face auzita sosirea ne-am apucat sa turam motoarele ( saraca Virago "glasuieste" cel mai putin ).m-am plimbat pe un batran simson si mi-am amintit cu drag de zilele mele ca incepator cand aveam doar o Jawa-CZ 350 cmc din '61... restul, in poze
  10. CS90BBK

    Siria Country Biker's

    frumoase poze... dar si noi am fost la plimbare...pe ploaie
  11. Din punctul meu de vedere, a fost o intalnire reusita, desi au fost si unele mici scapari ( e nevoie si de carcotasi pe lumea asta...). Imi pare rau ca inafara de Mihai,Gratian si Consuela nu am mai prea vazut pe nimeni de la Resita.
  12. Pentru Calin Bac: ne cerem scuze ca nu am raspuns pe mess,am fost plecati iar. Ne pare rau ca nu ati putut veni si voi... Pentru nemultumiti ( se stiu singuri) : nu toti motociclistii sunt incantati de ideea de club, dar acesta nu este un motiv sa ne amenintam si sa ne balacarim pe forum... Pana una-alta, toti avem sub roti asfaltul mizerabil al patriei ( sau nu). Pentru domnii si doamnele cu supermoto care in trafic nu stiu sa raspunda la salut: banii nu vor compensa lipsa celor sapte ani de acasa... Pentru membrii Trust MC Resita: apreciez foarte mult felul in care ati organizat intalnirea, imi pare rau ca nu am avut mai mult timp sa bem niste bere impreuna, asta daca mai vreti sa beti o bere cu mine... Pentru cei care vreti sa-mi dati in cap pentru opiniile mele: NU MAI SUNT POSESORUL MOTOCICLETEI SUZUKI GS 400 E CU NUMARUL CS90BBK, ACEASTA APARTINE UNEI PERSOANE CARE NU ARE NICI O LEGATURA CU OPINIILE MELE DE PE ACEST FORUM.
  13. Pentru o prima intalnire moto la Resita, pot spune ca a iesit relativ ok ( nu spun ce nu mi-a placut, ca ma linsati pe strada...).Sunt convins ca organizatorii s-au straduit, dovada fiind, printre altele, dusurile ultra-decente. Am avut si o surpriza foarte placuta, si anume reintalnirea cu grupul din Bocsa - cu IJ, Jawa TS si Suzuki - si cu Fabi & Nelu din Resita, cu cealalta Virago . Am vazut multe motoare care mi-au placut,pe langa care vechitura de Yamaha Virago din dotare nu avea ce cauta ( pozele sunt mai explicite). Si concursurile au fost interesante,in special cel cu aruncatul cu oua si cu toporul. Pentru incheiere am un mesaj pentru : Adriana,Florin,Meme,Tecla,Markus,Raluca & Mihai : sper sa ne revedem cu bine la Sibiu. STIU CA PE UNELE POZE SCRIE 01-02-2006 - IMI FUNCTIONEAZA AIUREA APARATUL FOTO, IMI CER SCUZEEEEEEEEEEEEEEE...
  14. Am vrut sa petrecem concediul departe de agitatia Resitei, asa ca am plecat cu motorul la Trei Ape. Drumul a fost asa cum il stiti, adica ...nasol ( rusine, dom'primar al Valiugului !). Am prins vreme de plaja superba, dar noaptea a fost o furtuna care mai-mai mi-a daramat cortul. Ne-am bucurat de intalnirea cu prietenii nostri cu IJ-urile : Virgil, Betty,Dani ( a-propos, Dani, cam rau feng-shui-ul in curba in care ai dat cu IJ-ul de asfalt...) . In rest, pot spune ca ne-am bucurat din plin de frumusetea naturii, va recomand locul si voua, chiar daca e prea aproape de Resita - la vreo 40 km. La intoarcere, cred ca se uita lumea la noi ca la urs : inchipuiti-va o Virago silentioasa incadrata de 2 IJ fumegoase si ff zgomotoase... In incheiere, multumim d-nei Gabi, lui Costel,Mihai si Oana din Timisoara. Iar pentru Nelu si Fabi Telisca- daca cititi asta- ne pare rau ca nu ati fost si voi. Pentru Eugen si Gizella din Dumbravita- sper sa ne mai revedem, ne-am bucurat mult sa va cunoastem.
  15. Salut, scuze d intarzierea cu care raspund, nu am fost deloc acasa, mi-am facut concediul cu motorul si nevasta la Trei Ape. A fost super, voi baga poze pe forum. Daca tu si prietenii tai planificati vreo excursie, m-ar interesa si pe mine. Poti trimite mesaj p e-mail sau messenger.
  16. Desi ploua "cu spume" cand am plecat,am reusit sa ajungem cu bine la Raul Alb,desi de vreo 3 ori am crezut ca vom "zbura" in decor cu Yamaha Virago cu tot. Cele doua zile de festival au fost super,dar ploaia ne-a cam stricat planurile. Ne-am bucurat de atmosfera, muzica, mici ( destul de mari)si bineinteles...de BERE. A-propos de muzica, ne-au impresionat in mod special formatiile Tiarra si Thunderstorm.Singurul regret e legat de faptul ca nu au fost prezenti si alti prieteni de-ai nostri ( la Timisoara...). Ok, v-am plictisit destul cu impresiile noastre...Restul, in poze .
  17. O alta duminica insorita,o alta ocazie de a pleca la plimbare cu Virago. N-am mers mai departe de pensiunea "Turist" - mai sus de Raul Alb. Drumul nu prea ne-a avantajat, dar am avut ocazia de a ne relaxa la o sticla de...apa minerala si de a vedea doua motociclete pentru care drumul a fost floare la ureche. Restul, in poze.
  18. In primul rand, NU merge pe Caransebes, nu e drumul prea bun. La Herculane, ai mai multe posibilitati de campare : la casute - intre 25-30 ron/noapte, la campingul Sapte Izvoare sau la campingul de langa strand ( asta doar daca-ti place aglomeratia si diversele tipuri de muzica... lautareasca). Costa intre 5 si 10 lei pe noapte, depinde cu ce vehicul mergi.
  19. Mai intai ajungi la Resita iar apoi intrebi unde e cartierul Muncitoresc. Acolo mergi paralel cu linia de tramvai iar cand se termina continui sa tii dreapta. Vei incepe sa urci pe o strada incadrata de multe case ( Str. Minda). Dupa ce se termina casele vei incepe sa urci propriu-zis spre Semenic. Continui sa mergi pana in Valiug, la sensul giratoriu faci dreapta si continui sa urci pana la pasul Prislop unde din nou faci dreapta si intri pe un drum neasfaltat dat pietruit. In timp ce urci vei vedea in dreapta barajul de la Valiug si statiunea Crivaia. De la Prislop, daca nu faci dreapta si mergi direct inainte ajungi la Garana, Brebu Nou si Trei Ape. A-propos, am auzit ca ar fi inceput etapa de enduro la Garana sus. Ma bucur ca ti-au placut pozele...
  20. Superbe poze, ma bucur pentru tine si iti urez mult noroc in continuare
  21. Pentru ca vremea a fost superba, am urcat cu motorul pe Semenic. Drumul a fost relativ bun, dar au fost si portiuni unde mi-a parut rau sincer ca in loc de Virago nu am avut TT, DR sau macar ETZ. Am avut ocazia sa admir un ATV al jandarmeriei, pentru care terenul accidentat era floare la ureche (sunt invidios !!!). Deasemeni am obsevat si gradul de " civilizatie" al altor turisti - adica mormanele de sticle goale, pixe de bere si caserole de la mici aruncate peste tot. In rest... veti vedea in poze.
  22. Merci d mesaj, nu trebuie sa ne invidiezi, ai un super motor. Intre 12-15 iulie, e intalnire moto la Resita - Raul Alb, organizate de MC Trust Resita, daca vii esti binevenit.
  23. Ne-am hotarat sa ne petrecem weekend-ul la Herculane, asa ca am plecat la drum cu cele 2 Virago, o gramada de bagaje si... mult optimism. Drumul nu a fost lipsit de emotii, deoarece la dus a sarit cablul de ambreiaj de la un motor chiar in Bozovici ( am stat 2 ore acolo...) iar la intoarcere drumul spre Caransebes era un pic cam periculos pentru motoarele noastre ( prietenii stiu de ce). La Herculane a fost totul super, ne-am distrat foarte bine, ne-am intalnit cu persoane cunoscute si intentionam sa mai mergem. La intoarcere, cu 16 km inainte de Caransebes am vizitat si biserica Piatra Scrisa, unde au fost descoperite picturi murale foarte vechi. In incheiere, multumesc tovarasilor de drum si lui Rares cu Yamaha TT ( stie el de ce).
×
×
  • Creează nouă...